Şimdi Ara

PEDALBOX VB. ÜRÜNLER ZARARLIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
8.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bu konu hakkında herkez farklı bişeyler söylüyor sizce zararlımı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Takip
    Atmosferik motora yapılan chipler de zararlı mı merak ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Confather kullanıcısına yanıt
    Atmosferik motora chip doğru yapıldığı tartirde zararlı değildirde atmosferik motora chip yaptırmanın pek bi anlamı yok fazla güç elde edemezsin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir önceki aracım atmosferik motorluydu ve kalkışlarda biraz hantal kalıyordu. Bu hantallığı biraz olsun azaltmak için ne yapabilirim diye araştırırken atmosferik motorlu araca chip uygulaması mantıksız olacağı için gaz pedalı tepkime cihazlarına bakmaya başladım. Kullananların çoğundan olumlu yorumlar okudum ancak alıp hiç memnun kalmadığını yazan ve iade eden bir kesim de vardı. Hiç kullanmayanlar ise buna para vereceğinize gaza daha fazla basın aynı şey yazıyor. Bir nevi haklılar ancak benim aradığım şey yumuşak gaz dokunuşları ile aracı daha seri şekilde götürebilmekti.

    Gaz pedalı tepkime cihazlarını araştırdığımda ön plana çıkan 2 model görmüştüm; biri Pedal Commander diğeri PedalBox. Her ikisinde de memnun kalmadığınız durumda iade etme garantisi sunuluyordu ve farklı şekillerde araçlarınıza kalibre ediliyorlardı. Bluetooth özelliği olduğu için cep telefonunuz üzerinden de yönetebildiğiniz için benim tercihim Pedal Commander'dan yana olmuştu. Cihazı kimsenin göremeyeceği şekilde aracın konsol plastiklerinin arkasına saklamıştım ve yönetimi cep telefonu üzerinden yapıyordum. Bu sayede kablo kirliliği de olmuyordu.

    Pedal Commander'ı riske girip sahibinden.com'dan ikinci el olarak almıştım. Bluetoothlu versiyonun seri numarası üzerinden istediğiniz şekilde yeniden programlanabilmesi ve cep telefonunuzdaki uygulama üzerinden yeni programlamanın yüklenebilmesi gibi güzel bir özelliği vardı. Bunun için genel merkez ile iletişime geçiyorsunuz ve istediğiniz ayarlamayı söylüyorsunuz sadece. Benden önceki sahibi daha agresif bir sürüş stili seviyor olacak ki o ayarlama benim hoşuma gitmemişti ve gaz tepkisini daha düşük seviyeye ayarlatmıştım. Yaklaşık 1 sene boyunca aracımı satıncaya kadar kullandım ve bana hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Şu anda daha yüksek güç üreten turbo benzinli bir araç kullanıyorum ve bu nedenle ihtiyaç duymuyorum ancak atmosferik motorlu araç kullanıp kalkıştaki hantallığı almak isteyenler için önerebilirim.

    Bu ürünler aracın 0-100'ünü arttırmıyor ancak daha yumuşak bir gaz hamlesi ile daha seri bir sürüş yapmanızı sağlıyor. Yakıt tüketimi konusunda da bir dezavantaj görüntülemedim ancak benim kullanım şeklim genel olarak tüketim odaklıdır ve ani hareketlerden kaçınırım. Pedal Commander'ı City modun en düşük seviyesinde kullanıyordum, daha yüksek seviyelerde araç otomatik vitesli olduğu için ve debriyajla ayarlama yapamadığımdan kendini birden öne atıyordu ve bu da kullanım zevkini baltalıyordu. Bu nedenle bu tarz cihazları aldıktan sonra mevcut aracınıza ve sürüş zevkinize uygun şekilde programlatmanız önem taşımakta.




  • gaz hareketlerinin sertleşmesi debriyaj-şanzıman-yürüyen aksam ve belli oranda da motor aşınmasını arttıracaktır.

    bu düşük motor versiyonu kullanılan bazı arabalardada önemsiz daha limitine yakın olan arabada ise önemli boyutta olacaktır
  • Pedalbox'un yaptığı işi ayağınızla biraz daha pedala basarak siz de yapabilirsiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zararlıdır. yakıt tüketimini arttırır. boş bir ürüne para vererek paranızı çöpe atmış olursunuz.
  • pedalbox saçmalık gereksiz birürün.

    araç hızlandı zannediyorsunuz ,gaza biraz fazl basıyo sizin yerinize.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum haklısınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim gaz telli olduğu için bana gerek yok 😂 anında tepki

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sazan avı :D

  • bir ara da 2 mıknatıs takıp yakıt tasarrufunu %30 düşüren aparatlar vardı.

  • Peder beye tv reklamlarından kakalamışlardı onlardan.

    Elime alınca saçma geldi içini bi açtım 2 tane mıknatıs  

  • mrt20 kullanıcısına yanıt

    Bana da beyaz eşyada kakaladılar da garanti muhabbetine sorun çıkarmasınlar diye ses edemedim. Neymiş içinde filtre miltre hiç bir şey yokmuş ama kireci kırıyormuş daha ufak parçalara bölünen kireç makineye tutunamıyormuş. Hayır mıknatıs kirece neden etki etsin ki? Manyetik mi bu kireç?   Servis elemanını bir kaç soru ile hafif zorladıktan sonra garantide falan sorun çıkarsa diye aldım taktım.  

  • merhabalar. yeni nesil araçların hemen hepsinde artık sürüş modları var, eco, normal, sport gibi. bu nedenle bu araçlarda pedalbox veya pedal commander taktırmamıza gerek var mı? ben sıfır opel astra aldım, 1.2 benzinli 130 beygir. sürüş modları var. bu aletlerden almak gereksiz diye düşünüyorum. siz ne dersiniz?

  • akhenaten kullanıcısına yanıt

    Spor mod zaten bahsedilen ürünün görevini yapıyor. Hiç gerek yok satın almaya


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.