Şimdi Ara

Pegasus fiyat sabitleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben yeşil pasaport sahibiyim. 10 gün sonra almanyaya uçağım var fakat dönüşüm tam belli dğeil o yüzden bileti henüz almadım. Fakat geçen seneki mevzulardan ötürü alman gümrüğü işi sıkı tutuyormuş. Dönüş uçuş bileti, sigorta, kalacak yer şu bu bir sürü prosedür var. Çoğunu hallettim fakat uçak konusunda kararsız kaldım. Birisi bana pegasus fyat sabitleme özelliğini kullanmamı tavsiye etti. Bu özelliği kullandığımızda elimizde o uçuşa dair gümrükteki polisi ikna edecek bir belge oluyor mu?




  • Merhaba hocam, Pegasus "Fiyat Sabitleme" dediğiniz şey aslında bildiğimiz rezervasyon sistemi yani o bileti almamış oluyorsunuz, belirli süre içerisinde satın almanız için fiyatı sabitliyorlar.

    Ülkeye girişte polis size tam olarak ne sorar, ne belge ister ya da istemez bunu hiç kimse bilemez ancak ben %99 eminim ki, sizden dönüş biletinizi göstermeniz istenecektir.

    Şayet dönüş biletinizi gösteremezseniz yine %99 sorun çıkartabilirler. Ben sizin yerinizde olsam dönüşünüzü kesinleştirecek, satın alınmış bir belge/bilet gösteririm. Kaçak göçlerin çok arttığı bu dönemde, havaalanında sıkıntı yaşamak istemezsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.