Şimdi Ara

Peaky Blinders (2013) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
534
Cevap
26
Favori
31.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler diziye şimdi başlıcam ama eski yıllarda Trükçe altyazının berbat olduğunu okudum. Hâlâ aynı mı yoksa düzeltme yapılmış mı? Canlı destek bilmiyor, ona göre dublajlı mı izleyelim?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2472D2B0E

    Niye kimse Tommy'i sallamıyor lan?
    5x1'i izledim az önce ve gerçekten bu bahsettiğiniz durumdan çok sıkıldım.


    Aile tam bir salak ordusu gibi davranıyor ve bu durum hiç değişmiyor. Sürekli birileri Tommy'nin sözünden çıkıyor, başına buyruk davranıyor ve hoop başlarına bir bela alıyorlar veya batıyorlar. İş döngüye girdi artık. Senaryo üretemiyorlar doğru düzgün. Yeter artık, gerçekte bu kadar laf dinlemeyen ve beceriksiz aile üyeleri olan bir mafya veya çete olmaz, olsa da ayakta kalmaz. Zaten gerçekte bu çete büyüyemeden yok olmuş tam da söylediğim gibi.


    Beni net diziden soğutan şeylerden biri olmaya başladı. 5. sezon 1. bölüm sırf bu yüzden artık arka planda ses olacak şekilde izledim daha doğrusu dinledim bir yerden sonra. Bölümü beğenmedim. İnşallah sezonun kalanı daha iyidir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 14 Ekim 2019; 4:48:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dewe34

    Lanet olsun ya sezon finalinden çok fena spoiler yedim foto paylaşıyor herkes sosyal medyada dikkatli olun yemeyin sakın büyük spoiler
    Ne spoilerı hocam az önce bitirdim 5. sezonu öyle ahım şahım bir şey yok. Daha Oswald karakteri diziye girer girmez sezon finalinde ne olacağını tahmin etmiştim. Dizi şu an fazla overrated bence.

    Üstte mesajımda da dediğim ve bazı arkadaşların da dediği gibi senaryo artık kısır döngüye girdi. Özellikle aile içi olaylar çok sıktı ve aynı şeyler tekrarlanıyor. Polly gene mesela en sonda yaptı yapacağını her sezon aynı terane. Kızlar desen feminist modundalar.

    Yani olaylar çete-mafya mantığına sığmıyor ben ona sinirleniyorum izlerken. Böyle salak bir aileye sahip bir çete var olamaz. Mantıksız.
  • Ben bu diziyi izlerken (ilk 2 sezon) kimsenin haberi yoktu diziden, şu an herkesin dilinde. Belliydi ama böyle olacağı, kaliteli dizi çünkü. 3. sezonun ilk bölümünü izleyip bırakmak zorunda kalmıştım, baştan başlayıp izleyeceğim.

    İlk başta popüler olmamasının sebebi de o dönem piyasada fazla iyi dizi olmasından kaynaklı bence. Şu an piyasa durgun olduğu için değerini buldu.
  • Bu sezon genel olarak gecistirilen bir sezon olmus cok da onemli olaylar olmadi.Izlerken ne ara bitti dedim.
  • Biraz önce bitirdim son sezonu daha doğrusu bittiğinde sezon finali olduğunu görmüş olduk pat diye ortada bitti. Son sezon hakkında;


    Aileyi düzgün ayakta tutan tek kişi Tommy, kalan hepsi salak ordusu gibi. Son bölümde ki olayların sarpa sarma nedeni başlı başına Finn ergeni zaten içip karı kızla gezmek dışında bişeye yaramadığı gibi gitti en büyük sırrı verdi verilmicek adama. Michael zaten deyinmeye gerek yok izlerken küfür lügatım gelişti. Polly her sezon aynı olay sürekli Tommy'e ihanet edip geri dönüyor. Her sezon aynısı oluyor ama şu aile içi olaylar biraz sıkmasına rağmen iyi sezondu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -Casablanca

    Ben bu diziyi izlerken (ilk 2 sezon) kimsenin haberi yoktu diziden, şu an herkesin dilinde. Belliydi ama böyle olacağı, kaliteli dizi çünkü. 3. sezonun ilk bölümünü izleyip bırakmak zorunda kalmıştım, baştan başlayıp izleyeceğim.

    İlk başta popüler olmamasının sebebi de o dönem piyasada fazla iyi dizi olmasından kaynaklı bence. Şu an piyasa durgun olduğu için değerini buldu.
    Katılıyorum kesinlikle. O zamanlar BBC2 de yayınlanıyordu daha sonra Netflixin almasıyla BBC1a geçti sanıyorsam. Netflixde iyi bi tanıtım yapınca popüler oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peaky Blinders (2013)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böylesine enfes bir diziyi geç keşfettiğim için kendime kızıyorum. 3.sezon bitti. Resmen Thomas'ın yalnızlığını hissettim.
  • çekimler durdurulmuş sebep corona.
  • Zaten 3senede 6 bölüm çıkarıyorlardı. Artık covid yüzünden oda azalır. Mini değil mikro dizi oldu iyice.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnanılmaz beğendim çok sevdim bu diziyi özellikle sezonların 6 bölüm olması ve o sezon konunun büyük kısmının sonuca bağlanması çok çok hoşuma gitti. 5. sezonada şimdi başlıyorum bakalım. Papeli bile izlemiyorum pb canmış
  • Sam Niell - Adrian broody - Tom Hardy gibi rakip karakterle daha ilgi çekici idi.
    5. sezon yorumları kötü oldugundan izledim. İlk 4 sezondan daha tahmin edilebilir daha rutin bir sezon olmuş. Geri kalan herşey karakterler dönmi yansıtmaları vs. yine süper. Fcking blinders!
  • Belli ki dizi senaristleri Polly karakterini çok seviyorlar. 3.sezondayım ve zerre izlemeye tahammülüm yok. Kurgu ve süreklilik güzel olmasa kesinlikle çoktan bırakmıştım.
  • 6.sezon hakkında bir bilgi var mı?
  • Diziye başladım 5 bölüm izledim fakat çok bağlanamadım.Biraz araştırdım yabancı kaynaklarda en iyi sezonlar 1 ve 2 denmiş.
    Eğer öyleyse ilk sezonu izledikten sonra devam etmeyi düşünmüyorum ama yabancılara da pek güvenmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi sevdiyseniz Boardwalk Empire izleyebilirsiniz tipik hbo efsaneleri gibi yavaş akar ama güzeldir Luck Luciano Al Capone gibi babalar var hatta Thomas bu dizide olsa en fazla içki deposundaki işçilerine racon keser.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sinir bozucu dizi ya beşinci sezon iyice sinirimi bozmaya başladı karakterler izlerken kendimi tırnaklıyorum. Nasıl izlemişim bunu dört sezon çok enteresan.
  • 5. sezonu dün gece bitirdim fakat bu 5 sezonu böyle çok istekli olarak bitirdiğimi söyleyemem. 6. sezon çabuk gelsin diye beklentiye sokmadı beni. boardwalk empire'ın yanına bile yaklaşamamış. oradaki oyunculuk, karakterleri işleyişi ve senaryodaki kalite burada yok.


    seriye notum 10/5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF22259B6 -- 25 Nisan 2020; 13:19:53 >
  • Dizi 4.sezonda peak yaptı sanırım, zira 5.sezon herhalde serinin en kötüsüydü. Açıkçası hiç tat alamadım sanki isteksiz yazılıp çizilip oynanmış gibiydi. Zorlama yapım görünce izleyesim gelmiyor.

    6.sezon son olur diye tahmin ediyorum diyeceğim ama 7.sezon da onaylanmış

    Muhtemelen Michael’ın işleri ele alışını görürüz. Tommy için kabullenmesi zor ama değişim şart görünüyor. Mosley olayların farkındaydı bence. Burada İskoçlar başrol oynadı gibi duruyor. Gina ile de alakası olabilir, manipüle etmeyi seven bir kadın.


    Yeni sezon çekimleri pandemi nedeniyle durmuş. Yakında başlamayı umuyorlarmış. Ayrıca
    Gina’yı daha etkin görecekmişiz, ailesini de. Mosley ile bağlantısı çıkarsa şaşırmam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smyrna -- 26 Nisan 2020; 12:14:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.