Şimdi Ara

^^^^^^PENTAGRAM Fan Club^^^^^^

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
7.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Pentagram'ın temelleri, Hakan Utangaç, Cenk Ünnü ve Kenan Bozoğlu tarafından 1984 yılında Bursa'da kurulan Thunders' adlı lise grubu ile atılmıştır. 1986 yılında Kenan Bozoğlu'nun ayrılmasının ardından Cenk Ünnü ve Hakan Utangaç Pentagram adı ile çalışmalarına devam etmişlerdir.
    Pentagram'ın temellerinin atıldığı bu dönemde, Hakan Utangaç gitar ve vokal, Cenk Ünnü davul ve Kaan adlı bir arkadaşları da bir süre bas gitar çalmıştır.

    1987 yılında bas gitarda Tarkan Gözübüyük ve solo gitarda Ümit Yılbar'ın katılımıyla Pentagram grubunun ana kadrosu şekillenmiştir.

    Grup, ilk ciddi sahne deneyimini İstanbul Moda'da bir düğün salonunda yaşadı. Buradaki konserde yaklaşık 200 kişilik bir izleyici grubuna seslenildi. Sahneyi, vokalistliğini Gökhan Semiz'in (Grup Vitamin vokalisti) üstlendiği AC/DC tarzında müzik yapan bir grupla paylaşmışlardı. Pentagram'ın bu konserde 5 tane şarkı çalması planlanmıştı. Ancak, henüz beşinci şarkıya gelinmeden masalar, sandalyeler kırıldı. Türkiye ilk kez Trash Speed Metal müzikle tanışıyordu. Bu coşku içinde düğün salonunda kırılmadık masa, sandalye vs. kalmadı. Konser bittikten sonra Pentagram üyeleri, düğün salonundaki hasardan dolayı oluşan zararı da karşılamak zorunda kaldılar. Bu konser daha sonra "Efsane Moda Konseri" olarak hafızalara kazındı. Bu konseri Cenk Ünnü şöyle anlatıyor:

    "O yıllarda şimdiki kadar rock - metal dinleyen insanlar çok çok azdı. Öyle 14 - 15 kişi bir araya gelip beraber müzik dinlerdik, müzik yapmaya çalışırdık genellikle. Bakırköy tayfası, Avcılar tayfası gibi kodlamalar vardı. Üstümüze o zamana göre çok ters sayılacak şeyler giyerdik; bilekliklerimizi kendimiz hazırlardık Mercan'dan piramitler alıp. Çok laf yedik, tepki çektik. Öyle bir dönemdi, hatta kolsuz tişört giymenin bile homoseksüellik sayıldığı yıllardı. Sonra Rambo çıktı da insanlar alıştılar buna. 80'ler güzeldi ama Türkiye için zor yıllardı. Dünyada da heavy metal'in sıçrama yaptığı, enstrümanların kalitesinin arttığı heavy metalin en güzel günlerini yaşadığı dönemlerdi. Türkiye'de, darbe sonrası yasakların olduğu, insanlara yapılan baskıların getirmiş olduğu stres ve zorlukları yaşadık bizler. Öyle bir nesil olarak yetiştik...

    İlk konserimizi Moda'da verdik bir düğün salonunda. O zamanlar eski Vitamin grubunun solisti Gökhan vardı (Allah rahmet eylesin, trafik kazasında öldü.) İşte, onun vokal yaptığı şu an ismini hatırlayamadığım AC/DC tarzında Türkçe sözlü müzik yapan bir gruba konuk olduk. 5 parça çalıp inecektik ama biz daha 5. parçaya gelemeden birden her şey yıkıldı salonda. Sandalyeler, masalar, her şey kırıldı. Türkiye'de verilen ilk speed metal konseriydi ve yaklaşık 150 - 200 kişi koskoca düğün salonunu yıkmıştı. Daha sonra düğün salonun sahibi geldi "ne oluyor" filan dedi. Yine biz ödemek zorunda kaldık kırılanların masraflarını..."

    Bu dönemde, Pentagram, ilk albümlerini çıkarmak için çalışmalara başlamıştı. Açık Hava Tiyatrosu'nda verdikleri konser sonrası, solo gitarist Ümit Yılbar grupla yollarını ayırdı. Yeni bir solo gitarist arayışına giren grup, Ümit Yılbar'dan boşalan yere, solo tekniği çok gelişmiş olan Murat Net'i getirdi. Kadro tamamlandıktan sonra, albüm kayıtlarına başladılar. Albümün kayıt aşaması yaklaşık 10 ay sürdü. 1990 yılında, NEPA Müzik etiketiyle Pentagram albümü müzik piyasasındaki yerini aldı. Grup, yurtdışında da adından söz ettirebilmeyi hedefliyordu; bu nedenle albümdeki şarkıların tamamı İngilizce sözlüydü. Albümün kapak tasarımı ise yarışma sonucu belirlenmişti. Yarışmaya katılan 120 adet kapak resminin arasından, Tunç Örer isimli katılımcının eseri olan bir suluboya çalışma, kapak resmi olarak seçilmişti. Albümde; Intro (Wreck), Rotten Dogs, Mephistopheles, Metal Not Dead, Los Magandos, Asharoth, Bloody Gilliotine, Powerstage, Dimensions Of Death, Pentagram ve Deceptive Bells şarkıları yer alıyordu. Özellikle, Rotten Dogs ve Powerstage şarkıları hit oldu. Powerstage şarkısı, Pentagram severlere ithaf edilmişti ve kurulan hayran kulübüne "Powerstage" adı verilmişti. Albüm satışları çok iyi gitmeye başladı. İlk olarak 5.000 adet basılan albüme olan yoğun talepten dolayı albümün ikinci basımı da yapıldı. Yaklaşık 30.000 adet satan albüm, metal müzik tarzında bir rekora imza atmıştı.

    Grup, bu ilk albümle birlikte birçok konsere çıktı. Bu konserler de çok başarılı geçiyordu. Konser kayıtlarından oluşan bir albüm çıkarma fikri oluştu ve çok geçmeden bu fikir, meyvesini de verdi. Konser kayıtlarından oluşan "Live At The Trail" albümü yayınlandı. Bu albümde, vokalistliğe Bartu Topbaş ve solo gitardan ayrılan Murat Net'in yerine de, yine bu işte ustalaşmış bir isim olan Demir Demirkan'ın geldiğini görüyoruz. Albüm kapağında, Pentagram logosunun altında dikenli teller ve Mosh işareti yapan Pentagram severlerin resmi vardı. Bu albümde ise; Trail Blazer (enstrümantal), Rotten Dogs, Peace Sells (Megadeth cover'ı), Mephistopheles, Brain On The Wall (Los Magandos isimli şarkının devamı niteliğinde), Rotten Dogs (Kolombiya'da bir rock programının yayınında Pentagram anlatılıyor ve sonrasında Rotten Dogs çalıyor), Anarchy in the UK (Sex Pistols cover'ı), Powerstage şarkıları yer alıyordu.

    Pentagram, birçok konser verdikten sonra, 1992 yılında Nuclear Blast firması etiketiyle Trail Blazer albümüyle müzik piyasasındaki yerini aldı. Grup, bu albümün hazırlıklarına başlamadan tekrar kadro değişikliğine gitti ve İsveç'e giden Bartu'nun yerine vokalist olarak Ogün Sanlısoy getirildi. İlk albümde olduğu gibi, bu albümde de şarkıların hepsi İngilizce sözlüydü. Bu albümle birlikte grup kendi stillerini müzik piyasasına iyice benimsetmeye başlamıştı. Albümün kapak tasarımı bu sefer daha sadeydi. Tasarımda sadece alışılmış Pentagram logosu ve albüm ismi yer alıyordu. Albümde; Secret Misile, Living On Lies, Trail Blazer (enstrümantal), Vita Es Morte, Fly Forever, Time Bomb, Over The Line, The Planet, Brain On The Wall, No One Wins The Fight, Vita Es Morte (Live) ve Powerstage (Live) şarkıları yer alıyordu. Bu albümde işlenen genel tema, anti-militarizm; dünyadaki kötü gidişe ve savaşlara karşı isyan etme fikriydi. Yeni albümle birlikte yine birçok konsere çıktılar.

    1995 yılında Demir Demirkan gruptan ayrılarak ABD'ye gitti. Sonrasında ise vokalistliği yürüten Ogün Sanlısoy, solo albüm çalışmaları yapmak istediği için gruptan ayrıldı. Vokale Sawdust ve Cherooke gruplarında solistlik yapmakta olan Murat İlkan getirildi. Bu sırada, 2 senelik bir ayrılığın ardından Demir Demirkan gruba geri döndü.

    Pentagram, yeni bir albüm çıkartmak istiyordu ve bunun için Türkiye'de faaliyet gösteren Raks Müzik firmasıyla iki adet albüm hazırlamak için anlaşma imzalandı. Raks Müzik stüdyosunda albüm hazırlıklarına başlandı. Hazırlanan albümün mix'lerini Charles Turkmen yaptı. Steve Smart isimli bir başka yapımcı ise Avustralya'da albümün son hazırlıklarını tamamladı. 1997 yılına geldiklerinde, yeni albümleri olan "Anatolia" piyasaya sürüldü. Albüm, 13 şarkıdan oluşuyordu ve grup, tarihinlerinde bir ilke imza atarak bu albümde 3 tane Türkçe sözlü şarkıya yer vermişti. Uzun süredir müzik piyasasının içinde olan grup, bu albümle satış rekorları kırdı. Bu albümde, kendi metal sound'larının üzerinde Anadolu ezgileri de göze çarpıyordu. Albümde; 1000 In The Eastland, Anatolia (İngilizce versiyon), Dark Is The Sunlight, Gündüz Gece (Aşık Veysel cover), Stand To Fall, Give Me Something To Kill The Pain, Welcome The End, Anatolia (Türkçe versiyon), On The Run, Time (Enstrümantal), Behind The Veil, Fall Of Hero ve Sonsuz şarkıları yer alıyordu. Bu albümle birlikte, ilk kez Pentagram dinleyicisiyle tanışan Murat İlkan, başarılı vokaliyle dikkat çekti ve kendini sevdirdi.

    Albümün ardından grup, çeşitli konserlere çıktı. Bu konserlerden en çok ses getireni olan "Açık Hava Konseri"ni albüm haline getirdiler. 1999 yılında çıkan bu canlı performans albümünün adı konserdeki coşkulu Pentagram hayranlarının hep birlikte “Popçular Dışarı” diye ettikleri tezahüratlardan alan "Popçular Dışarı" oldu. Bu albüm, Pentagram'ın söylemiyle, Türkiye'de 4. bir kuvvet haline gelen "medya"ya ithaf ediliyordu. Albümün kapağına da, bolluk ve bereketi simgeleyen "Bereket Tanrısı" heykelinin bir resmi konulmuştu. Bu live albümde; Intro, Before The Veil, Behind The Veil, Welcome The End, No One Wins The Fight, G.S.T.K.P., Vita Es Morte, Gündüz Gece, Black Magic (Slayer cover), Rotten Dogs, 999 (Enstrümantal), 1000 In The Eastland ve Anatolia (Türkçe versiyon) şarkıları yer alıyordu.

    Bu albüm çıktıktan sonra, solo işler yapmak isteyen Demir Demirkan gruptan ayrıldı. Demir Demirkan'ın ayrılmasıyla oluşan boşluğu, aynı zamanda grubun gitar teknisyenliğini de yapmakta olan Onur Pamukçu doldurdu. Bu kadroyla değişik konserlere çıkan grup, 1999 yılında Kemancı Rock Bar'da konser vermeyi planlamıştı; fakat konsere birkaç gün kala ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle konser iptal edildi. Bir süre duraklama dönemine giren grup, yaşanan deprem nedeniyle ülkemize gelen, içinde ABD Başkanı Bill Clinton ve birçok devlet başkanının bulunduğu bir seyirci topluluğuna karşı 12 Kasım 1999'da Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Gündüz Gece" parçasını çalarak devlet başkanlarını, tabir-i câizse coşturmuştu.

    Ancak, o günlerde, Pentagram adına olumlu sayılabilecek bu gelişmelerin yanı sıra, Türkiye gündeminden kaynaklanan olumsuzluklar da yaşanmaktaydı. Yine o dönemlerde, ülke gündemini işgal eden satanizm olaylarından, "Pentagram" isminden ve toplumdaki önyargılardan dolayı en fazla etkilenen ve haksız suçlamalara hedef olan da Pentagram grubu oldu.

    Tam da bu sıralarda EP çıkartmaya karar verildi. Askerlik görevlerini tamamlayan grup elemanları, 2000 yılında Noise Record müzik şirketiyle 4 albümlük bir anlaşma imzaladı. Türkiye'de çıkacak olan albümleri için ise Böcek Yapım'ı tercih ettiler. Grup, EP'yi çıkartmak için hazırlıklara başladı. Çıkartacakları EP'yi albüme dönüştürme fikri oluştu ve sonrasında ise 2 albüm çıkarmak istediler. Bu albümlerden biri Türkçe sözlü, diğeri ise İngilizce sözlü olacaktı. Bu arada gruba, Metin Türkcan katıldı. 2000 yılında prodüktör Charles Turkmen'le birlikte albüm hazırlıklarına başlandı. Albümün kayıtları Yunanistan'da bulunan Sierra Studios'ta yapılırken bir yandan da albüm, İstanbul'da bulunan grubun kendi stüdyosunda son şeklini alıyordu. 2001 yılının sonlarına doğru "Unspoken" isimli yeni albümleri müzik piyasasındaki yerini aldı. Yurt dışına da gönderilecek olan bu albüm için, ilk albümden bu yana, grubun adı olan Pentagram üzerinde de çeşitli değişiklikler yapıldı. Çünkü, yurt dışında da aynı isimli bir grup vardı ve bundan dolayı, bir karışıklığın oluşmasına meydan vermemek için, önce grubun ismi "The Pentagram" olarak değiştirildi, ancak daha sonra bu yeterli görülmeyip sadece yurtdışında kullanılmak üzere "Mezarkabul" (mezarkabul kelimesinin anlamı, "bir imamın ölünün üzerine attığı bir avuç toprak"tır.) adı seçildi. Bundan sonra, Türkiye'de Pentagram, yurt dışında ise Mezarkabul adıyla yer anılacaklardı. Albüm; We Come From Now Here, In Esir Like An Eagle, Unspoken, Lions In A Cage, For The One Unchancing, Mezarkabul (Enstrümantal), Take My Time, Pain, Puratu, This Too Will Pass ve For Those Who Died Alone (Enstrümantal) şarkılarından oluşuyordu. 2002 yılında ise, daha önceden karar verdikleri Türkçe sözlü albüm, Böcek Yapım ile "Bir" adı altında albüm raflarındaki yerini aldı. Albümde; Tigris (Enstrümantal), Bir, Şeytan Bunun Neresinde, Bu Alemi Gören Sensin (Aşık Veysel Cover), Mezarkabul (Enstrümantal), Sır, Kam (enstrümantal), Ölümlü ve F.T.W.D.A. (Enstrümantal) şarkıları yer alıyordu. Tamamen Türkçe sözlü olan bu albümle birlikte grup yine bir ilke imza attı. Yeni albümle birlikte çeşitli konserlere ve televizyon programlarına çıkan grup, bir süre sonra derin bir sessizliğe girerek Pentagram hayranlarını üzdü. Piyasada ve Pentagram severler arasında, "grup dağıldı" diye çeşitli söylentiler yayılıyordu. Grup üyelerinin hiçbirinden net bir açıklama da gelmediği için birçok hayran grubun dağıldığını düşünüyordu.

    Grup elemanları bu arada farklı işlerle yaşamlarını devam ettiriyorlardı. Cenk Ünnü, kendisine ait olan Pena Müzik Evi'ni işletiyordu. Hakan Utangaç, piyasadaki pek çok müzisyenin video klip yönetmenliğini üstleniyor, grafik tasarımla ilgileniyor; diğer üç elemansa müzik piyasasında kişisel çalışmalarıyla yollarına devam ediyorlardı. Tarkan Gözübüyük, prodüktör olarak; Murat İlkan, Cem Köksal'a vokalist olarak ve Metin Türkcan ise; hem Şebnem Ferah'ın, hem de Ogün Sanlısoy'un solo gitaristliğini üstlenerek müzik piyasasındaydılar. Grup adına ise bir gelişme göze çarpmıyor ve haddinden fazla uzun süren bu sessizlik, Pentagram hayranlarını iyice üzüyordu.

    2006 yılının sonlarına doğru, Kasım ve Aralık aylarında verilmesi planlanan üç konser için, Pentagram tekrar stüdyoya kapanarak provalara başladı. En şaşırtıcı gelişme ise, eski bir Pentagram üyesi olan Demir Demirkan'ın yeniden gruba dahil olması ve provalara da diğer üyelerle birlikte katılmasıydı. Ama gruba tekrar döneceği düşünülen Demir Demirkan'ın grupta kalmayacağı açıklandı.

    Grup Üyeleri
    ----------------

     ^^^^^^PENTAGRAM Fan Club^^^^^^

    Hakan Utangaç : Gitar & Vokal
    1965 yilinda Istanbul'da dogdu. Aksaray Orucgazi ilk ve orta okulunun ardindan Pertevniyal Lisesi'ni bitirdi. Marmara Universitesi Sinema ve Televizyon bolumunden mezun oldu. 1986 da Cenk Unnu ile beraber Pentagram'i kurdu. Grupla beraber sayisiz konser ve 6 album çalismasina imza atti.

     ^^^^^^PENTAGRAM Fan Club^^^^^^

    Tarkan Gozubuyuk: Bass Gitar & Vokal
    1970 yilinda Erzurum'da dogdu. Iki yasinda Ailesi ile birlikte Bursa'ya tasindi. Ozel I.E. Ana-Ilkokulu ve Bursa Anadolu Lisesi'ni bitirdi. Bilkent Universitesi Turizm ve Otelcilik Bolumunde uç yil, Bilkent Konservatuvari Jazz Bolumunde dort yil okudu. Su anda Anadolu Universitesi Halkla iliskiler bolumu ogrencisi. 1987 yilindan beri Pentagram uyesi. Grupla beraber sayisiz konser ve 6 album calismasi yapti. 1995 te Ozlem Tekin, 1996 da Sebnem Ferah, 1997 de Askin Nur Yengi albumlerinde muzik yonetmenligi yapti.

     ^^^^^^PENTAGRAM Fan Club^^^^^^

    Murat Ilkan: Lead Vocal
    1971'de Izmir Karsiyaka'da dogdu. Ilkokulu Hakimiyeti Milliye (Ulusal Egemenlik) Ilkokulunda, Ortaokulu Izmir Fatih Kolejinde bitirdi. Bu sure icinde Izmir Devlet Konservatuari San Bolumune devam etti. 1986'da Istanbul'a tasindi. Kadikoy Kenan Evren Lisesi'ni bitirdi... Sefik Sekeroglu, Adnan Polge, Belkis Aran ve Aysegul Sabuncu'dan ozel san dersleri aldi. Klasik Bati Muzgði ve Klasik Turk Muzigi korolarinda yer aldi, konserler verdi. 1987'de SAWDUST grubunu kurdu. Toplulukla konserler verdi. TRT Altin Anten ve Kusadasi Altin Guvercin yarismalarinda dereceler aldi. Cherokee adli grupla dort yil cesitli kluplerde calisti. 1995'te Pentagram'a katildi. 1996'da grubun ucuncu albumu Anatolia'yi ve 2001'de grubun dort, bes ve altinci albumleri olan Popcular Disari (Konser), Unspoken ve Bir adli albumleri seslendirdi.

     ^^^^^^PENTAGRAM Fan Club^^^^^^

    Metin Turkcan: Gitar & Vokal
    1971 Karabuk'te dogdu. Ilk ve orta okulu Karabuk'te, orta 3. sinifi Kadikoy Anadolu'da okudu. Istanbul Universitesi Dericilik 2. siniftan ayrildi. 86'da Metafor grubunu kurdu.

     ^^^^^^PENTAGRAM Fan Club^^^^^^

    Cenk Ünnü: Davul & Vokal
    1967'de Istanbul'da dogdu. Aksaray Oruvgazi ilk ve ortaokulu ardindan Pertevnihal Lisesi'ni bitirdi. Istanbul Universitesi Antropoloji bolumunden mezun oldu. 1986'da Hakan Utangac ile beraber Pentagram'i kurdu. Grupla beraber sayisiz konser ve 6 album calismasi yapti.


    Pentagram'ın resmi web sitesi
    http://www.thepentagram.net/







  • Şarkı Sözleri


    TRAIL BLAZER ALBÜMÜ


    SECRET MISSILE

    I tell it sarrow that Europe is erased from
    The world map within the nucler explotions that
    Still goes on at the remaining parts of Asia
    Shows that milions of people will die world health
    Organization is insufficient and the United Nations
    Organization can't take the control to stop the war
    Clouds of nuclear remnants and acid are still
    Raining by that destroying forests and all living
    Beings the human race is vanishing and the same
    Is the world... god save us ... please...

    There is no reason to live alife in this century
    People dig eachothers graves peace disappears from coast to coast
    Traces of nuclear remain will lead the way to our racers dissolution

    send in course to end it all
    Locked to it's target secret missile
    Send in course
    Secret missile

    No escape the crime's epidemic all will and with a big explotion
    Disarmamed fakes everyone soon we will end up dead
    Annihilated is the embrio prematurial death of a week existence
    Technologital shelter saver a few from this mess

    Chorus

    Becomes primitive and mentally moulded soon urged by brutal instnct
    Misantropy end vengeance a cause by this war that've been
    If this beings have a change to live they'll live in artificialition
    The trenches are full with corpses cheated innocent bodies lie

    Chorus

    Mangled organs in minefields the battle was to die
    The vanishing of our planet, you may hear the cries
    With those insatiables leading us we won't die by our wanted fate
    Surreptitious suspicious plans destroyed my life in hate

    Chorus

    Warpain, explotions, suffer and death

    I turned my face and looked back to mother earth in sorrow
    Said it was a mistake to start a war there'll be nothing left tomorrow
    There was no reason to live a life in this century
    People dug eachothers graves now my souls in a fury

    Chorus

    LIVIN ON LIES

    Right is the search for the wrong
    Which's the real
    It's all for the mind
    But you live for the feel

    Nothingness is the meaning of life
    There's no you and no us
    Look deep in the mirror
    You'll see it in your eyes

    Chorus

    Dream the same thing everynight
    Hear the darkness over loud
    No more silence,never free
    Will things be better, I can not see

    Within the rightside
    Within the wrongside
    You know the life is true
    When there's nothing left to say
    The truth will chalange you

    You're living on lies!
    Wrong is to cry for the
    Vision of time
    Urless we handle
    Then who'll stop the crime

    Nothingness is the meaning of life
    When your hopes fade away
    Trapped in this nightmare
    You can't break away

    Chorus

    Right is to know what you
    Choose for your life
    It's all for the dream
    And the dream is the life

    Everything is the meaning of life
    Unless you close your eyes
    You'de not sale for any price
    Make no compromise

    Dream something different tonight
    Play this music over loud
    See you'll need no surgery
    More things better,you will see

    Within the rightside
    Within the wrongside
    You know the life is true
    When there's nothing left to say
    The truth will chalange you

    TRAIL BLAZER

    VİTA ES MORTE

    That the man lives in fear
    The future seems not so clear
    Only one press on the button
    Eternal life is what'll share
    The feeling of lise gets so boring
    Like a hell it s torturing
    Tell me one good reason before
    I decide to end my living
    Their systems seems to be suffering
    A fuckin reality based on fear
    Oppressing people to obey
    The only way to stop you feel real

    Lick of death tastes yoy
    Kiss of hell takes you away
    Through the lights of eden

    Light of god warns you
    The fear of death leaves you
    To raise your soul to heaven

    Vita es morte morte es vite
    No difference the way is one
    Life is death death is life
    Die live and born

    There's no grohnd for contribution
    Their political pollution
    Never listen to what they say cause
    They're leading us to a mortal solution

    Thousands of people starving
    Many other rich junk feeding
    It s not my way of living
    Always takin never giving

    FLY FOREVER

    From the vision of the pain
    Troygt the corners of the wood
    Times you lived your life

    Bleddin from it's vains of nails
    Lived the pain that never ends
    The tree of death

    Since you were from the dirth
    And raised too high
    Of what life is worth

    When you ease your brain
    See your dreams over
    Fence your eager to fly forever

    Reaching trough the gun
    Role the trigger run
    That's no reason to fly
    Forever fly

    Few minutes of fallin drops
    To dry the streams of your blood
    You leave your god

    As the mountain on which I close my eyes
    To embrace the future of my last

    Chorus

    TIME BOMB

    You're lost in the middle
    Fellin so hopeless and searching for restless peace
    Runnin,runnin,you go insane at all
    Realize you'll never find again,I know

    You know I'm the reason you cry
    You fear is what makes me stand
    The world is turnin to a time bomb
    You're chained and you don't understand

    TIME BOMB, TIME BOMB

    No one will ever win the game of war
    You look,but never see the other side of wall
    The world is helpless in the race against the time
    And time is foolin all the man kind ever more

    Chorus

    Pain,Sorrow,don't you feel? Cries fear,don't you hear?... No!!!
    Darkness comin down alone
    You can't deny it
    Warpain covering the world
    You can't clean it
    Roses fall down from the guns
    I can't believe it
    Now I see your ugly face
    But I can't stand it

    OVER THE LINE

    You realize your future
    Children gone insane
    Devil never ending pain

    You'll never be immortal
    Of never be unborn
    I'm the one to send you alone
    Over, over the line

    Nightmares full of fear
    One touch, you disappear
    Diggin your own grave,
    Do you think you're brave?

    I rule you blind
    I read your mind
    I can hear you cry,when your fly!
    Over, Over the line

    You better pray before you die!
    Flying in your dreams
    Pleasure into lies
    Sex no satisfachion
    Terror in your eyes

    A soul will never rest
    Closer to his death
    You're ready for your last walk alone!
    Over, Over the line

    THE PLANET

    - Attention Nr. 75 your mission is to geeet close the planet and try to connect
    - Go it
    - Platform 5,gate 29 get ready to fly - Got it
    - Countdown to exit: 10.9.8.7.6.5.4.3.2...1.0
    - Hello base this is Nr. 75 an we just aaarrived the land
    We wanna get some information before we start to land
    - Ok.'75 this is Captain Zenix...We justtt recieved the information
    There's life present on the land and now we know that this strange
    place's called EARTH
    - You said there's life down there,is ittt right harmonize?
    People of this planet,is there favious in their eye?
    - Hold on '75 wait on the line.This peoppple dosen't seem so friendly
    No act unlles you get a sing.It's dangerous,This people're full of hate
    - Listen base, I found a cahnnel of a huuuman radio station
    I'm waitin for the last order,and ready for communications
    - This command I do in sorrow;Just breakkk off all connections
    All units,turn back to base.Last order,we leave this planet of death

    HOLIDAYS IN THE SUN

    BRAIN ON THE WALL

    - Uffff...
    - I'm getting bored
    - Hmmmmm...
    - I'm hunery
    - I need a human Brain
    - Bea little patiend,he'll come in a feww minutes
    - .................Brain
    - ???????
    - Hmmmmmm
    - Here he comes
    - Gooooooooo!!!

    Your brains are fat your ideas are flat
    I look inside your mind and see it's black
    You're killin the people by your wicket thoughts
    And I really wish I could see

    Brain,brain on the wall
    Brain,brain on the wall

    You think you'll be a part of my history
    But you can't be a part of my shit
    You're having fun while the other people cry
    And I really want your

    Chorus-Solo-Chorus

    NO ONE WINS THE FIGHT

    When the night is gettin' closer, darkness comin' down
    Dreams turn into nightmares, your body leaves the ground
    Cryin' for mercy but people around you are blind
    You loose your mind

    Welcome to my termination, I'm the voice of war
    No one cares about but I open my door
    Future will be your decition
    When you'll just do what I order

    Kill! Fire! Destroy! Do just what I say
    Deff! Blind! Obey! And never, never say no!

    You're suffering your pride
    No one wins the fight

    Don't you ever think about it, what've done to you
    If you can not fight,against, you'll watch them killin' you
    You've born for nothing, you can't even choose your side
    Which way is left, which way is right

    Close my friend & feel me breath
    Forget that fucking tools
    fucking lies & fucking sights &
    fucked up fucking rules
    Tired of this circulation, years & you'll search the reason

    Kill! Fire! Destroy! Do just what I say
    Deff! Blind! Obey! And never say no!

    Devil in your mind,Dishumanized
    You're suffering your pride
    No one wins the fight!

    You hear but never understand.You look but never see
    Hatered blinded your eyes forever...Sun will take this light
    And stars will fall down from the sky...When the dark ages begin,
    You'll open your eyes and turn back to me
    Then I'll give you the peace


    ANATOLİA ALBÜMÜ

    ANATOLIA

    Won't you believe in the darkness I'm mournin
    Blaze in the night is the sign of the warnin
    You don't remember the pride you believed in
    Now you're to reap the reward for deceivin

    Won't you leave me alone in silence
    I've been greevin for all this violence
    Rain is my sorrow,wind is my sadness
    Can't you see me with all your blindness

    Anatolia, Anatolia
    We were only receivin but we always believin
    Anatolia, Anatolia
    May be we'll change and always will save
    And promise to never leave

    Can you believe in the grief of a mourner
    Blood in my veins feeds the seeds of a slaughter

    Won't you leave me alone in silence
    I've been greevin for all this violence
    Rain is my sorrow,wind is my sadness
    Can't you see me with all your blindness

    Anatolia, Anatolia
    We were only receivin but we always believin
    Anatolia, Anatolia
    May be we'll change and always will save
    And promise to never leave

    1000 IN THE EASTLAND

    Cold in the night my mind is freezin
    Why do they fool me how disgracin
    Mmeaningless war, no one can leave it
    Why do they live on people bleedin

    Hiding this truth, we kill the peace, man
    Pray for these thousands in the eastland

    Lie on the ground, I'll still be thinkin
    How they accept this life in true sin
    Unreal is the peace, that we still believe in
    İ hear this sound of madness growin

    Fighting with hatred feeds the rich men
    Pray for these thousands in the eastland


    DARK IS THE SUNLIGHT

    Why revelations?, Why earth corruptions
    Why salvations?, Why eliminations
    Side by side, day by day
    Search for the reason
    Light by light, Islay my mind
    There is no solution

    Dark is the sunlight, we cast the right together
    Dark is the sunlight, or I'm blind forever
    Dark is the sunlight, we spent the light together
    Dark is the sunlight, or I'm blind forever

    Why unification?, Why segriation ?
    Why communication?, Why termination ?
    Goin side by side, day by day
    Search for the reason
    Light by light, I slay my mind
    There's no solution

    Dark is the sunlight, we cast the right together
    Dark is the sunlight, or I'm blind forever
    Dark is the sunlight, we spent the light together
    Dark is the sunlight, or I'm blind forever

    GüNDüZ GECE
    Söz: Aşık Veysel

    Uzun ince bir yoldayım
    Gidiyorum gündüz gece
    Bilmiyorum ne haldeyim
    Gidiyorum gündüz gece

    Dünyaya geldiğim anda
    Yürüdüm aynı zamanda
    İki kapılı bir handa
    Gidiyorum gündüz gece

    STAND TO FALL

    Embraced many as friends
    Devoted to beauties
    Nothing I found that I seek
    All I want, land gives me
    Carries me on it's back
    Waits for me with open arms

    Take my hand and follow me
    I'll take you to a different world
    Pleasure holds the pain inside
    Where we exist but deny

    Here we stand to fall
    Here we stand to fall, again

    Skies are nothing but air
    From the land I get a prayer
    Oh ,where would I sleep but the land

    Take my hand and follow me
    I'll take you to a different world
    Pleasure holds the pain inside
    Where we exist but deny

    Here we stand to fall
    Here we stand to fall, again

    GIVE ME SOMETHING TO KILL THE PAIN

    Dry me bleedin eyes, internally
    I'm longin for my distant sanity
    Here I'm all alone and still faithfully
    Holdin on my private misery

    Why must we live
    In this drain that we hate
    Life is hell for the dreamer
    Who's seeking this shade

    Give Me Something To Kill The Pain
    There is no tomorrow and no today
    My soul is not for eternity
    And I know I will fade away, In memories

    Cold and crystalized, the world around me
    As the daylight brings insanity
    I turn my face regretfully
    How I act is always away
    From how it has to be

    Why must we live
    In this drain that we hate
    Life is hell for the dreamer
    Who's seeking this shade

    Give Me Something To Kill The Pain
    There is no tomorrow and no today
    My soul is not for eternity
    And I know I will fade away, In memories

    WELCOME THE END

    I, hallow the man who knows the reason
    I, hold on to life without religion
    Poor man to ask questions again
    Why play the game, who can explain
    Boring the life, Don't you feel the same

    Suicide, again and again
    Suicide, for me just the same
    Suicide, again and again
    Suicide, freed from the chains

    I, dark clouds above in every reason
    Poor minds to breed answers again
    Still drive the game, You can't explain
    Longin for death, I'm not insane

    Suicide, again and again
    Suicide, for me just the same
    Suicide, again and again
    Suicide, freed from the chains

    All hope is gone, no one to blame
    End of the game, why try explain
    Welcome the end, Don't fear the pain

    Suicide, again and again
    Suicide, for me just the same
    Suicide, again and again
    Suicide, freed from the chains

    ANATOLIA

    Sonsuz karanlık bu yaslı günümde
    Yad insanoğlu bu durmaz sözünde
    Nerden bilinmez bu kin gözlerinde
    Yansır bu korkum sararmıs yüzümde
    Halim bilmez, derdim sormaz
    Zor anımda, sahip çıkmaz
    Böyle sansız mertlik olmaz
    Bu ihanet cezasız kalmaz

    Anatolia, Anatolia
    Sevgim seninle bu zor günlerinde
    Anatolia, Anatolia
    Kalemi kır cezamı kes onurumu geri ver

    Be hey anla derdim bu son çığlığımda
    Yorgun bu toprak ölüm cok yakında

    Doğduğun yer, bu eski dünya
    Doyduğun yer, bu yaşlı dünya
    Bir gün gelmiş, gülmez olmuş
    İsmi artık anılmaz olmuş

    Anatolia, Anatolia
    Sevgim seninle bu zor günlerinde
    Anatolia, Anatolia
    Kalemi kır cezamı kes onurumu geri ver

    ON THE RUN

    Here I am, standin' tall
    With my shield down under the sun
    Heat of the life, burns my heart
    Where have I come, what have I done
    Chain me down, if you can
    Feel like river, tears down it's bend

    On the run I'm still on the run
    On the run from what I become
    Terrified, of my fears
    Visions I made up my mind
    All alone, by my will
    Sentenced my self to hide inside
    Let me out, if you can
    Or the world has come to an end

    On the run I'm still on the run
    On the run from what I become
    On the run I'm still on the run
    Run like hell till I drop dead down

    TIME (Ins.)


    BEHIND THE VEIL

    Secret shadows behind the veil
    What you see'll be shinin through
    Before the darkness I've seen
    The light around you
    If you want I'll be there
    Before and ever, I read your soul
    You can't be lying all this years
    You don't remember
    And always keep the silence
    Light in the shadows has words to say

    I see the life is over sold
    Therefore I need someone true
    I was in depth to you
    Black shadows life behind the veil
    Who dares to change the life someday
    All you need is sometime

    They told you to work things over
    That you never feel, You belong
    I gotta make you see,
    You can do it just your way
    Freedom will bring another day

    I see the life is over sold
    Therefore I need someone true
    I was in depth to you
    Black shadows, life behind the veil
    Who dares to change the life someday
    All you need is sometime

    Now you deny Human for sale
    Go, Better break these chains
    Never live your life in chase
    Black shadows life behind the veil
    Who dares to change the life someday
    All you need is time

    FALL OF A HERO

    All in all, Can't take no more
    My back's against the wall
    All the things I had come fallin down
    Crushin down the wall
    I left a cryin angel undone
    For a fistful of hopes
    Still remembers my cold love
    Every time she moans

    My heart is ripped out,
    Chained on my boots
    Look deep inside mey soul with pain,
    Witness the fall of a hero
    I lived the fall and I tasted all
    Witness the fall of a hero
    Don't wanna live anymore

    With my barehands, I tried, I won,
    The fight against the sand
    When the clock turns around
    For me give father
    For I fucked up again
    Tell me where the magic's gone,
    Where is the power of mind
    Dreams make the future
    But the past never lies

    My pride is pulled down,
    It's a good cause for a laugh
    Look deep inside my soul with pain,
    Witness the fall of a hero
    I lived the fall and I tasted all
    Witness the fall of a hero
    Don't wanna live anymore

    SONSUZLUK

    Sanırsın, daglarda yol olmaz
    Usanırsın, kalbinde güc kalmaz
    Uzanırsın, uyursun, yarın olmaz

    Zor gunlerin ardında huzur olmaz ki
    Her zaman umutlar yon bulmaz
    Yarın olsa da, beklenen gun olmaz

    Sözlerim gercektir, yüregim kardestir
    Her zaman
    Umudum sonsuzdur, uğrasım bitmez
    Hicbir zaman

    Geliyor geciyor hayat, dönüyor durmuyor dünya
    Geliyor geciyor zaman, dönüyor durmuyor dünya

    Sanırsın yalnızlık tek dostun
    Aldanırsın, kacmakla bitmiyor
    Hicbir zaman, Yalnızlıgın

    Sözlerim gercektir, yüregim kardestir her zaman
    Umudum sonsuzdur, uğrasım bitmez hicbir zaman

    Geliyor, geciyor hayat, dönüyor durmuyor dünya
    Geliyor geciyor zaman, dönüyor durmuyor dünya


    [mage]http://img267.imageshack.us/img267/6198/pentagramunspokenis7.jpg[/simage]
    UNSPOKEN ALBÜMÜ


    WE COME FROM NOWHERE

    Welcome to the strange place called "right here and now"
    It's magic, a mistery that no one knows why and how
    The truth is plain and simple but can not be divulged
    And every word that´s spoken here is no more than a lie
    So try to hear and try to see the truth behind these lies
    With the ears of your ears and the eyes of your eyes ...

    IN ESİR LIKE AN EAGLE

    Long is the night you sleep with dreams of desperation
    Poor is the mind you have when used in calculation
    And worse the life you’ll get when cheated by desires
    It’s hard to leave your chains of shining gold and artful diamonds

    I’ve seen this child inside you,
    Hiding and fearing the cold
    I feel your pain inside me
    And bring you cure from the old

    No mind no devotion In life no possession
    Inside no religion Like a lion in the jungle
    Now is the only time, here is the only place
    Meant to be flying in esir like an eagle

    Strong is the armour that you’ve built to save you from your past
    And cool is the mask you wear that serves you to fulfil your lust
    But know the games you play are made of lies and false illusions
    You better leave them now ’cause all will turn to dust in your hands

    I’ve seen this child inside you,
    Hiding and fearing the cold
    I feel your pain inside me
    And bring you cure from the old

    No mind no devotion In life no possession
    Inside no religion Like a lion in the jungle
    Now is the only time, here is the only place
    Meant to be flying in esir like an eagle

    UNSPOKEN

    There’s nothing to do
    There’s only to be
    There’s nothing to show
    There’s only to see

    Now here, nowhere
    The truth is unspoken

    You are alone
    You’ve got something to prove
    You are alone
    You’ve got something to lose

    Now here, nowhere
    The truth is unspoken

    There’s nothing to do
    There’s only to be
    There’s nothing to lose
    There’s only to feel
    All one, alone
    The truth is unspoken


    LIONS IN A CAGE

    Wish that I had been born long before
    My brother’s got me up against the wall
    Of my siblings I’m the lucky one
    Left alive here where there is no sun
    I was put here AT the age of four
    Fifty odd years spent behind a door
    One more day and I will be The king
    People will believe it, They’ll believe in anything

    See the lions in THE cage, See the victims of the rage
    Lions, lions in a cage, fifty years behind a wall
    Lions, lions in a cage, see those lions in The cage

    Thirteen yards of dusty dungeon floor
    Is the longest path I’ve walked before
    They took me out into the glaring sun
    And still they tell me I’m the lucky one
    Single out the weak link in the chain
    A generation damaged in the brain
    I’ll lift my head up high and see the sun
    And then when it’s my turn, I’ll make sure that I spare no one

    See the lions in The cage, See the victims of the rage
    Lions, lions in a cage, fifty years behind a wall
    Lions, lions in a cage, see those lions in The cage

    Whose hands are these? They reach in and take my own life
    with my hands... But I’ve killed my brothers, too. When I had to.
    I have no doubt. I have no soul. Whose hands are these?
    Who took away the light? Who has the right? Who gives a damn!
    "Do what you will" shall be the whole of the law!

    FOR THE ONE UNCHANGING

    In the lights of Eden, it’s me you’re feeling
    In the cold December, still it’s me you’ll face
    In all the lies I’ve told you, it’s truth you shall find
    In all the names I’ve given you, it’s me you’ll understand

    Now the waiting is over and it’s vain to deny
    Be relieved from desires, be awake, Open your eyes

    Time is flowing and the world is turning
    Words now spoken for the one unchanging
    In all the pain I’ve shown you, there’s hope you shall see
    With all the fear I’ve given you, it’s love you’ll understand

    Now the waiting is over and it’s vain to deny
    Be relieved from desires, wake up! Open your sleepless eyes

    Dark thoughts in your mind will bring you tears
    Like the dark clouds in the sky bringing rain
    Anger in your heart will make your fears grow
    Like the thunder in the sky screams In pain

    MEZARKABUL (Ins.)

    TAKE MY TIME

    Poor victims of delusion
    poor minds to question who we are
    Or amplified ignorance
    prayers to be saved from the dark
    I’ve built the walls around me, now I’m to be alone inside
    It’s no complaint at all, I take my time
    And life goes on and on with no decision

    Craven souls of desperation
    breed lies to trust in who we are
    Or mindless gaze of the ape man
    reflecting what’s been automized
    I view a little sky here, and trying not to lose it all
    Content with my own, I take my time
    And life goes on and on with no decision

    I know the world is confusing, I need some time to be alone
    And everything I fear losing, Tortures my soul all along
    Isolation, isolation... blazing my trail

    Right here waiting in silence
    No place to run too dark to see
    Lies of the past AND dreams of the future
    Are not enough here to define me
    Isolation, isolation... drives me insane

    I’ve built the walls around me, now I’m to be alone inside
    It’s no complaint at all, I take my time
    And life goes on and on with no decision

    PAIN

    Eyes on this flesh the windows of my soul
    From these I look inside and see it all
    Thorns in my heart and needles in my brain
    Is pain infectious or is it from the core
    My fate is hiding in the dark
    Or it’s my mind that steals the light

    Heavy conscience on my shoulder
    i Can’t hold on any longer
    Cold ice now
    Darkness, kill my pain

    I asked my father why he passed me by
    He said I’m always here and watching you
    Don’t be afraid when you have lost your way
    Follow the signs and they’ll be leading you
    Why do I fear to leave the lie
    When time has come to say goodbye

    Heavy conscience on my shoulder
    i Can’t hold on any longer
    Cold ice now
    Darkness, kill my pain

    "WE ARE THE ANCIENT SAGES, FOR WHOM THE SIGN IS SHOWN
    FORGOTTEN ONES FROM THE REALM OF THE UNKNOWN
    WITHOUT A NAME OR TRACE, IN DEATH WE SANK
    AND IN THE BOOK OF TIME OUR NAMES ARE BLANK"
    (Özel bir not :Nick olarak kullandığım ismi bu parçadan aldım )

    PURATU

    Out from the mountain, To reach the ocean
    I need no reason, Only the motion
    Flow into nowhere And wash away the lies

    I’ve no fear of losing
    What you see is not mine
    For I leave no footprints
    On the sands of time

    I only witness And trust in my own source
    Like all rivers do, Running the course
    Bleeding in deeper To reach the lowest ground

    I’ve no fear of losing
    What you see is not mine
    For I leave no footprints
    On the sands of time

    Out from the mountain, Reaching the ocean
    Know that you’ll meet me From all directions
    As the final curtain Falls before your eyes

    FOR THOSE WHO DIED ALONE (Ins.)


    BİR ALBÜMÜ



    TİGRİS (Ins.)

    BİR

    Ateş toprak hava olmuş
    Yağmur olmuş hayat vermiş sana
    Kalbin olmuş ruhun olmuş
    Aklın olmuş yol göstermiş sana

    Bir ömürlük maceranda
    Hikayeni anlat bana
    Ne anlam verdin sen buna
    Ruhunda neler var senin

    Korkma ondan bundan
    Ne ölümden ne hayattan
    Bu dünyada gördüklerinin
    Hepsi bir hepsi haktan

    Atalarına malum olmuş
    Kitap yazmış anlatmışlar sana
    İmam rahip rehber olmuş
    Yalan yanlış aktarmışlar sana

    Günümüzün dünyasında
    Hepsi aynı hepsi ala
    İsa Musa Muhammed Buda
    Neyin varsa bilmiş senin

    İnsanoğlu kendini arar
    Dünya döner milim milim
    Eğer göçüp gidersen bugün
    Yarım kalan işin var senin

    Korkma ondan bundan
    Ne ölümden ne hayattan
    Bu dünyada gördüklerinin
    Hepsi bir hepsi haktan

    ŞEYTAN BUNUN NERESİNDE?
    Aşık Derdli

    Telli sazdır bunun adı
    Ne ayet dinler, ne kadı
    Bunu çalan anlar kendi
    Şeytan bunun neresinde

    Abdest alsan aldın demez
    Namaz kılsan kıldın demez
    Müftü gibi haram yemez
    Şeytan bunun neresinde

    İstanbuldan çıkar teli
    Ardıç ağacından kolu
    Be Allah'ın sersem kulu
    Şeytan bunun neresinde

    Boynuzu yok, kuyruksuzdur
    Ayağı da çarıksızdır
    Derdli gibi sarıksızdır
    Şeytan bunun neresinde

    BU ALEMİ GÖREN SENSİN
    Söz: Aşık Veysel
    Vokal: Hakan Utanhaç

    Bu alemi gören sensin
    Yok gözünde perde senin
    Haksıza yol veren sensin
    Yok mu suçun bunda senin
    Bu alemi gören sensin

    Kainatı sen yarattın
    Herşeyi yoktan var ettin
    Beni çıplak dışar' attın
    Cömertliğin nerde senin
    Bu alemi gören sensin

    Adem'i sürdün, bakmadın
    Cennette de bırakmadın
    Şeytanı niçin yakmadın
    Cehennemin var da senin
    Bu alemi gören sensin

    Veysel neden aklın ermez
    Uzun kısa dilin durmaz
    Eller tutmaz gözler görmez
    Bu acayip sır da senin
    Bu alemi gören sensin

    MEZARKABUL (Ins.)

    SIR

    Kaybolmuşluk dert olmasın sana
    Yönler yalan hep aynı yoldayız
    Can bir nefes, yük olmasın sana
    Kesme sakın hep aynı daldayız

    Uyan aç gözlerini
    Ömür biter yol kalır
    Uyan aç artık kalbini
    Akıl biter sır kalır

    Yalnızlığın dert olmasın sana
    Bağlanmışız derinden biz bize
    Dört bir yanın karanlık olsa da
    Bu yalnızlık bölünmüş herkese

    Uyan aç gözlerini
    Ömür biter yol kalır
    Uyan aç artık kalbini
    Akıl biter sır kalır

    KAM (Ins.)

    ÖLÜMLÜ


    Dünkü aklın bugün yetmez
    Yarın bambaşka bir dünya
    Bir sen var o hiç değişmez
    Gerçeklerin hep farkında

    Yol yakınken düşün biraz
    Bir nesildik beraberce
    Bir adım git bir adım gel
    Kaç yıl kaldı önümüzde

    Gör artık, gör artık anla
    Ölümlü, ölümlü bu dünya

    Düşman olmak mertlik değil
    Korkaklığın iradesi
    Kurnazlık marifet değil
    Aptalların tesellisi

    Pişmanlığa tercih etme
    Geçmişteki hataları
    Yalnız gözyaşların yıkar
    Ruhundaki günahları

    Gör artık, gör artık anla
    Ölümlü, ölümlü bu dünya
    Gör artık, gör artık anla
    Savaşma artık hayatla

    Çok yoruldun dinlen biraz
    Misafirsin bu alemde
    Etrafını seyret biraz
    Fazla kalmazsın belki de
    Doğru yanlış gerçek yalan
    Farketmiyor aslında
    Dünya döner geçer zaman
    Hiçbirşey kalmaz ardında

    Gör artık, gör artık anla
    Ölümlü, ölümlü bu dünya

    F.T.W.D.A. (Ins.)




  • yazın hocam beni
    buraya üye olmazsam olmaz murat kızar sonra
  • forumda yokmu başka pentagram fanatiği sadece 2 kişimiyiz anlaşılan kaliteli sound dan kimse anlamıyor grup artık album çıkartmayarak ne yazık ki doğru kararı almış
  • slm byler fun club çalışmaları warsa ekleyn Pentagramsız asla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matrix_0011 -- 15 Haziran 2007; 21:08:34 >
  • beni de yazın
  • yaz beni üstad 5 yaşından beri pentagram dinliom 3 konserine gittim nerdeyse bütün albümlerinin kasetleri var abim alıyor ben dinliom daha sonra pentagram t-shırtüm var sen açmasan cem köksal fan clubtan sonra ben açcaktım ayrıca diğer bir sitesiwww.puratu.org
  • Beni unutmuşsunuz be arkadaşlar Sixden bi ricam var. Pentagramın 1998 İzmir Konseri (POPÇULAR DIŞARI) DVD'si elinde olan arkadaş var mı? Kopyasına dahi razı durumdayım. Ankara'da girmediğim müzik market internette araştırmadığım yer kalmadı. Pentagram'a mail bile attım ama bi sonuç elde edemedim. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium

    Beni unutmuşsunuz be arkadaşlar Sixden bi ricam var. Pentagramın 1998 İzmir Konseri (POPÇULAR DIŞARI) DVD'si elinde olan arkadaş var mı? Kopyasına dahi razı durumdayım. Ankara'da girmediğim müzik market internette araştırmadığım yer kalmadı. Pentagram'a mail bile attım ama bi sonuç elde edemedim. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim


    98'deki konser dvd şeklinde çıkmadı diye biliyorum ben.

    Benide yazın kulübe...Zamanı gelmişti.

    Metin Türkcan fanıyım aslında.:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Generalll


    quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium

    Beni unutmuşsunuz be arkadaşlar Sixden bi ricam var. Pentagramın 1998 İzmir Konseri (POPÇULAR DIŞARI) DVD'si elinde olan arkadaş var mı? Kopyasına dahi razı durumdayım. Ankara'da girmediğim müzik market internette araştırmadığım yer kalmadı. Pentagram'a mail bile attım ama bi sonuç elde edemedim. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim


    98'deki konser dvd şeklinde çıkmadı diye biliyorum ben.

    Benide yazın kulübe...Zamanı gelmişti.

    Metin Türkcan fanıyım aslında.:)



    DVD ve VHS olarak çıktı ve sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum ben. Piyasadan ancak DVD'den VCD'ye çevirme kopyalarını bulabildim ve onlarda insanı aldığına pişman edecek kadar kalitesiz. Bi metal forumunda DVD'sinin linkleri var ancak onu da özel üyeler görebiliyor. Çok uğraştım ama alamadım linkleri . Olan arkadaşlar bi zahmet yardım




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium


    quote:

    Orjinalden alıntı: Generalll


    quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium

    Beni unutmuşsunuz be arkadaşlar Sixden bi ricam var. Pentagramın 1998 İzmir Konseri (POPÇULAR DIŞARI) DVD'si elinde olan arkadaş var mı? Kopyasına dahi razı durumdayım. Ankara'da girmediğim müzik market internette araştırmadığım yer kalmadı. Pentagram'a mail bile attım ama bi sonuç elde edemedim. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim


    98'deki konser dvd şeklinde çıkmadı diye biliyorum ben.

    Benide yazın kulübe...Zamanı gelmişti.

    Metin Türkcan fanıyım aslında.:)



    DVD ve VHS olarak çıktı ve sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum ben. Piyasadan ancak DVD'den VCD'ye çevirme kopyalarını bulabildim ve onlarda insanı aldığına pişman edecek kadar kalitesiz. Bi metal forumunda DVD'sinin linkleri var ancak onu da özel üyeler görebiliyor. Çok uğraştım ama alamadım linkleri . Olan arkadaşlar bi zahmet yardım


    Tarkan Gozubuyuk röpörtajlardan birinde o zamanlarda dvd yaygın değildi sadece vhs şeklinde çıkarttık demişti.

    Yanlış biliyorsam uyarın:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wristcutter -- 24 Ağustos 2007; 22:36:34 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Generalll

    quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium


    quote:

    Orjinalden alıntı: Generalll


    quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium

    Beni unutmuşsunuz be arkadaşlar Sixden bi ricam var. Pentagramın 1998 İzmir Konseri (POPÇULAR DIŞARI) DVD'si elinde olan arkadaş var mı? Kopyasına dahi razı durumdayım. Ankara'da girmediğim müzik market internette araştırmadığım yer kalmadı. Pentagram'a mail bile attım ama bi sonuç elde edemedim. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim


    98'deki konser dvd şeklinde çıkmadı diye biliyorum ben.

    Benide yazın kulübe...Zamanı gelmişti.

    Metin Türkcan fanıyım aslında.:)



    DVD ve VHS olarak çıktı ve sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum ben. Piyasadan ancak DVD'den VCD'ye çevirme kopyalarını bulabildim ve onlarda insanı aldığına pişman edecek kadar kalitesiz. Bi metal forumunda DVD'sinin linkleri var ancak onu da özel üyeler görebiliyor. Çok uğraştım ama alamadım linkleri . Olan arkadaşlar bi zahmet yardım


    Tarkan Gozubuyuk röpörtajlardan birinde o zamanlarda dvd yaygın değildi sadece vhs şeklinde çıkarttık demişti.

    Yanlış biliyorsam uyarın:)


    pm'den mesaj attım




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium


    quote:

    Orjinalden alıntı: Generalll

    quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium


    quote:

    Orjinalden alıntı: Generalll


    quote:

    Orjinalden alıntı: Prozium

    Beni unutmuşsunuz be arkadaşlar Sixden bi ricam var. Pentagramın 1998 İzmir Konseri (POPÇULAR DIŞARI) DVD'si elinde olan arkadaş var mı? Kopyasına dahi razı durumdayım. Ankara'da girmediğim müzik market internette araştırmadığım yer kalmadı. Pentagram'a mail bile attım ama bi sonuç elde edemedim. Elinde olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim


    98'deki konser dvd şeklinde çıkmadı diye biliyorum ben.

    Benide yazın kulübe...Zamanı gelmişti.

    Metin Türkcan fanıyım aslında.:)



    DVD ve VHS olarak çıktı ve sınırlı sayıda üretildi diye biliyorum ben. Piyasadan ancak DVD'den VCD'ye çevirme kopyalarını bulabildim ve onlarda insanı aldığına pişman edecek kadar kalitesiz. Bi metal forumunda DVD'sinin linkleri var ancak onu da özel üyeler görebiliyor. Çok uğraştım ama alamadım linkleri . Olan arkadaşlar bi zahmet yardım


    Tarkan Gozubuyuk röpörtajlardan birinde o zamanlarda dvd yaygın değildi sadece vhs şeklinde çıkarttık demişti.

    Yanlış biliyorsam uyarın:)


    pm'den mesaj attım


    Bende attım tam linki versene:)




  • benide ekle
  • POPÇULAR DIŞARI! POPÇULAR DIŞARI! POPÇULAR DIŞARI!
  • benide eklermisin ?
  • BENİDE EKLE BABO TÜRKİYENİN İRON MADENİ HEYT BE ADAMLAR MANYAK MÜZİK YAPIOLAR KEYİF VERİO İNSANA DİNLERKEN DE Bİ İMZA HAZIRLAMAK LAZIM YA
  • konu baya bi aşağıda kalmış
  • Severim ama fan club olayları gereksiz gelio bana...
    Yine de saygı gösterrm tabi size...
    Emek vermiş @pain kardeşimiz
  • Ama grup ne yazık ki bitti.

    Metal ölmedi diyorlardı; öldü.


    Düzeltme: İmlâ.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 3 Kasım 2007; 14:01:50 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.