Şimdi Ara

PES 2019 Kasıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
1
Favori
35.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, abilerim.

    Windows 10 Pro 64 Bit
    Asus Crosshire V Formula-Z
    Amd FX-8350 4.0 Ghz
    12 GB Ram
    Sapphire Radeon HD 7850 2 GB 256 Bit Ekran Kartı
    1 TB HDD

    Pes 2019 demo en düşük ayarlarda(Settings ve oyun içi işeyici ayarlari dahil) bile kasıyor. Settings kısmında her şey normal kötü yazan yok. Tavsiye edilen 8 Gb ram, 2 Gb 256 bit ekran kartı ama inanılmaz derecede kasıyor. Sizce sistemden kaynaklanan bir sebep olabilir mi ? Aynı sorunu yaşayan var mı ?



  • 2gb 256 bit ama her ekran kartı da kaldırmaz. senin ekran kartın yetmiyor. minimum 7870 veya gtx670 ekran kartı istiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: torkema61

    2gb 256 bit ama her ekran kartı da kaldırmaz. senin ekran kartın yetmiyor. minimum 7870 veya gtx670 ekran kartı istiyor.
    Açıkçası bu kadar ufak bir farktan dolayı bu kadar ağır etkileyeceğini sanmıyorum.
  • 7870 minimum istediği. bence normal
  • Açıkçası benchmark kiyaslama yapınca bendeki kart oyun ve çoğu konuda 7870'e göre daha üstün. Bende bunu anlamış değilim.
  • Normal falan değil. 7850 güçlü bir kart, 60 fps sabit oynatır yağ gibi. Yukardaki arkadaş hiçbir şey bilmiyor sanırım. Senin bilgisayarda sorun var veya ayarlarda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mind of a madman

    Normal falan değil. 7850 güçlü bir kart, 60 fps sabit oynatır yağ gibi. Yukardaki arkadaş hiçbir şey bilmiyor sanırım. Senin bilgisayarda sorun var veya ayarlarda.
    Evet hocam bende öyle düşünüyorum. Nba 2K18, Gta 5, Bf1, COD vs vs her oyun çok rahat oynadım full çözünürlük hemde ama PES Demo sorun yarattı. Bilgisayarda sorun olabilir hocam dediğin gibi.

    Demoda böyle olunca oyunu da almaya korktum açıkçası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScorcheR -- 16 Eylül 2018; 13:48:3 >
  • Hocam pencere modunda sıfır kasma oldu. Ama tam ekranda kasiyor çözemedim.
  • Bugün full versiyonu oynadim hiçbir şekilde kasma yok. Oyun harika full çözünürlük oynuyorum. Konu kilitlenebilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ScorcheR

    Bugün full versiyonu oynadim hiçbir şekilde kasma yok. Oyun harika full çözünürlük oynuyorum. Konu kilitlenebilir.
    Hocam gtx 1060 6b ile oynuyorum fakat 2k çözünürlükte çok kasıyor, yardımcı olabilir misiniz?
  • sorun bendede var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sismancocuk

    Hocam gtx 1060 6b ile oynuyorum fakat 2k çözünürlükte çok kasıyor, yardımcı olabilir misiniz?

    Alıntıları Göster
    Hocam ekran kartını güncel değilse güncellemelisin. O kartla kasması normal değil çünkü. Bir de oyun ayarlarında FPS ayarlarını 60'a çekip dener misin ?
  • gtx 1050 4gb kasıyor hunharca
  • Tam ekran modu maalesef sorunlu. Pencere modunda ise sorunsuz çalışıyor.

    Windowed Borderless, PES'in mevcut oyun ayarlarında yer almadığından dolayı bu programa göz atabilirsiniz. Kendinden Windowed Borderless ayarı olmayan oyunları, borderless oynamanızı sağlar.

    https://westechsolutions.net/sites/WindowedBorderlessGaming/

    Bu da nasıl kullanılacağı ile ilgili video




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siannis -- 12 Aralık 2018; 7:41:24 >
  • İşlemin öncelik derecesini görev yöneticisinden yüksek seçerek ve ayrıntılarda işlem adına sağ tıklayarak benzeşme ayarlama menüsünden cpu 0 ın tikini kaldırarak deneyin.
  • hep sorulurya pes mi, fifa mı?

    97-98 yıllarıydı sanırım. lisedeyiz. fifanın rüzgar gibi estiği dönemin başlangıcı. biz de fifacıyız tabi. bir gün tesadüfen Ankara Armağan pasajında (bilen bilir) winning eleven diye bir futbol oyunu gördük. aldık getirdik eve bir heyecanla. taktık oynadık falan ama tadı yok. bi kere oyun fifaya göre çok yavaş, şut atıyorsun gitmiyor, bi maçta 2-3 gol ancak oluyor falan. o zamanlar fifada orta sahanın az önunden rövaşata ile gol falan atılıyor. bi daha oynamadık tabi, fifaya devam.

    sonra sonra anladık ki bizim beğenmediğimiz oyun çok daha gerçekciymiş, ondan bize saçma gelmiş. sonraki yıllar o oyun yok oldu pes çıktı. adı mı değişti bilmiyorum. pes2, pes3, pes5 falan derken pesci olduk çıktık.

    şimdi çoluk çocuğa karıştık tabi, oğlanla pes oynuyoruz epeydir. nerdeyse 20 yıldır fifayla işim olmadı. bir ara "fifa da pes tarzına döndü" falan dediler, yine de bakmadım.

    ta ki pes 2019 çıkana kadar. geçen yıl 2018 çıktı, aldık oynayamadık. kasıyor. sistemim de iyidir yani. 256bit bin küsürlük ekran kartı var, işlemci ram keza öyle. dedikki heralde bir optimizasyon sorunu var, bu sene 2017 ile idare ederiz, 2018i kaldırdık 2017 ile idare ettik. 2019 çıkınca bir heyacan yükledik, aynı terane.

    nette "kasma sorunu kesin çözüm" diyip "görüntü kalitesini low yapın" diye akıl verenlerden de bıkınca (yukarıda bir arkadaş görev yöneticisi ile ilgili önerilerde bulunmuş, mantıklı geldi ama erişim engellendi diyor, üzerinde çalışıyorum) pesden umudu kestik fifaya döndük. (sevmedik, alışamadık ama çare yok şimdilik)

    sorunun çözümüne yönelik bir yazı olmadı ama paylaşmak istedim, hakkınızı helal edin.
  • Arkadaşlar , pes 19 crackli değil , pes settingsde desteklenmeyen işlemci hatası alıyorum, sorunu nasıl çözebilirim. işlemci 4790 k



    PES 2019 Kasıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lunarstrain

    İşlemin öncelik derecesini görev yöneticisinden yüksek seçerek ve ayrıntılarda işlem adına sağ tıklayarak benzeşme ayarlama menüsünden cpu 0 ın tikini kaldırarak deneyin.
    2 gündür kafaya yedim pes 18 ve 19 için sil yükle yapmaktan senin dediğini yaparken daha kasılma problemi ortadan kalktı çok saolasın ;)
  • xsalix kullanıcısına yanıt
    sevindim, iyi oyunlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.