Şimdi Ara

Personel Taşımacılığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Asil Turhttp://www.asiltur.com Servis Yönetimleri standart servis hizmet üretimini temel ilke edinmiş, profesyonel insan kaynağı ile toplam kalite anlayışı yönetim şeklini benimsemiş bir kurumdur. Asiltur, asil grubun amiral firması olup,taşımacılık sektöründe “marka” olmak hedefini kuruluşundan itibaren ilke edinmiştir. Şirketimiz bu yolda kaliteden ödün vermeden, evrensel standartlara uygun bir kalite yönetim sistemi ile sürekli gelişme ve iyileşme çabası içindedir.Standart ve mevzuatların belirtildiği şekilde,müşteri beklenti ve standart kalite çizgisinin üzerinde hizmet üretmektedir. Personel taşıma yapılan araçlarımız filosu 2015 ve üzeri modellerde, TSE donanımlı ve klimalıdır.

    Asil Tur çalışanları, sorumluluklarının bilincinde, katılımcı, teknolojiyi yakından takip eden kişilerden oluşmaktadır. Servis hizmetinin rahat, konfor, huzur ve güvenli yapılabilmesi için araçlar kontrol; sürücüler ise titizlikle eğitildikten sonra hizmete başlamaktadır. Araç sürücülerinin tümü ileri sürücülük eğitim seminerlerini başarıyla tamamlamıştır. Asil, sektörünün öncüsü ve takip edilen bir kurum olma niteliğini, evrensel değerlerden aldığı güçle sağlamaktadır.

    “Önce Sorumluluk Taşırız!” sloganıyla paranın satın alamadığı tek değer olan insan canını taşıdığının bilincindedir. Asil Turizm; Türkiye’ nin ileri gelen grupları, kamu iktisadi kuruluşları ile dünyada söz sahibi olmuş uluslar arası holdinglere, M.E.B.’ ye bağlı özel ve Devlet okullarına personel ve öğrenci taşımacılığı, şehriçi – şehirler arası tur organizasyonları ve transfer hizmeti vermenin haklı gururunu yaşamakla beraber konusunda bilgi, tecrübe ve deneyim ile faaliyetlerine devam etmektedir. Bu bağlamda sizleri de müşteri portföyümüz içinde görmekten mutluluk duyacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenberkay -- 22 Mayıs 2017; 13:48:57 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.