Şimdi Ara

Pert 306 dan sonra araç önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Geçen haftalarda aracımın pert olduğuyla ilgili bir konu açmıştım. ;http://forum.donanimhaber.com/m_79965756/f_//tm.htm#79965756


    Kaskodan geçen hafta param hesabıma yattı. Beni bir süre idare edecek bir araç bakıyorum bu fiyatlara.
    İki araç buldum birisi 2000 Renault Megane Coupe 144k km de. Diğeri ise 2001 Alfa Romeo 145 1.6 T.s Sportivo.

    Bu iki aracıda gittim gördüm ikiside temiz. Bunların dışında öneri alamıcam malesef tanıdıkdan ucuza alıcam ikisinide. İki araçta da değişen yok lokal boyalar mevcut genel olarak Alfa biraz daha temiz duruyor. Artıları eksileriyle bu iki araçtan hangisi tercih edilebilir.

    Şimdiden teşekkürler.







  • Hocam çok geçmiş olsun ya ben görmemiştim konuyu cidden çok üzüldüm aracın perte çıkmasına neyseki önemli olan can sağlığı kardeşiniz iyiyse gerisinin önemi okadarda yok.
    Aracın cidden temiz bir araçtı onunda kullanılacağı bukadarmış demek lazım artık.
    Eğer satmayı düşünüyorsan sanki megane daha iyi gibi duruyo çünkü 2004 alize kullanık biliyorum araç motor olarak süper yakıt olarakta iyi alfa biraz daha fazla yakıyor megandan.
    Ben olsaydım büyük ihtimal Megane Coupe alırdım.
    Saygılarımla
  • Çok sağol hocam malesef oldu bitti kazasız boyasız araçtı ama olan oldu artık.

    Açıkcası durum şu; benim ilk aracım Megane Coupe idi. Niyetim tekrardan Coupe oldu bu yüzden. Tanıdığım bi galeride de benim 306 nın temizliğinde Megane a denk geldim niyetlendim tam alıcaktım sonra aracın yanında duran 145 i gördüm. Kilometresi daha az 1 yaş fark var ve biraz daha gösterişli bir araba. Aklımı en çok temizliği çeldi oldukca düzgün kullanılmış bir araba. Niyetim hemen satmak değil ancak 1 sene civarı kullanıp aracı kardeşime devredicem sonra sıfır bir araba bakıcam. Bu yüzden satma işi dert değil önemli olan 1 sene içerisinde en çok keyif alacağım hangisi olur.

    Megane hakkında az çok bilgim var en cazip yönü o performansa göre düşük yakıtı ancak 145 hakkında en ufak bile fikrim yok biraz bu konuda yardım istiyorum. Forumda bu iki araçta birçok kişi tarafından eminim kullanılmamıştır çok cevap geleceğini sanmam ama şansımı deniyim.

    @adminastor22




  • Hocam tekrardan geçmiş olsun. Konuyla ilgili yorum yapamıcam ama sanki gerçekten forumun nazarı var. Arabayı inceledikten sonra amcam dedemi Aksaray'dan Ankara'ya hastaneye götürüyor. Neyse, hastaneden çıkıyolar. Gölbaşı'nda amcamlar 80 ile giderken önlerine birden Albea fırlıyor ve dediğine göre 30-40cm kala durabiliyorlar. Eğer o anda başka bir tarafa bakıyor olsaydı iki araçta ciddi hasarlar alacaktı. Ve bizimkiler de emniyet kemeri takmıyordu(tahminime göre, taktıklarını hiç görmedim). Vallahi artık arabanın resmini koymaya korkuyorum.

    Araç; Opel Vectra A

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: createemir

    Hocam tekrardan geçmiş olsun. Konuyla ilgili yorum yapamıcam ama sanki gerçekten forumun nazarı var. Arabayı inceledikten sonra amcam dedemi Aksaray'dan Ankara'ya hastaneye götürüyor. Neyse, hastaneden çıkıyolar. Gölbaşı'nda amcamlar 80 ile giderken önlerine birden Albea fırlıyor ve dediğine göre 30-40cm kala durabiliyorlar. Eğer o anda başka bir tarafa bakıyor olsaydı iki araçta ciddi hasarlar alacaktı. Ve bizimkiler de emniyet kemeri takmıyordu(tahminime göre, taktıklarını hiç görmedim). Vallahi artık arabanın resmini koymaya korkuyorum.

    Araç; Opel Vectra A

    Açıkcası inanmak istemiyorum nazar olayına tesadüf demek istiyorum ama daha öncede yaşanmış hadiseler var bişey diyemiyorum o yüzden. Sizede geçmiş olsun hocam bişey olmadan atlatmışsınız çok şükür. Tanıdıktan alarak zararımı çıkartmış olucam umarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcD-Semih -- 16 Eylül 2013; 0:35:34 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.