Şimdi Ara

PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.636
Cevap
73
Favori
52.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

    şimdi real barça maçında reklam panolarında gördüm. 9 mayısta tanıtım videosu gelecekmiş. çok erken değil mi ?
    Oyun erken çıkacak 30 Ağustos o yüzden tanıtımlar erken olacak demo da erken gelebilir

    Futbol oyunlarında çıkış tarihi ligler başlayınca olmalı

    Genelde ligler 30 Ağustos civarı başlıyor çoğu lig



    Ben bunlara bakmıyorum artık hile olayı çözüldü mu çözülmedi mi

    Ben myclub oynuyorum sıralamada ilk 100 girenlerin %70 hileci

    Kendi bileğinin hakkı yok orda en önemlisi bu bana göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ekostros kullanıcısına yanıt
    Bu bahsettiğiniz Football Kingdom denen oyunu hiç duymamıştım. PS2 döneminde çıkmış bir oyunmuş. O döneme göre harika görünüyor. Adidas Fevernova topu dışında hiçbir lisans yok oyunda ama gerçekten 2002 yılında çıkan FIFA'dan da PES'ten de daha iyi duruyor. Keşke devamı gelseymiş, kim bilir ne halde olurdu şimdi oyun...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

    şimdi real barça maçında reklam panolarında gördüm. 9 mayısta tanıtım videosu gelecekmiş. çok erken değil mi ?
    FIFA'yla aynı dönem çıkarıp satışta zarar etmek saçma olur. Gerçek şu ki; FIFA, PES'ten kat kat fazla satıyor dünya çapında.

    Yeni sezon heyecanını, erkenden PES ile çıkarırız. Kadrolar, formalar vs. FIFA çıkınca da zaten sene boyunca FIFA oynarız.
  • Hile olayı PlayStation'da nasıl oluyor onu anlamadım ben.

    Zamanında FIFA'yı PC'de oynarken FUT'ta hile kullananlara denk gelmiştim. (maç anında bitiyor ve sen yenilmiş, rakip yenmiş sayılıyordu)

    PlayStation'daki PES'te hile olayı var mı? Yoksa PC için mi konuşuluor? PS gibi kapalı kutu bir konsolda hile olayını nasıl döndürüyorlar?
  • PES 2019 [PS4 ANA KONU] SÜPER LİG AÇIKLANDI!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orasıda doğru. umarım geçen seneki gibi online beta da yayınlanır temmuz da.yazın oyun yokluğunda güzel olmuştu zaman geçirmek için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-714AB4560

    orasıda doğru. umarım geçen seneki gibi online beta da yayınlanır temmuz da.yazın oyun yokluğunda güzel olmuştu zaman geçirmek için
    Pes 2018 online beta 'yı oynarken çok keyif almıştım ama tam sürüm' de oynanışı değiştirdiler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BVBLİFE -- 7 Mayıs 2018; 14:32:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BVBLİFE kullanıcısına yanıt
    o oturaklı oynanışın gazıyla benim gibi ön sipariş veren çok olmuştur
  • Pes2018 dahil bütün oyunlarını oynadım bu serinin, Bu yıl hayatımda ilk defa net Fifa'ya geçtim ve kaldım. Fakat hala iki oyunu da beğeniyorum. Fakat Konami kafa olarak sıkıntılı bir şirket, bu oyunu tasarlayan geliştiren ekibin futbolla çok haşır neşir olmadığını düşünmeye başlıyorum.

    Fifa üstünden bazı kıyaslamalar yapacağım, arkadaş yıllardır Pes'te şu futbol atmosferini yapamadılar ya...Spikerler, taraftarlar, stat ambiyansı Fifa bu konuda işini iyi yapıyor. Pes'te çok fazla online takılmazdım fakat ML/Analig tarafında az ömür tüketmedim, fakat asla atmosfer konusunda etkileyemedi. Konami tribünlerin eline karton verip koreografi yaptırınca atmosfer oldu bitti sanıyorlar...

    Oynanış son yıllarda gelişti fakat fifa kadar iyi durumda değiller diye düşünüyorum, gerçi fifa'nın online ile offline oynanış arasında uçurum var :) Offline kıyaslayacak olursak Fifa biraz daha önde...

    Lisans konusu yıllardır sıkıntılı, temel sebep fifa'nın elindeki lisansların tek taraflı olması ve haliyle rakibine vermiyor. Bu sene Avrupa kupaları da giderse büyük kan kaybı olur.

    ML/Analig tarafı keyifli fakat oyun için yeterli değil, fifa offline kariyer tarafını ve ultimate tarafını çok geliştirdi. Tembellik etmezse dahada iyi oyun yapabilirler fakat fifayı batıran nokta para kazanma odaklı hareket etmeleri...

    Uzun lafın kısası Pes kemik kitlesine dua etsin, yoksa bu oyunun bazı sıkıntıları katlanılacak gibi değil...Oyunu o kadar seviyorduk ki yıllarca yama yaparak oynadık :)
  • Sürekli kariyer oynayan biri olarak Uefa lisansını da kaybeden Pese artık şans vermeyeceğim gibi. Çok yanlış bir karar, en önemli kalesini kaybetti bana kalırsa.
  • Ben ps4 oynuyorum yaklaşık 200 yakın hileci ye denk geldim 3-0 öndeyim dk 85 maçı iptal ettiriyor maç gecersiz sayılıyor maç hiç oynamamış gibi sayılıyor

    Ayırdığın 15 dk zaman araya gidiyor böyle olunca

    Konami buna hiçbir şekilde önlem almıyor

    Öyle yapani video ya çek yolla diyorlar 20-30 tane videosu olmasına rağmen hiçbir yaptırım uygulamıyor

    Ben pes oyunu Sega diye atari vardı o zamandır belli oynarim pesi

    Ps1 -ps2-ps3 -ps4 hepsinde pes oynadım



    Pes de online oynamaya 2010 yılında başladım

    Hile olayı her sene artarak devam etti

    Pes 2017 de oluyordu hile ama pes 18 de ki kadar değildi

    Yani böyle devam ederse seneye pes 18 den daha fazla olacak hile olayı

    Çoğu kişi oyun oynamayı değilde hileyi nasıl yaparım onun peşindeler

    Kendi bileğim hakkı ile kazanmadiktan sonra ne yapayım ben öyle galibiyeti

    O zaman online oyun oynamanın nasıl bir keyfi kalıyor ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saner08

    Sürekli kariyer oynayan biri olarak Uefa lisansını da kaybeden Pese artık şans vermeyeceğim gibi. Çok yanlış bir karar, en önemli kalesini kaybetti bana kalırsa.
    İşin kötüsü çaresiziz. Yani, 6 yıldır tercih ettiğim Fifa'ya bakıyorum maalesef bedava olsa indiremeyeceğim hale gelmiş. Tek alternatifim bu oyun. İnşallah premier lig'den üç beş stad yaparlar scoreboard felan oyuna eklenir. Yoksa kendi adıma hayal kırıklığı bir yıl olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Helal82

    İşin kötüsü çaresiziz. Yani, 6 yıldır tercih ettiğim Fifa'ya bakıyorum maalesef bedava olsa indiremeyeceğim hale gelmiş. Tek alternatifim bu oyun. İnşallah premier lig'den üç beş stad yaparlar scoreboard felan oyuna eklenir. Yoksa kendi adıma hayal kırıklığı bir yıl olacak.

    Alıntıları Göster
    İşte burada hemfikiriz. Fifa 18 inanılmaz derecede arcade bir oyun haline gelmiş. Uefa lisansını da Fifa alırsa, en azından daha gerçekçi bir kariyer modu hatırına tercihimi Fifa dan yana kullanacağım. Konami aldığı bu yanlış kararla rakipsiz olan Fifayı iyice durdurulamaz hale getirdi. İşin kötü yanı rakipsiz olduğu için senelerdir adam akıllı yenilikler getirmiyor Fifa. Tamamen fut odaklı bir oyun. Üzücü gerçekten adam akıllı futbol oyunu oynayamıyoruz, kötünün iyisini seçmeye mahkum kalıyoruz maalesef.
  • Teorik olarak uefa lisansını kendi istekleri doğrultusunda uzatmamalarının arkasında güvenecekleri bir durum olmalı ama Konami pes ekibi 2 nesildir gerek planlama, gerek satış stratejilerinde doğru adımları hiç atamadı. Ekipte uzun planlı, yenilikçi içerik üretebilen adam yok. Oynanabilirlikte bile bazı detayları Fifa yaptıktan 3-4 sene sonra getirebilmişlerdi ki hala öyle. Özellikle 2019 bence Pes serisi için hayati bir oyun olacak çünkü bende de dahil tüm global Fifa oyuncuları scripting/momentum'un artık tahammül edilemez noktaya gelmesi sonucu bu sene patladı ve büyük bir isyan çıkmış durumda. Youtube ve forumlar "Fifa resmi olarak öldü" videoları ile hızla oyunu bırakıyor. Pes için bulunmayacak bir fırsat var şu an. Ufak tefek yenilikler, iyileştirmeler ile hemen hemen aynı oyunu çıkarırlarsa fırsatı kaçırırlar, köklü bir değişim, yeni bir deneyim sunabilecek taze bir Pes oyunu gelirse EA sports'un 2 nesildir devam eden liderliğini bitirebilir. "Ya şimdi ya da hiçbir zaman" diyebilceğimiz bir an.
  • Ps1 ve 2 zamanlarında da hiç lisans yoktu ama tam lisanslı fifayı 1 saat oynuyorsak winning eleven ı 5 6 saat oynuyorduk. Çünkü daha keyifliydi. Benzer şekilde olacaksa lisansın , gerçek oyuncu isimlerinin bir önemi yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pes 5-6 da falan adamlar efsane atmosfer yapıyordu. atağa çıkarken ayrı kontra atakta ayrı top deplasmandayken ayrı tepkiler veriyordu tribünler . ve inanılmaz gerçekçiydi . atmosfer olayı şu anda en büyük handikapı pes in. futbol maçı oynadığını hissettiremiyor çok yapay taraftar tepkileri
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekostros

    Teorik olarak uefa lisansını kendi istekleri doğrultusunda uzatmamalarının arkasında güvenecekleri bir durum olmalı ama Konami pes ekibi 2 nesildir gerek planlama, gerek satış stratejilerinde doğru adımları hiç atamadı. Ekipte uzun planlı, yenilikçi içerik üretebilen adam yok. Oynanabilirlikte bile bazı detayları Fifa yaptıktan 3-4 sene sonra getirebilmişlerdi ki hala öyle. Özellikle 2019 bence Pes serisi için hayati bir oyun olacak çünkü bende de dahil tüm global Fifa oyuncuları scripting/momentum'un artık tahammül edilemez noktaya gelmesi sonucu bu sene patladı ve büyük bir isyan çıkmış durumda. Youtube ve forumlar "Fifa resmi olarak öldü" videoları ile hızla oyunu bırakıyor. Pes için bulunmayacak bir fırsat var şu an. Ufak tefek yenilikler, iyileştirmeler ile hemen hemen aynı oyunu çıkarırlarsa fırsatı kaçırırlar, köklü bir değişim, yeni bir deneyim sunabilecek taze bir Pes oyunu gelirse EA sports'un 2 nesildir devam eden liderliğini bitirebilir. "Ya şimdi ya da hiçbir zaman" diyebilceğimiz bir an.
    Nereye kendi istekleri. Resmen palavra ve yalan konuşuyorlar. Ellerindeki adam gibi tek lisans uefa imkan olsa 100 kere uzatmışlardı. Uefa lisansınıda fifanın aldığı kesin. Her türlü fifada olacak.



    Pes bu gidişle free to play oyun olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanblue001 İ kullanıcısına yanıt
    Uzun bir aradan sonra tekrardan herkese merhabalar

    PES 2019'u resmi duyurusu yarın geliyor, heyecanla bekliyoruz..

    Şampiyonlar ligi lisansı kaybedilse de oynanış umarım bizi memnun edecek düzeyde olur..
  • KalemKolik kullanıcısına yanıt
    Aynen dediğin yola doğru gidiyor

    Son 2-3 yıldır en çok oynanan modu ücretsiz yapıyorlar

    Pes 18 de 17 ye göre daha erken geldi bedava sürümünü

    Bu sene daha da erken gelir





    Pes ile fifa var başka futbol oyunu olmadığına göre ea alması çok büyük ihtimal



    Çoğu oyunlarda çok rakip oluyor futbolda sadece 2 firma ya kalmamız ilginç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pessi63

    Uzun bir aradan sonra tekrardan herkese merhabalar

    PES 2019'u resmi duyurusu yarın geliyor, heyecanla bekliyoruz..

    Şampiyonlar ligi lisansı kaybedilse de oynanış umarım bizi memnun edecek düzeyde olur..
    Oo hoşgeldin ben hiç beklenti içine girmiyorum artık

    Hile olayı insanı bıktırdı artık her sene hile olayı artarak devam ediyor malesef online oyunda hile olduğu zaman hiç keyfi kalmıyor oyun oynamanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.