Şimdi Ara

PES 2020 & myClub [PS ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30.158
Cevap
80
Favori
1.515.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gecen yil 100TL olunca almistim. Bu yil da saglam bir indirime girmeden almam. Nasil olsa 2 ay sonra ucretsiz MyClub gelecek. Online'i bu kadar sorunlu bir oyuna 400-500TL verilmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bence özellikle pahalı geldi bu sene lite çıkmayabilir, çıksa da geç çıkar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Online ne kadar kötü de olsa hile de olsa fiyat bu kadar yüksek olsa bile yine de alacam başka yolu yok zaten arkadaş ile alıyorum 200 tl ye denk geliyor biliyorum ki oyun fiyatı oyun çıktıktan 2 ay sonra fiyatı inecek
    Fifa da ayni fiyat yaklaşık ama fifa hic değişmiyor lisans içerik online kat kat üstün pes den fifa 14 oynadim oyunculara müdahale etmiyorlar kimse arkadan kaymadi etmedi oyuncular sakatlaniyor ayni olay fifa 18 de de var ve ben böyle birseye katlanamam en iyi oyuncularim sakatlaniyor hicbir müdahale olmadan

    Futbol oyunu mecbur alacam hikayeli oyunlar cok kısıtlı guzel olanları tabi hikayeyi bitirdikten sonra ayni hikayeyi tekrardan oynamak sıkıliyorsun
    Online fps oyunlarda ise soyle sorun var hepsi ekip oyunu ve ekip bulamiyorum tek takılınca daha da sinir oluyorsun

    Umarim pes de hile tuş gecikmesi lag gibi sorunlar olmaz
    2vs2 modunu da geliştirirlerse guzel olur en cok sevdigim mod o ama rekabet olmadan zevki çıkmıyor 1 hafta ugras puani yükselt sonra diger hafta puan 400 geri geliyor o zaman neden oynuyalim birak puani silme en azindan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam herhalde Black Friday zamanı sağlam bir indirim görür. Ondan önce 100 lü fiyatlara inerse alırım hemen.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Bu mesaj silindi.
    Önsiparişin hiç bir esprisi kalmadı ki çoktandır, ya çıkmya yakın fiyatı çıkar ya düşer, yada 24 saatliğine yanlışlıkla ucuza satılır. O yüzden tamamen şans işi. Çıkmasına 3 daha var iken 409 tl gömmek sadece bu oyun için değil her oyun için büyük kumar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pessi63 kullanıcısına yanıt
    Bi yerime anlatsınlar bu masalları şerefsizler. Çözmeye niyetleri olsa yıllardır çoktan çözmüşlerdi. Lagaluga yapıyorlar her zamanki gibi. Bi skm olmaz bu Konami'den de PES'ten de. Umudumu yitirdim ben. Ne zamanki momentum kaldırıldı, serverlar düzeltildi, hile çözüldü, o zaman eyvallah. O zamana kadar zırnık para koklatmam bu adilere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CyBeRaY C kullanıcısına yanıt
    Bi ben sevdim demek bu Pes'i belki de senelerdir Fifa sıkıldım değişiklik iyi geldi geçen ay başladım indirimden alıp o günden beri sürekli oynuyorum bence siz de öyle yapın 2 sene birini 2 sene birini oynayın tadı tuzu geri geliyor oyunun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oyunun kendisi güzel de online tamamen rezalet. PES 2019'u ben PS4'te dünya 30.su olarak bıraktım. Kazanma oranım %85 olmasına rağmen oyundan çok çabuk sıkıldım. Hep aynı teraneler. Olmayacak rakibi yeniyorum, 5 maç ard arda yenilmiş 300 puanlı adama yeniliyorum. 4 maç canavar gibi oynayan takımım 5. maçta sapıtıyor. Ronaldo pası tutamıyor, defans oyuncularım rakip forvetleri alkışlıyor, orta saha oyuncularım ortalık malı gibi geziyor. Sonraki maçta takım o takım değil, hepsi tecavüzcü Coşkun'a bağlıyor. Kaleyi görünce şuta dokunuyorum, kalecinin ellerini koparıp giriyor kaleye.

    Oyunun sonucunu makine belirledikçe, benim takımıma rakibe göre ayar çektikçe bir b*k anlamam ben oynadığım oyundan. Benden iyi oynayan beni yensin, ben daha iyi oynadığımda ben yeneyim. 10 şutum kaleye sidik zoruyla gidip 5i direkten dönüp dördü dışarı gidip birini kaleci kurtarır da rakip orta sahadan uyduruk oyuncusuyla tek şutla gol atıp o maçı alırsa s*çarım ben öyle oyuna.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyBeRaY -- 17 Haziran 2019; 15:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: onur89tr

    Bu mesaj silindi.
    Ikide yaralı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere söyleyeceğim linç etmeyin beni bence çok büyük bir Pes efsanesi geliyor PES 2020 yıllarca adından söz edilip özlenecek bir oyun olacak 👍
    https://twitter.com/MYPESBRASIL/status/1140300525021347846?s=09 PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Express Yourself -- 17 Haziran 2019; 20:40:39 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Tuş gecikmesi lag hile bunlar olmazsa o zaman dedigin gibi olabilir ama bunlar düzelmeden anca ofline da iyi olur
    Oyunu alan oynayan %90 online icin oynuyor online daha fazla icerik lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    İnanılmaz harika mücadele var saha içinde dediğiniz olursa dediğim gibi efsane olur ancak umarım server işini hallerder Konami şu güzelim oyunu harcamaz..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    PES 2020 & myClub [PS ANA KONU]

    Keşke Fifa teknik direktörlerden önce (premier lig ve la liga harici) fifa 08 den kalma çimleri ve 22 tane tek tip klonları düzeltseymiş de 200 liram ve bir yılım boşa gitmeseymiş. Konami, futbolcuları bire bir oyuna aktardığı için direktörlere anca sıra gelmiş demek. Ara sıra 19'un updatelerine bakıyorum oyunda yüzü ve fiziği olmayan oyuncaya denk gelmek zorlaşmış. Helal olsun diyorum ve fiyat 600'e de çıksa alacağız mecbur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Futbol oyunu istiyorsan bunlara katlanacaksın. bu dediklerinin fifada alası var. iki tarafta aynı, pes geçen sene hileler hariç beni mutlu etti. bonkördü güzeldi. pes 19 olanlara %10 indirim var. bu 360 tl indirir. 140 -220 gibi bir paydaya pri bende olucak şekilde gene mecbur alıcaz. En hesaplı yol bu, futbol oyunsuz bir sene zor. Benimde en kızdıgım şey yılbaşına fiyatın diplere vurması ama tüm oyunlarda böyle degilmi.
    Dünyanın hiçbir yerinde kötü bir hizmete ya da kötü bir ürüne kimse iyi para vermez.Kaldı ki Pes oyunu online altyapısı inanılmaz kötü bir oyun.. Senin "futbol oyunu istiyorsan bunlara katlanacaksın" diye düşünmen hali hazırda adamların kendilerini geliştirmesine yapıcı ve teşvik edici bir yaklaşım değil..Ha paran çoktur ya da kolay kazanıyorsundur o ayrı.. Ama senin dediğin eskide kaldı.. artık tüketiciler verdikleri paranın karşılığını istiyorlar firmalarda buna duyarsız kalmamak için arge yatırımına boşuna boşuna dünyanın parasını yatırmıyor...Konaminin bırakın müşteri memnuniyeti ilkesini bir tane anket yapmışlığı yok.. 2015 yılından beridir her yıl online katılımcı sayısı azalıyor ve bunu her sene online katılımcımız artıyor diye açıklama yaparak pozitif propaganda yaparak tersine çevirmeye çalışıyorlar.. lite sürümü neden çıkarıyorlar sanıyorsun:))
    Velhasıl kelam,eskiden beri pes oynayan biri olarak şunu rahatlıkla diyebilirim ki pes gerçekten online olarak inanılmaz kötü bir oyun.. Ben buna burda itiraz edecek biri olacağını düşünmüyorum..Daha önce de dediğim gibi para verip alana da saygı duyarım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serencebey34 -- 18 Haziran 2019; 11:15:5 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Değil, pes 2019u storeden 44 TL’ye aldım. Bu kadar düşmesinin sebebi az satılmış olması. Bir futbol oyununa 50TLden fazlası israf bence

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • blackprague kullanıcısına yanıt
    2019 pri yada sec satarsan bilgim olsun 😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.