Şimdi Ara

Penis büyütme ameliyatı takriben kaç bin liradır? (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
167
Cevap
2
Favori
141.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence ameliyata gerek yok sabah aksam iki kere çek uzar kendi kendine uzar zaten.yahu bunasıl konu ya gereksiz olmuş bence
  • pirince giderken eldeki bulgurdan olmayın ameliyattan sonra kuş ötmezse bir de onunla uğraşır durursun aldığın riske değer mi önce bunu muhakeme et.
  • bendede aynı sorun var bıktım artık intihar etmeyi bile düşünüyorum
  • Betonaoturmaüsütürsün kullanıcısına yanıt
    Selm hocam gelişme oldumu penis boyunda ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi eğer şişmansan penisin boyunu doğru ölçtüğünden emin ol. mezurayı alıp penisin üzerinden kasık kemiğine kadar daya. Yağ varsa bastırırak ulaşırsın kemiğe.Kemikten penis ucuna kadar eğer 13 cm ise bence ameliyatı düşünmelisin. He kısa olduğundan değil seni mutlu edeceğinden düşün derim. Ama ilk önce devlette bir üroloji doktoruna gidip total testosteron değerine baktır. Normal değerin altındaysa testosteron tedavisi ile de ameliyatsız büyüme sağlanabilir. Benim penisim ereksiyon halindeyken 14.5-15 cm şişman olduğum için 4 cm kasık yağıyiyor 9.5 cm gözüküyor fakat ben kalınlığından da memnun olmadığımdan ameliyat olmak istiyorum. Özel hastanede üroloji-androloji doktoru buldum. Muaynesi 325₺ imiş önümüzdeki ay gitmeyi düşünüyorum o zaman fiyat bilgisi de yazarım buraya. Tahminimce 10k civarlarında olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinsel ilişki için uygunsuz bir durum yoksa hiç kafanıza takmayın. Porno yıldızı olmak istiyorsanız o başka. Böyle zkten konulara takılanlara Allah akıl ve fikir versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.