Şimdi Ara

Pentagon açıkladı: 2022'de ABD topraklarında 510 UFO görüldü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Olay bu cisimlerin ışık hızıyla gitmesinden ziyade kamufle olma yetenekleri. Bize dışarıdan bir anda ışık hızına çıkıp kayboluyor gibi görünen şey cismin kendini kamufle edebilmesi. Mesela bunların Dünya ya yakın bir noktada bir ikmal merkezlerinin olma olasılığı üzerinde duruluyor. Ayın karanlık tarafı ile ilgili hikayelerde burada başlıyor. Belki Ay belki Venüs belki Neptun ama bunların bir anda milyonlarca ışık yılı uzaklıktan gelmediği eğer böyle bir gelme olayı varsa Dünyaya çokta uzakta olmadıkları düşünülüyor. Önüzmüzdeki 50-100 yıl içinde dünya dışı bir yaşamla karşılaşma ihtimalinin giderek yükseldiği bazı bulguların başka dünyalarda yaşam olduğu sinyallerini hızla yükselttiğini söylüyor NASA daki bazı abiler.

  • Ah bee yine 144p  

  • swat882 kullanıcısına yanıt

     

  • smart1978 kullanıcısına yanıt

    benzer bir şeyler gördük biz de, kırmızı ışıklar var gece görünüyor gökyüzünde, 5-10 tane var, aniden böyle resmen yarım saniyede 3-5 km öteye gidip geliyor.


    ben abim kuzenler falan 5-6 kişi izledik dakikalarca. resmen ufolar görüzyoruz diye hayretle hararetle tartıştık bir süre ama...


    sonradan öğrendik ki komşu köyde düğün varmış, lazer ışık şovu yapmışlar. o ışıklar gece gökyüzündeki bulutlardan yansıyor, biz öyle görüyoruz, kaynağı göremiyoruz yerdeki ve lazer de görünmüyor gidiş yolunda, sadece bulutlara yansıyan ışıkları görüyoruz.


    yani ufo değilmiş.

  • Arkadaş, biz bile uyduların mesafesinden dünya üzerindeki hareketleri takip edebiliyoruz. Uzay gemisi yapabilen bir ırk sadece bizi izleyecek olsa atmosfere bile girmez. Eğer gerçekten görülenler bir tür uzay gemisi ise iniş yapmak için atmosferdedirler.

    İniş yapmanın iki sebebi olabilir. Örnek toplamak ya da birileriyle görüşmek. Her iki durum için de fıldır fıldır ışıklar içerisinde gelmelerine gerek yok. Hadi diyelim ki bunların da teknolojileri kısıtlı ve ışığı engelleyemiyorlar, yine de hiç farkettirmeden gelip gitmenin bir çok farklı yolu var. Yani hiç haberimiz olmazdı.


    Eğer kendilerine alışılsın diye ara ara bilerek kendilerini gösteriyorlarsa, hükümetle iletişimdelerse, Hollywood'un "işgalci uzaylılar" temalı yapımlarını da çok rahat engelletirlerdi. Olumlu filmlerle bu "tanışma öncesi" süreyi düşürmeye çalışırlardı.


    Benim fikrimce, -eğer varsalar- bize bulaşmamalarının iki sebebi olabilir.

    Birincisi kendi ahlak kuralları çerçevesinde doğal olanı bozmak istememeleri. Geyik avlayan bir aslana bizim karışmamamız gibi.

    İkincisi ise teknolojik farklılıkları izlemek. Her ne kadar gelişmiş olsalar da bizim şans eseri ürettiğimiz bazı şeyleri görmek istiyor olabilirler. Mesela belki onlarda LED ışık hiç keşfedilmemiştir. ONlardaki bilgisayarlar 1 ve 0 ile değil de başka şekilde çalışıyordur da bizdeki bilgisayarların potansyelinin nereye gideceğini görmek istiyorlardır. Tabii bunlar çok basit örnekler oldu fakat demek istediğimi anlatabilmişimdir sanırım. Yoksa cep telefonu olan adam eski hesap makinalarının nasıl yapıldığını "ele geçirmek" için uğraşmaz elbette :)



    Tabii bir de başka senaryolar var.

    Mesela bunların zaman turistleri olma ihtimali. Çok önemli olayların bozulmaması için normal günlerde normal yerlerdeki insanların yaşayışlarını görmek için geziniyor olabilirler.


    Ya da uzaydan gelen değil de paranormal canlılar olabilir. Başka boyutta yaşayıp bizim boyuta geçebilen, müdahale edebilen canlılar gibi. Mesela belki bunlar cinlerdir  



    Bu gibi bir çok senaryo olabilir fakat bence en saçma olanı dünyayı gözetlemek için atmosferde dolaşırken görgü tanıklarına yakalanan uzaylılar senaryosu...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozcelik -- 16 Ocak 2023; 14:54:41 >
  • 'UFO: Tanımlanamayan uçan nesne' Tanımlayıp gelsinler boş yapmasınlar. Bu kadar teknolojik gelişme var, 8 milyar insan ve çok kirlenen bir dünya var, bir sürü ilginç doğa olayı var, gökyüzünde uçan ya da uçuyormuş gibi görünen o kadar fazla şey olabilir ki. Dünya dışı bir medeniyetle temasa girmeden bunların hepsi magazin haberinden ibarettir.

  • Cindir onlar. Göklerde gezerler :D

  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

    Ayirt etmek guzel. Artik herseye de UFO denilmemeli.

  • Nedense 3310 kamerası ile çekiliyor hep


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihan kullanıcısına yanıt
    10larca km uzaktaki cismi çek bakalım en iyi kamera bile olsa cortlar. Yada her hangi uçakda olur. Bide yüklerkende kalite düşüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmleri kim izlicek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esxici E kullanıcısına yanıt
    www.hurriyet.com.tr
    Uşak'ta uzaylı paniği
    https://www.hurriyet.com.tr/gundem/usakta-uzayli-panigi-39246820

    Biz ilk gelen öncüleri taşladığımız için bize gelmeye korkuyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smolwarf S kullanıcısına yanıt

    Hocam anlatın lütfen. :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Onlarca km mi:)

    Şakacı seni

    Senin gelişmiş teleskop sistemlerinden haberin yok sanırım. Uzayda bilmem kaç ışık yılı ötedeki gezegeni tespit et resim çek

    Onlarca km mi sıkıntı oldu. hahahaha

  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Teleskopa denk geleceği ne malum bide kaç snde çekiyor teleskop 1 fotoğrafı ışık hızında giden cismi nasıl neyleyip çeksin şakacı uzmanı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam adamsınız . bu toplum öyle alaycı ki .
    dünya dışım yaşam ufo mevzusunda bile alay ederek birşey yaptıklarını sanıyorlar. hayır adamlar belkide ufo ile ilgili bilerek dezerformazyon yayıyor abd tarafından .resmen örtbaş ediyorlar belkide varlıklarını.
    buradakiler de alaya alıp gülüyor.

  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    İnsan gözüne denk geliyor ama hiçbir teleskopa denk gelmiyor, İlla ki gelişmiş teleskop olmasına gerek yok, bir çok evde dürbün, yüksek zoom kapsaiteli fotoğraf makinesi ve ev tipi teleskop var zaten.


    Bırakın artık şu UFO muhabbetlerini, Holywood için bir kategori sadece, hayaletler gibi.

  • swat882 kullanıcısına yanıt
    Aynen milyarlarca yıldız gezegen galaksi bi biz varız. Ufo mufo yok ben 10 yıl önce hayal gördüm o anlık şizofren oldum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Evet sadece biz varız.


    54 galaksi içerisinde yaşam koşulları oluşacak tek gezegen ise Dünya. Dünya'nın eksen eğikliği, Ay uydusu, güneşe uzaklığı, atmosfer oluşumu, Evrim vs gibi tonlarca ihtimal bir araya gelmiş ve yaşam oluşmuş.



    Görünür evrende yaşam izine rastlanmadı. Varsa kanıtın buyur sun. Kafamızdan hikaye uydurmayalım. Bilimsel olarak yok, senin ne düşündüğünün insanlık için bir önemi de yok.

  • glumerna G kullanıcısına yanıt

    Milyonlarca insan yaşayan dünyada bir insan akıllı telefonu ile çekemiyor.

    Zimbawbedeki kabilelerin kullandığı 3310 la amerikadaki insanlar resim çekiyor öylemi.


    Hahaahahahah

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.