Şimdi Ara

PES 2013 Defans Yapmak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
2
Favori
45.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar profesional zorluk seviyesinde oynuyorum.
    Çok sarı kart yiyorum, ve fazla gol yiyorum. Nerde hata yapıyorum.
    İyi defans yapabilmek için yardım istiyorum.



  • 10-0-0 oyna .
    tabi bu işin şakası kısa pas attığın tuş press yapıyodur biliyosun adamı peşinden deli dana gibi koşma sen mesafeyi koru takım arkadaşına press yaptır. Bide ayağa kayma olayını garantiyse yap yoksa sarı genelde yersin
  • bende zor alıştım eskisi gibi değil X'e basınca direk almıyor artık. Özellik yanlardan aralara atılan paslarda defans oyuncuları yetişemiyor.
    pratik lazım alışman için.
  • yeni defans sistemi daha güzel olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Den57

    yeni defans sistemi daha güzel olmuş.

    kesinlikle...
  • Topa kay diyeceğim de bu da çok riskli. Mesela benle maç yapsan bütün toplarını direkt olarak kayarak %90 alabilirim. Yani zaman ve tecrübe gerekiyor. Zamanlaman çok önemli kayarken. Adamın topu sürüş hızına göre de zamanlamanı ayarlayıp kayarsan topu alırsın. Neyse saçmaladım biraz konuşurken.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Captain55

    Topa kay diyeceğim de bu da çok riskli. Mesela benle maç yapsan bütün toplarını direkt olarak kayarak %90 alabilirim. Yani zaman ve tecrübe gerekiyor. Zamanlaman çok önemli kayarken. Adamın topu sürüş hızına göre de zamanlamanı ayarlayıp kayarsan topu alırsın. Neyse saçmaladım biraz konuşurken.

    Captain senle bir online oynayalım o zaman olmazmı.
  • Online da nasıl defans yapıyorsunuz Allah aşkına. Yapay zekaya defans yapmaya benzemiyor. Pres yapsam araya top atıyorlar defans oyuncuları yetişemiyor. rt+x e basınca rakip rahat bir şekilde pas yapıyor yine bir halta yaramıyor. Sürekli pas yapan birine karşı o sistem yalan. Çünkü rakip karşına almıyor seni. Tüm takıma birden alan savunması yapmak için neye basmak gerekiyor. Rakibin pas yollarını kapatmak için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tombombadil_07

    Online da nasıl defans yapıyorsunuz Allah aşkına. Yapay zekaya defans yapmaya benzemiyor. Pres yapsam araya top atıyorlar defans oyuncuları yetişemiyor. rt+x e basınca rakip rahat bir şekilde pas yapıyor yine bir halta yaramıyor. Sürekli pas yapan birine karşı o sistem yalan. Çünkü rakip karşına almıyor seni. Tüm takıma birden alan savunması yapmak için neye basmak gerekiyor. Rakibin pas yollarını kapatmak için.

    Ben online da rakip ilerlerken önünde geri geri koşarken sut tuşu ile ekstra adam gonderiyorum pres icin. Ancak bunu orta saha da veya kanatlarda yapman lazım. Ayrıca prese giden adamın ortadaki stoperlerden olmadığına dikkat etmek lazım. Mesela ben defansif orta saha ile rakibi kapatirken sol kanat oyuncum da basıyor. Bu sistem her zaman değil ama genelde ise yarıyor. Presci oyuncunun açtığı boşluğa ara pas geçerse zor durumda kalabilirsin. Kendi kontrol ettigin adamın rakibe olan mesafesi de bu yüzden önemli, keza pas attıgı noktaya çabuk kosabilmek gerekiyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tombombadil_07

    Online da nasıl defans yapıyorsunuz Allah aşkına. Yapay zekaya defans yapmaya benzemiyor. Pres yapsam araya top atıyorlar defans oyuncuları yetişemiyor. rt+x e basınca rakip rahat bir şekilde pas yapıyor yine bir halta yaramıyor. Sürekli pas yapan birine karşı o sistem yalan. Çünkü rakip karşına almıyor seni. Tüm takıma birden alan savunması yapmak için neye basmak gerekiyor. Rakibin pas yollarını kapatmak için.

    Hocam çok güzel açıklamışsın olayı bende aynı durumu yaşıyorum . bilgisayarda oynuyorum yapay zekaya karşı pres yapayım desem adamlar tak tak golü atıyor arapasla pres yapmasam takır takır pas yapıyor yine atıyor arapasla çıldırıcam




  • valla her türlü defans yaparım da anlatması zor,pratik yapman gerek.
  • hocam defans yaparken en büyük yapılan hatalardan biride sürekli x'e basmaktır ve rakip oyuncuyu kaçırmıcaksın arkaya markaj altına alıcaksın ayrıca kare tuşunu her zaman basma ikili pres yapim derken çok gol yersin..
  • chelsea alıyorsan 5-4-1 oyna seni bir takım yensin sonra yine beni gör :)
  • Bi de kardeşim top adamda diyelim ve bizim oyuncumuzda ona yaklaştı.. tam o anda x e 2 kere üst üste basarsan yarı kaymış gibi olursun amaç sadece topu kapmak olduğundan hakem genelde faul vermez versede sarı olmaz :
  • 2 defansif orta saha ve tek forvet dene gerçi konu açılalı 2 yıl olmuş ama üstlerde duruyor. aynı sıkıntıyı çeken varsa denesin
  • Herkezin bildiği x tuşu pres çoklu ise x+kare .Eğerki bilen varsa benim sıkıntı Rakip oyuncu pres yaparken adeta beni iteleyerek sülük gibi yapışması düşürse dahi hakem faul vermiyor. bununla tek mücadele tek top oynamak. Oynadığım şahıs prese basınca benim forvet adeta yavaşlıyor geride olmasına rağmen bana yetişiyor .Acaba bunu nasıl yapıyor nasıl bir önlem alabilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.