Şimdi Ara

Paytr

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar paypal ulkemizden cekildikten sonra alternatif olarak paytr yi kullanan var mi?? Kullanan varsa tavsiye eder mi? Memnun mu ? Sikintilar varmidir?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • öncelikle güvenilir mi değil mi onu araştırmanı öneririm.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben aylardir kullaniyorum henuz sorunla karsilasmadim ama guvenlik detaylarini arastirin derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paytr yı kulanan müsterisi tarafından dolandırıldım yardımcı olmadı musterı bilgisini vermedı

    https://forum.donanimhaber.com/dolandirici-suphelisi-abercrombie1975--125197118#125197118


    firma aracılığyla parayı aktarmıs sanırım bu konularda bilgisi olan var mı?


    PayTR'a ulaşmak için tıklayın »
    Kuruluş Bilgileri
    PayTR Ödeme Hizmetleri A.Ş.
    Telefon: +90 850 441 32 66 (Hafta İçi 09:00 - 12:00 ile 13:00 - 17:30 arası)
    Adres: Akdeniz Mahallesi 1353 Sokak No:1/503 Taner İş Merkezi - Konak / İzmir
    Ticaret Sicil No: 144970
    KEP: paytr@hs01.kep.tr

    aradım-
    savcılığa verin o kişinin bilgilerini sizinle paylaşmayız ancak savcılığa bilgi veririz oraya basvurun dedi savcılığa nasıl bir başvuruda bulunurum dilekce örneği felan varsa bana atabilir misiniz?tşkler




  • konunuz eski ama ben yeni bir şeyler ekleyeyim dedim daha bu hafta 12,07.2018 de internet sitem için sanal pos başvurusunda bulundum. Paytr nin sitesine girdim inceledim ertesi gün hesabınıza para geçer yazıyor koca koca bir resim ile bende ön başvuru formunu doldurdum. Tc mi yazdım. Sitemi inceleyip bana dönüş yaptılar sitenizde bir resim var ve uyum ekibimiz bu resmin kaldırılmasını talep ediyor resimde ne diye merak edenlere yazayım biz bayan bady üretiyoruz yıllardır ve ben sitemdeki panoya reklam resmi yaptım resimde yazanda şu (ek gelir imkanı ürünlerimizi satarak ek gelir elde edebilirsiniz yazıyor) uyum ekibi bunu kaldırmamı talep etti bende dedimki sizi ödeme kısmı ilgilendirir kendimce dedim ama :). Tamam dedim kaldırdım. onlarda aferim der gibi onayladılar başvurumu.
    Herşey çok güzel değilmi hayır bana diğer gerekli evrakları eklemem ve koşulları kabul etmem için sayfa linki attılar. Bende açtım ve ne göreyim sitesinde koca koca ertesi gün ödeme alırsın yazısını sanki onlar yazmamış gibi 7 gün blokeli para hesabınıza yatacak ibaresi var bende geri cevap yazdım sitenizde o zaman belirtin koşullarınızı. Onlarda bana risk ve uyum ekibi böyle uygun buldu diye yani bana diyorlarki sen dolandırıcısın sensin dolandırıcı niyemi beni kandırdın yaz kardeşim o zaman bizim başvuru risk ekibimiz uygun görürse ertesi gün alırsın paranı görmezse 7 gün veya 1 ay sonra alırsın diye arkadaşlar ben bunlara kızmıyorum bizi keriz yerine koymasınlar yaz o zaman hangi koşullara göre site tasarımı vs yapacam diye bende ona göre ders çalışayım değilmi birde şu var kargo gönderimde önemliymiş bir günde teslim etmem gerekiyor hemen ödeme almam için şehir dışına 1 günde kargo gönderim varmı Allah aşkına yazın varsa. Bırakın bu insanları düşünüyor havasını senin görevin ödeme ile ilgili bölüm sitemi incelersin acık varmı güvenlik sertifikam var mı diye onaylarsın. yeni yasaya göre zaten hukuk alıcının yanında keyfi iade hakkı bile var aç oku resmi gazeteyi neyse konuşulacak çok şey var ama boşverin. bu arada iftira vs atmıyorum inanmayanlara yazışmalarım var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.