Şimdi Ara

Pet Shop Açmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, İstanbul Kağıthane semtinde takribi 100-110 m2 kadar bir dükkanım bulunuyor, ana caddeye bağlantılı konumu fena olmayan orta halli bir dükkan. Pandemi başından beri iş arayışından bir sonuç alamamamla birlikte uzun yıllardır ara ara aklıma düşen işi tekrar düşünmeye başladım. Daha öncesinde profesyonel manada böyle bir iş kolunda bulunmadım lakin uzun yıllar akvaryum hobisi ile uğraştım ve çok çeşitli evcil hayvanlar besledim şu anda da bir kedi sahibiyim. Hayvanları ve onlara bakmayı seviyorum biraz da buna güvenerek böyle bir araştırmaya girdim. Aslında ilk düşüncem ps5 kafe açmaktı lakin hem fiyatların aşırı yüksek olması hemde pandemi sürecinde çalışamamak durumlarından ötürü fikrimi daha çok pet shop tarafına kaydırdım. 60 bin TL kadar bir bütçe ile girmeyi planlıyorum. Tecrübeli arkadaşlardan fikir ve yardım rica ediyorum.



  • bilmediğin bir işe girişme hocam



    bi yanlış yaparsın kuşların hepsi ölür al sana bir sürü zarar. illaha açmak istiyorsan ismekten vb filan kesin eğitim al

  • Blizzard Days kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkür ederim, zaten belli eğitimler ve sertifikalara sahip olmak gerekiyormuş açılışı yapabilmek için bu sebeple açılış durumu kesinleşirse eğitimlerini alacağım hocam.
  • Pet shop işinde çevren olması lazım, iyi toptancıların olması lazım vs vs birazda meşakatli tabi hayvanların bakımları falan. 60 bin lira yetersiz gelecektir diye düşünüyorum. Üstelik elektrik ve su masrafın olacak aylık ciddi mikatarlarda. 1 sene bir şey kazanamayabilirsin. Ben olsam dükkanı kiraya verip dropshipping yapardım. Hem daha az maliyetle iyi bir işletme sahibi olabiliyorsun hemde meşakati gerçek bir dükkana göre yok gibi bir şey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı H kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkür ederim hocam, dropshipping de kendine göre dez avantajlar içeriyor hocam düzgün bir ürün bulabilirsem Etsy girebilirim. Önceki işim e ticaretti uzun zaman hem b2b hem b2c dermokozmetik satışı yaptım lakin artık internette kar marjları çok düştü hem pazaryerlerinin hem ödeme sistemlerinin komisyonunu verince ülke içinde de geriye bir şey kalmıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.