Şimdi Ara

Petek Temizliği Gider açma Su kaçağı Bulma Atakent

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Petek temizliği
    Su kaçak tespiti
    Gider açma
    Radyatör temizliği
    Atakent petek temizliği
    Avrupa konutları petek temizliği
    Halkalı petek temizliği
    Avrupa Tesisat

     Petek Temizliği Gider açma Su kaçağı Bulma Atakent


    www.yetkilitesisatci.com 0 (850) 303 67 88 – 0 (546) 234 70 60 info@yetkilitesisatci.com – 7/24

    Petek Temizliği ve Tesisat Yıkama

    Petek temizliği bir kaç satırla anlatılması mümkün olmayan oldukça uzun bir konudur. Bu konu ile alakalı olarak da değinilmesi gereken bir çok paralel konunun anlatılması şart olur. Çünkü petek temizliği beraberinde pek çok sorunu gündeme getirir. Ve maalesef bir çok insan bu sorunların petek kirlenmesine bağlı olduğunu bile bilmiyor. Bu makalenin amacı petek temizliği ve ısıtma sistemine dair aklınızda ne kadar soru işareti varsa bunları yanıtlamak ve sizi aydınlatmak. İlk olarak petek temizliği ne zaman yapılmalı, yada temizletmek gerekir mi bu konuda bilgi verelim.

    Petekler Ne Zaman Temizlenmeli :

    Evinizde bulunan petekler eskisi kadar performanslı bir şekilde yanmadığında aşağıda yazılı şikayetleri yaşıyorsanız tesisat borularında ve peteklerde tıkanma var demektir. Peteklerin az ısınma sebeplerinin %85`i kullanıcıların her yıl kombi bakımı yaptırırken tesisat borularına bakım yaptırmadıklarından kaynaklanır.İşte o belirtiler :

    Peteklerin yarıdan aşağısı ısınmıyor ise
    Petekler hiç ısıtmadığında yada kombinin derecesini yüksek ayara getirdiğiniz halde peteklerin altı ısıtmıyorsa
    En son petek hiç yanmıyorsa
    Kombi sürekli kirlenmeden dolayı arıza yapıyorsa
    Kalorifer peteklerinin 2 yıl veya daha uzun süredir hiç temizliği yapılmamış ise
    Kombi filtresi sürekli tıkanıyorsa
    Petek Temizliğinin Faydaları

    Kombinin daha verimli ve daha rahat çalışmasını sağlar.
    Peteklerde meydana gelen tıkanmaları önler.
    Yıllarca tesisatta devir daim yapan suyun kireçten pisliklerden temizlenerek daha iyi bir ısınma vermesini sağlar.
    Tesisat kirliliğinden dolayı sürekli arıza yapan kombilerde bakım masraflarını azaltır.
    Isınma için ödediğiniz faturalarınız da %5 azalma gözlenecektir.

    www.yetkilitesisatci.com 0 (850) 303 67 88 – 0 (546) 234 70 60 info@yetkilitesisatci.com – 7/24

    Kırmadan Cihazla Su Kaçağı Tespiti

    Zaman ilerledikçe hayatın her alanında olduğu gibi tesisat sektöründe de teknoloji gelişmeye devam ediyor. Eski alışkanlıklarınız kırmadan su kaçağı bulan firmamızla tanıştıktan sonra ortadan kalkacak. Uzman kadromuzda su kaçağı tespiti hizmeti veren tecrübeli ekipler bulunmaktadır. Bu ekiplerin asıl görevi arızalı bölgeyi sonic cihazlar ile kontrol edip, su kaçağını bulduktan sonra tamiri yapmaktır. Firmamız kendi bünyesinde su kaçak bulmaya yarayan cihazlara sahiptir. Misyonumuz konut ve ticari alanlarda meydana gelen su sızıntılarının yerini belirleyip en az hasarla onarımını tamamlamaktır.

    Su Tesisatında Kaçak Olduğu Nasıl Anlaşılır?

    Tesisat borularında su kaçağı olduğundan şüpheleniyorsanız burada yazılanları evde kendi başınıza uygulamanız gerekir. Soğuk suda kaçak olduğunu düşüyorsanız dairenin ana vanasını kapatıp bir kaç saat bekleyin. Alt kat komşunuzun tavanından damlayan sularda azalma olmazsa kombinin altında bulunan sıcak su vanasını kapatıp bekleyin. Pis su borularında kaçak var diyorsanız şüphelendiğiniz boruları bir kaç gün kullanmadan beklemeniz gerekir.

    Hangi daireden su kaçırdığını bilmiyoruz?

    Üst kattan sizin dairenize damlayan bir su akıntısı var ve üst katınızdaki komşunuz bu problem benden kaynaklanmıyor diye inatlaşarak sizi kızdırabilir. Üst katınızda iki daire olduğunu düşünürsek acaba kimin banyosundan bana su damlıyor diye kararsız kalabilirsiniz. Hatta bu durum rüyalarınıza bile girmeye başlar. Çözümü çok basit havalandırma boşluğundan bakarak hangi daireden size su sızdırdığını görebilirsiniz. Bunu yapmak mümkün olmadığında bizden yardım alarak kırma yapmadan su sızıntısının kimin dairesinden geldiğini buldurabilirsiniz. Önemli bir not bulduğumuz kaçakların %99’u bir üst kattaki evlerin banyolarından çıkıyor.

    Su Kaçağı Belirtileri Nelerdir?

    Bazı evlerde yaşanan su kaçaklarının erken anlaşılması için bazı yararlı bilgiler:

    Su sayacınız musluklar açık olmadığı halde sürekli dönüyorsa
    Su faturanıza yüksek ücretler ödemek zorunda kaldığınızda
    Banyonuza tadilat yaptırdığınız halde alt katın tavanında hala sararmalar devam diyorsa.
    Seramiklerin arasında bulunan derzler renk değiştirmeye başladığında
    Islak yada kuru zeminlerde yüzeye sürekli çıkan bir su olması halinde
    Duvarlarda rutubet veya ıslanma şikayeti olduğunda
    Evde kanalizasyonda yaşayan böceklerde çoğalma yaşandığında
    Eğer bu problemlerden herhangi birisini yaşıyorsanız, hemen bizi arayın. Avrupa Tesisat uzman kadrosu ile hizmete hazırdır.

    www.yetkilitesisatci.com 0 (850) 303 67 88 – 0 (546) 234 70 60 info@yetkilitesisatci.com – 7/24

    Tıkalı Gider Açma

    Tıkalı gider borularında tıkanıklık açma hizmeti sağlıyoruz. Şimdiye kadar açılmaz denilen yüzlerce tuvalet ve lavabo gideri açtık. İşlerinizi çözmeye gelen personelin hepsi yıllardır bu işle uğraşan ustalar oldukları için çözümsüz kalmamanız için ellerinden geleni yapmaya çalışırlar.

    Teras gideri : Ağaç yapraklarından dolayı tıkanmış teras gideri yağmur yağdığında tamamen tıkanır. Belli zaman aralıklarında teras giderleri kamerayla kontrol edilerek tıkalı olup olmadıklarına bakılmalıdır. Bakım yaptırmayan müşterilerimiz için tıkanma yaşadığında acil ekip yönlendirerek tıkanıklığı açtırıyoruz.

    Balkon gideri : Etraftan rüzgar esintisiyle gelen çöp ve kum taneleri balkon giderinin tıkanmasına neden olur. Balkon giderini açmak için tıkanıklık açma robotunun yoklama dediğimiz metal uç kısımları kullanılır. Farklı uçlardan yararlanılarak gideri açmaya çalışmak boruya verilecek zararın önüne geçer.

    Mutfak gideri : Yemek yağlarının neden olduğu kötü koku ve tıkanmalar kısa sürede su jeti makinesiyle temizlenmektedir. Ortalama 5 yıl süreyle giderlerin temizliği yapıldıkça sıkıntı yaşamazsınız.

    Pis su gideri : Ev yada iş yeri gibi alanlarda mevcut pis su giderlerinde yaşanan tıkanmaları kırmadan açıyoruz. Bütün atık su tahliye borularına verilen isim pis su gider borularıdır.

    Tuvalet gideri : Alt yapı boruları geniş çapta çekilen tuvalet giderlerinde tıkanmanın sebebi yoğun kireçten dolayı daralma veya tuvalete kaçırdığınız yabancı cisimlerdir. Parçalayıcı kafa sayesinde giderin içine gönderilen robot tıkanmaya neden olan maddeyi söker alır.

    Klozet gideri : Koku önleyici plastik parçaların klozetin deliğine kaçması sonucu tıkanmalar meydana gelir. Bayanların temizlik malzemeleri ve bez parçaları yaşanan klozet tıkanmalarının sebepleri arasındadır. Bu şekilde yaşanan tıkanmaları klozeti yerinden sökmeden açmak mümkün değildir.

    otopark gideri : Otoparkın zemininde biriken toz, toprak gibi kalıntıları görevliler temizliğini yaparken suyla birlikte otoparkın giderine verirler. Su akışının yavaş ya da boru mesafesi uzun olan hatlarda suyla gönderilen katı maddeler dibe çöker. Kalıntılar temizlenmediği taktirde belirli bir zaman sonunda otopark gideri tıkanır.

    Banyo gideri : Banyonun zemininde biriken suyu çekmesi için kullanılan yer süzgeçleri son zamanlarda çok fazla kullanılmamaktadır. Bunun sebebi banyolar hortumla yıkanarak değil, bezle silinerek temizlendiği için banyo giderine fazla ihtiyaç duyulmaz. Banyo gideri tıkandığında diğer atık su giderlerini sakın kullanmayın.

    Gider Tahliye Temizleme

    Giderlerin temizlik çalışmaları profesyonel bir tesisatçı firma tarafından yapılabilmektedir. Bir işe uzun vadeli bakıldığında sık sık yaşanan gider problemleri temizlik sayesinde paranızın cebinizde kalmasına sebep olur.

    Tahliye giderlerini temizleme borulara yapışan artıkların tamamen dışarıya alınmasıyla sonuçlanır. En iyi tesisatçının bile elinde bulunmayan tesisat araçları firmamızda mevcut olup ev yada ofis giderlerini başarılı bir şekilde açılmaktadır.

    Acil Gider Açma Servisi

    Pis su borularında temizleme ve tıkanıklık açma hizmeti sunan firmamız İstanbul’un bÜtün semtlerine hizmet sunmaktadır.

    Eğer acil bir gider tıkanıklığı problemini var ise evde pis su tahliyesiyle uğraşıp vakit kaybetmek yerine profesyonel tesisat firmamızla görüşerek sorunun ortadan kalkmasını sağlayabilirsiniz. Ticari işletmelere özel bölgeye en yakın mobil servisimizi size yönlendirerek gider borusuna en uygun ve kalıcı çözümler sunuyoruz. Araçlarımızda bulunan makineler iş yerleri gibi memnuniyetin üst düzeyde olduğu mekanlarda maddi kayıpların önüne geçecektir. Giderden gelen kötü kokulara ve kanalizasyon sorunlarına etkili çözümler üreterek yaşanan sorunun önüne geçebiliyoruz. Üretimin üst düzeyde olduğu ticari işletmelerde yılda bir yapılması gereken bakım sözleşmesi yaparak müşterilerinize kaliteli bir hizmet sağlayabilirsiniz.

    Hizmet almayı düşünen müşterilere bizi tercih etmeleri için faydalı bilgiler:

    Gider Temizliği : Profesyonel temizlik için eve gelindiğinde bütün sorunu biz üstleniriz. Yaşadığınız sıkıntıyı kendi sıkıntımız sayar, bu dertten sizi kurtarmak için gerekli özveriyi gösteririz. Sizin yerinize düşünür, piyasada bulunan onlarca firma arasında en kaliteli hizmeti sağlarız.
    Gider Açma Servisi: Yıllardır bu tarz tıkalı gider sıkıntılarıyla uğraştığımız için edindiğimiz deneyimler sizlere işinizi çözme garantimiz olsun.
    Garantili Tıkalı Gider Açma: Aslında olması gerektiği gibi pis su borularında basınçlı su motoru ile temizlik çalışmasını yapıp, bir yıl garanti vererek sözleşme bırakırız. Geçen süre içinde temizliğini yaptığımız gider bir daha tıkanırsa ücretsiz bir şekilde açma garantisi veriyoruz.
    Uygun Fiyatla Tıkanıklık Açma: Kalitemizi bozmadan verdiğimiz hizmeti garanti şartları çerçevesinde uygun fiyatlarla gerçekleştiriyoruz. Belirli metrajdaki boruları ana tahliye borusu olmadığı sürece sabit fiyat garantisiyle çözüyoruz. Tıkanan gideri açmak için gelen mobil hizmet araçlarımız her türlü konuda yardımcı olduğu gibi gider açma fiyatlarıyla da cebinizi yakmaz.
    Eğer bu problemlerden herhangi birisini yaşıyorsanız, hemen bizi arayın. Avrupa Tesisat uzman kadrosu ile hizmete hazırdır.

    0 (850) 303 67 88 – 0 (546) 234 70 60 info@yetkilitesisatci.com – 7/24 Hizmetinizdeyiz

    Kombi Değişimi

    Hermetik Kombi Değişimi

    Mevcutta Hermetik kombi var ve Müşteri Hermetik kombi tercih ediyorsa;

    İlk etapta eski arızalı kombi sökülür yerine yeni hermetik kombi montajı yapılır . İgdaş’ın online sisteminden müşteri bilgileri, eski kombinin markası, kombinin takılacağı yer gibi bilgilerin yazıldığı kombi değişim formu doldurulur ve İgdaş’a gönderilir. İgdaş’ın proje mühendisleri formu inceledikten sonra onay verirler. Bu kombi değişimi onay belgesi müşteriye teslim edilir. Daha sonra müşteri veya firma tarafından kombinin servisi çağrılır. Gelen servis ilk önce İgdaş’tan alınan onaylanan kombi değişimi formuna bakar sonra gerekli ayarlamaları yaparak kombi çalıştırma işlemini yapar ve kombinin garantisini onaylar. Tüm işlemler yani ; kombi montajının yapılması, igdaştan onay alınması onay belgesinin müşteriye teslim edilmesi aynı gün içerisinde Avrupa Tesisat uzman kadrosu tarafından yapılabilmektedir.

    Bacalı Kombi Değişimi

    Mevcutta bacalı kombi var müşteri bacalı kombi tercih ediyorsa;

    İlk etapta müşteri baca uygunluk belgesini almalıdır. İtfaiyeden yetkili firmalar aracılığı ile bacanın uygunluğunun kontrolünü yaptırır ve onay belgesini alır . Daha sonra İgdaş’tan yetkili firma eski bacalı kombiyi söker yeni bacalı kombinin montajını yapar. Bacalı kombi değişimi formunu doldurup müşteriye teslim eder. Müşteri baca raporu ve kombi değişim formu ile birlikte bağlı oldukları İgdaş birimine gider ve belgeleri İgdaşa teslim eder. İgdaştan bir teknisyen arkadaş belgelerle beraber kombi değişiminin yapıldığı eve gelip gerekli kontrolleri yaptıktan sonra igdaş onay belgesini müşteriye teslim eder. Sonra müşteri veya firma tarafından kombi montajı yapılan kombinin servisi çağrılır. Gelen servis ilk önce İgdaş’tan alınan onaylanan kombi değişimi formuna bakar sonra gerekli ayarlamaları yaparak kombi çalıştırma işlemini yapar ve kombinin garantisini onaylar. Baca raporu alma işlemi ortalama 1 gün içerisinde yapılabilmekte, kombi montajı değişimi işlemi aynı gün içerisinde yapılabilmekte , İgdaş’tan teknisyen gelip onay vermesi belgelerin verildiği günün ertesi gününde gerçekleşmektedir. Toplamda bacalı kombi montajı ve bacalı kombi değişimi işlemi Avrupa Tesisat uzman kadrosu tarafından 2-3 günlük bir sürede tamamlanmaktadır.

    Yoğuşmalı Kombi Değişimi

    Mevcutta Yoğuşmalı Kombi var Müşteri Yoğuşmalı Kombi tercih ediyorsa;

    İlk etapta eski arızalı yoğuşmalı kombi sökülür yerine yeni yoğuşmalı kombi montajı yapılır . Yoğuşmalı kombi montajlarında en önemli olan yoğuşma gider hattıdır. Bu hattın çok düzgün yapılması gerekir. Yoğuşmalı kombi takıldıktan sonra İgdaş’ın online sisteminden müşteri bilgileri, eski kombinin markası, kombinin takılacağı yer gibi bilgilerin yazıldığı kombi değişim formu doldurulur ve İgdaş’a gönderilir. İgdaş’ın proje mühendisleri formu inceledikten sonra onay verirler. Bu kombi değişimi onay belgesi müşteriye teslim edilir. Daha sonra müşteri veya firma tarafından kombinin servisi çağrılır. (Not: Bazı markalarda servis yönlendirmesi firma tarafından yapılmak zorundadır) Gelen servis ilk önce İgdaş’tan alınan onaylanan kombi değişimi formuna bakar sonra gerekli ayarlamaları yaparak yoğuşmalı kombinin çalıştırma işlemini yapar ve yoğuşmalı kombinin garantisini onaylar. Tüm işlemler yani ; yoğuşmalı kombi montajının yapılması, igdaştan onay alınması onay belgesinin müşteriye teslim edilmesi aynı gün içerisinde Avrupa Tesisat uzman kadrosu tarafından yapılabilmektedir.

    Hermetik Kombiden Yoğuşmalı Kombiye Geçiş

    Mevcutta Müşterinin Hermetik Kombisi var ve müşteri yoğuşmalı kombi tercih ediyorsa,

    Hermetik kombi sökülür, yoğuşmalı kombi montajı gerçekleştirilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu yoğuşmalı kombilerde kombi altından klimanın altından akan su gibi sıvı akar, bunun mutlaka kapalı gidere bağlanması gerekir. Kombi mutfakta ise mutfak lavobo altına kadar ya da kombi balkonda ise balkonun süzgecine kadar tesisat çekmelidir. Bu yoğuşma gider bağlantı işleminin yapılabiliyor olması önemlidir ! Eski hermetik kombi sökülüp yoğuşmalı kombi montaj işlemi yapıldıktan sonra İgdaş’ın online sisteminden müşteri bilgileri, eski kombinin markası, kombinin takılacağı yer gibi bilgilerin yazıldığı kombi değişim formu doldurulur ve İgdaş’a gönderilir. İgdaş’ın proje mühendisleri formu inceledikten sonra onay verirler. Bu kombi değişimi onay belgesi müşteriye teslim edilir. Daha sonra müşteri veya firma tarafından kombinin servisi çağrılır. (Not: Bazı markalarda servis yönlendirmesi firma tarafından yapılmak zorundadır) Gelen servis ilk önce İgdaş’tan alınan onaylanan kombi değişimi formuna bakar sonra gerekli ayarlamaları yaparak kombi çalıştırma işlemini yapar ve kombinin garantisini onaylar. Tüm işlemler yani ; kombi montajının yapılması, igdaştan onay alınması onay belgesinin müşteriye teslim edilmesi aynı gün içerisinde Avrupa Tesisat uzman kadrosu tarafından yapılabilmektedir.

    Avrupa Tesisat yetkili uzman kadrosu, Buderus ve ECA yetkili satıcısıdır. İgdaş yetki belgelidir.

    Eğer sorunsuz bir kombi değişim hizmeti almak isterseniz Avrupa Tesisat uzman kadrosu desteği için hemen arayın!


    Petek temizliği
    Su kaçak tespiti
    Gider açma
    Radyatör temizliği
    Atakent petek temizliği
    Avrupa konutları petek temizliği
    Halkalı petek temizliği
    Avrupa Tesisat
    Güneşpark petek temizliği
    Kardelen sitesi petek temizleme
    Atakent 1 petek temizleme
    Küçükçekmece petek temizliği
    Avrupa konutları kaçak bulma
    Avrupa konutları su kaçağı bulma
    Kombi Değişimi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.