Şimdi Ara

PC üreticisi Compaq, piyasaya geri dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PC üreticisi Compaq, piyasaya geri dönüyor



    1982 yılında kurulan Amerikan firması bir zamanlar dünyanın en büyük bilgisayar üreticisiydi ve Compaq, 1990'ların sonunda zirveye ulaştığında, en yakın üç rakibinin toplamından daha fazla PC üretiyordu.



    Ayrıca Bkz.Uzmanlara göre iPhone 13, uydu iletişim özelliği ile gelmeyecek



    Ancak daha sonra şans yanında olmadı ve Compaq, 2002'de başka bir Amerikan bilgisayar ve elektronik üreticisi olan HP tarafından devralındı. Şirket, 11 yıl daha uygun fiyatlı PC modelleri markası olarak kullanılmaya devam etti ve 2013'te piyasadan çekildi. Şimdi ise Compaq'ın piyasaya geri döneceğine dair şirketin Twitter hesabından bir paylaşım yapıldı.






    Compaq markasını hangi şirketin aldığı henüz belli değil



    Compaq piyasaya dönerse işinin zor olacağını söylemek mümkün. Zira, Huawei, Honor, Xiaomi, Redmi ve Realme dahil olmak üzere birçok güçlü akıllı telefon üreticisi şu anda PC pazarına girdi. Ayrıca Acer ve Asus gibi eski güçlü markaları da unutmayalım.



    Paylaşım yapılan hesabın konumu Anaheim, California'da. Şehirde çok sayıda teknoloji şirketi var ve bu yüzden markanın şimdilik kime ait olduğunu söylemek mümkün değil. Compaq'ın piyasaya neler sunacağını ise yaklaşık altı ay içinde öğrenebileceğiz.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/08/30/pc-maker-compaq-is-being-resurrected/



  • İnce, hafif, uzun plmömürlü cihazlardan başlarsa güzel olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batili beyaz girisimlerin ya sirketleri ellerinden alinir yahudiler tarafinan, ya da yahudiler rakip urun/hizmet cikarip ellerindeki medya/sinema yapimlari ile bunlari bir guzel cilalar ve servis ederler toplumlara. umarim compaq bunlardan biri degildir.

  • Yine isim hakkını satmışlardır Çinli bir fabrikaya. IBM'in PC birimi, Nokia'nın telefon birimi gibi bir şey olabilir. Amerikalıların tekrar mass production PC üreteceklerini sanmıyorum

  • 2007 de HP Compaq alma gafletine düştüm 1 ay dolmadan iade ettim. Ondan sonra ürün bakarken hp markasını bile eledim

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.