Şimdi Ara

Paypalın Kapanmasına Çözüm - Yabancı (Yurtdışı) Paypal Açma ve İbana Para Çekme (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
303
Cevap
17
Favori
121.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • %10 komisyon ne için onu anlamadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berat ALDIRMAZ kullanıcısına yanıt
    iyi günler ırakta yaşayan bir arkadaşım bana paypal açarsa bunu kendi tr de ki bankalarımı ekleyerek kullanabilir miyim yurtdışından ödeme alacağım bu adımdan sonra
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazarcokaydin

    %10 komisyon ne için onu anlamadım...
    Para gönderme ve bozum işlemleri için 10% komisyon almam gerekiyor. Siz daha düşük komisyon alan birini bulabilirseniz işleminizi ona yaptırın isterseniz. Diğer bir seçenek olarak arkadaşınıza veya tanıdığınıza bir paypal hesabı açtırıp kredi kartınızı ekleyip onayladıktan sonra diğer hesabınıza para gönderme yapabilirsiniz.

    Benim normal şartlarda kendi sitem harici birine ödeme yapmak veya bozum yapmak için paypal hesabımı riske atmamam gerekiyor ve paypal birikim hesabını kullandığı için paypal işlemleri için 10% komisyon almam gerekiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demir145

    iyi günler ırakta yaşayan bir arkadaşım bana paypal açarsa bunu kendi tr de ki bankalarımı ekleyerek kullanabilir miyim yurtdışından ödeme alacağım bu adımdan sonra
    Paypal konumu hangi ülkeye ait ise sadece o ülkeye ait banka hesapları kullanılır. Ancak VISA banka kartı olarak kullanıldığı için bazı konumlarda VISA banka kartınızı kredi kartı gibi ekleyip bu karta ödeme alma şansınız var. Ancak ben IRAK paypal hesabı kullanmadığım için kabul ediyormu bilmiyorum.
  • ABD adresi ile paypal hesabı açtım birkaç ay kullandım. Hesabımı sanırım dondurmuşlar giriş yapamıyorum şifre sıfırlayamıyorum aşağıdaki hata çıkıyor:
    Sorry, we couldn’t confirm it’s you
    Need a hand? We can help

    Hesabı nasıl tekrar aktif edebilirim?
  • Merhabalar,

    ABD üzerinden bir paypal hesabı açtım ve onaylatmadım. Paramı da bu hesaba gönderdim ve onaylı olmadığı için haliyle parayı paypal hesabıma ekleyemiyorum. Paramı geri göndermem veya başka bir paypal hesabına aktartmam mümkün mü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: akinciyiz

    ABD adresi ile paypal hesabı açtım birkaç ay kullandım. Hesabımı sanırım dondurmuşlar giriş yapamıyorum şifre sıfırlayamıyorum aşağıdaki hata çıkıyor:
    Sorry, we couldn’t confirm it’s you
    Need a hand? We can help

    Hesabı nasıl tekrar aktif edebilirim?
    Hesabınızı tekrar aktif edemezsiniz. ABD ülkesine ait bir kimlik belgeniz olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dasda

    Merhabalar,

    ABD üzerinden bir paypal hesabı açtım ve onaylatmadım. Paramı da bu hesaba gönderdim ve onaylı olmadığı için haliyle parayı paypal hesabıma ekleyemiyorum. Paramı geri göndermem veya başka bir paypal hesabına aktartmam mümkün mü?
    ABD ülkesine ait bir resmi kimlik belgeniz olmadığı için hesabınızı onaylatamazsınız. Hesabınız kapatılır ve içinde para varsa 180 gün bekletilir. 180 gün geçtikten sonra size para çekmek ile ilgili seçenekler çıkar. Bu seçenekler genellikle banka hesabı oluyor. ABD'de bir banka hesabına parayı çektikten sonra hesabınız tamamen kapatılır.
  • Paypal üzerinden guest checkout ile ödeme yapabiliyordum geçen aya kadar. Şu an yapamıyorum, şu mesajı alıyorum:

    "We're sorry, but your card issuer declined the payment. To complete your purchase, check your card details are correct or try a different card."

    Şu ana kadar hep ülkeyi U.K. oradan kalma bir telefon numarasıyla hallediyordum işimi. Şimdi neden olmuyor fikri olan var mı?
  • @Berat Aldırmaz'a teşekkürler. Yurt dışından bana yapılacak ödemeyi, onun paypalı üzerinden yaptık, bana da ödemeyi yurt içinde en hızlı şekilde yaptı. Ellerine Sağlık.
  • Merhabalar, ebay ile online ürün satışı yapmak istediğim için paypal hesabına ihtiyaç duyuyorum. Polonyada okuyan bir arkadaşım var ve onun adres ve kimlik bilgileri ile paypal hesabı açıp eBay'den gelen ödemeleri onun paypal hesabına, onun paypal hesabından da kendi türk banka hesabıma aktarmak istiyorum. Sanırım Enpara visa (debit) kart olduğu için arkadaşımın paypal hesabından enpara hesabıma para çekebilirim. Olayı böyle anladım Berat ALDIRMAZ sağolsun konuya baya açıklama yazmış onun yazdıklarından yola çıkarak böyle olabileceğinden ümitliyim, eğer bir eksiğim varsa belirtmenizi sevinirim.

    Şuan kafamdaki tek sıkıntı arkadaşımın hesabını Türkiyede açtık :D hesabı onaylatmamız için fatura tarzı birşey gerekiyor galiba ama o yurtta kalıyor herhangi bir faturası yok acaba bu konuyu nasıl halledeceğiz merak ediyorum :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: erho95

    Merhabalar, ebay ile online ürün satışı yapmak istediğim için paypal hesabına ihtiyaç duyuyorum. Polonyada okuyan bir arkadaşım var ve onun adres ve kimlik bilgileri ile paypal hesabı açıp eBay'den gelen ödemeleri onun paypal hesabına, onun paypal hesabından da kendi türk banka hesabıma aktarmak istiyorum. Sanırım Enpara visa (debit) kart olduğu için arkadaşımın paypal hesabından enpara hesabıma para çekebilirim. Olayı böyle anladım Berat ALDIRMAZ sağolsun konuya baya açıklama yazmış onun yazdıklarından yola çıkarak böyle olabileceğinden ümitliyim, eğer bir eksiğim varsa belirtmenizi sevinirim.

    Şuan kafamdaki tek sıkıntı arkadaşımın hesabını Türkiyede açtık :D hesabı onaylatmamız için fatura tarzı birşey gerekiyor galiba ama o yurtta kalıyor herhangi bir faturası yok acaba bu konuyu nasıl halledeceğiz merak ediyorum :D
    Arkadaşınızın polanya için bir kimlik belgesi gibi bir şey çıkartmıştır sanırım bu belgeyi onay için kullanabilirsiniz.
    Daha fazla bilgi için paypal'a durumu anlatabilirsiniz. (Polonya'da şurda okuyorum hesabımı bu belge ile onaylamak istiyorum gibi.)




  • yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Bana ulaşır mısınız pm atamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yyildizz Y kullanıcısına yanıt
    Bana ulaşır mısınız pm atamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paypal lazım olupta beni hala bilmeyen varsa tebrik ediyorum. izleyin

    https://www.youtube.com/watch?v=YDONMKVYJuU

    onlarca referansım var. alın bu da forumdaki konum
    https://forum.donanimhaber.com/paypal-para-transferi-ebay-alisverisi-icin-buraya--126655142



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamitocak -- 23 Nisan 2019; 16:25:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yazarcokaydin

    Öncelikle cevabınız için teşekkürler. Ama benim bakiye olarak eklemem lazım. Çünkü US Playstation Store'den oyun alacağım. Paypal hesabında para olmadan hesabı psstore'ye ekleyemiyorum. O nedenle Paypal bakiyeme para aktarmam lazım...
    Ben de yıllardır playstation us kullanıyorum. Amazon.com dan direk playstation puanı alabilirsiniz. Playstation digital card diye geciyor. Kodu sonra playstationdan giriyorsunuz. Tek yapmanız gereken turk kredi kartınızla satin alirken Turk kartınızın billing adresini Amerikada bir yer yazmak.
  • Selamlar arkadaşlar.
    Türkiyeden PayPal ile tüm dünyaya açılmak istiyorsanız malesef şuanda paypala hemen erişilemiyor.
    Ancak PayPal hesabı açmak tamamen imkansız değil.
    Yurtdışında bir şirket kurarsanız bunun üzerinden bir PayPal hesabı açabilirsiniz.
    Ancak teknik olarak başka bir ülkeden PayPal hesabı açmış olursunuz ve banka işlemleri için istisnasız bir şekilde yurtdışına gitmeniz gerekir. (Sizin yerinize banka işlemlerinizi halledeceklerini söyleyenlere itimat etmeyin.) Bu tarz bankalar tam bir bankacılık sistemini sahip olmadığından PayPal ilerleyen süreçte hesabınızı sınırlayacaktır. Vekalet vererek şirket kurulumunuzu yapabilirler ancak bankacılık noktasında sorunlar yaşamanız muhtemeldir.
    Gerçek bir banka şubesine uğrayıp kendini teyit etmeyen hiç kimseye hizmet vermez.
    Dünyanın bir çok bölgesinden bu işlemleri yapabilirsiniz her bölgenin farklı avantajları var.
    Ancak en çok tercih edilen Gürcistandır. Vize işlemlerinin olamaması ve kolay seyahat edilebilmesinden dolayı.


    Bu yöntemle açtığınızda PayPal hesabınızı türkiyeden kullanmanız için bir problem kalmıyor.
    Ancak biliyoruz ki PayPal hesabı açmak isteyenler daha iş modelini yurt dışında denememiş insanlar.
    Gerçekten satış yapacağınızdan emin bile değilken yurtdışında şirket kurmak ve aylık muhasebe masraflarının altına girmek korkutucu olabiliyor.
    Bu nedenle ppdanismanlik.com sizlere amerika konumunda oluşturulmuş kredi kart - banka hesabı - adres - telefon numarası ile onaylanmış hesapları tedarik ediyor. Bu hesapları satın alarak ödeme alabilir. Ödeme yapabilirsiniz. Bakiyenizi PayPal ile bitcoin alarak Türkiyeye kolay bir şekilde getirebilirsiniz.

    Sms onayı?
    Paypal sms doğrulaması istediğinde size atanan sanal telefon numarası sayesinde mail adresinize sms kodu otomatik olarak gelir ve sms onaylarını halledebilirsiniz.

    Paypaldaki paramı banka hesabıma çekebilir miyim?
    Malesef banka hesapları ve sanal kredi kartları PayPal hesabınızı doğrulamak için bağlanır. Ve para çekilmek için kullanılamaz. Paypal bakiyenizi bitcoin alarak Türkiyeye getirirsiniz> Türkiyede herhangi bir borsada TL ile bozarak banka hesaplarınıza çekersiniz.

    Hesap kime ait?
    Hesap aslında kimseye ait değildir. Herhangi bir sorun teşkil etmez. Banka hesapları ve kredi kartları sanaldır. Sadece hesabınızı doğulamak için kullanılır. İlişik olduğunuz 2. bir kişi yoktur. Burada PayPal algoritmasının isteklerini yerine getirerek onaylı bir hesaba sahip olursunuz.

    Türkiyeden nasıl kullanacağım?
    VPN kullanarak erişenlerde var. Vpn kulanmadan erişip sorun yaşamayanlarda var. Vps/sock5 özel ip kullanmanızı tavsiye ederiz.
    Eğer yurtdışından şirket kurarak PayPal aldıysanız vpn vb uygulamalar kullanmanıza gerek yoktur. Eğer bir denetleme alırsanız elinizde banka dökümanı vb belgeler olacağından bir problem olamayacaktır.
    (ppdanismanlik.com size gerekli yönlendirmeleri yapacak)

    Detaylı bilgi için ppdanismanlik.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.




  • Selamlar, kurumsal mail hesabım ile paypal hesabı açtım ve hesabıma sanal 3dsi olmayan prepaid virtual visa gift cardlar bulunan birçok(30 civarı) 25 dolarlık kartlarımı ekledim. Bunları banka kartıma nasıl çekebilirim? Alışveriş değil nakit paraya çevirmek istiyorum çünkü yüklü bir meblağ var ortada.
  • 135 euro gibi bir tutar çekmem lazım.Yardımcı olabilecek var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Robert Neville

    135 euro gibi bir tutar çekmem lazım.Yardımcı olabilecek var mı?
    Ben yardımcı olabilirim. Ayrıntılar için PM gönderebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.