Şimdi Ara

paypala Kredi kartımı ekleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar paypala üye oldum add kart deyınce su sekılde hata verıyor...

    We are sorry, we are experiencing temporary difficulties. Please try again later. If this error occurred while making a payment, avoid duplicate payments by checking your Account Overview before resending a payment.

    Message 3005

    nasıl oldu sersenız 4 digits diye bi numara istedi son 4 rakam seklınde yanı bende kart no su sandım denedım denedım sonuc olarak eklenen kart bilgilerini sildi şimdi tanımlı kart yok yanı add kart deyıp yenıden eklemeye calısıncada yukarıdakı hatayı verıyor

    Not: Sitede yukarıdakı hatanın çözümü olarak cookieslerın ve temp.int.filesin bosaltılması felan yazılmıs denedım olmadı baska makınadan denedım yıne sonuc verdı.

    bilen birisi varsa yardım lütfen







  • dostum bu tür sıkıntılar olabiliyor.
    bu üyeliğini yok sayıp kendine yeni bir üyelik açmanı tavsiye ederim ve kredi kartı ekleme işinide üyeliği açarken yapman daha salıklı olacaktır.ayrıca b uüyelik alma işleminin nasıl yapılacağını anlatan bir üst konu var,problemlerini orda dile getirmen daha paylaşımcı olur.
    o üst konuda resimli olarak adım adım ne yapıcağın anlatılıyor.
    istediği 4 haneli numara ise limit aktivasyonuyla ilgili.ke sitesinde aktivas yonu yapmasanızda olur diyor fakat aktivasyonu yapmadan ben ürün satın alamadım.bu yüzden aktivas yon işlemini de yapmalısın yani $1.95 çekmesine izin ver zaten olay tamam lanınca bu harcama bakiyene + olarak tekrar geri verilio.parayı çektiğinde kredi kartı hesabında gözüken çeken şahıs adının sonunda 4 haneli olan numarayı istiyor senden.
    o numarayıda girince limit aktivasyonun sonlanmış oluyor.
    ysni kredi katı extreni anında takip etme imkanın yoksa bir sonraki extrende bu numarayı görebilirsin.bazen bu çekim işleminin extreye yansıması 4-5 gün alabiliyor sabırlı olmalısın.


    kolay gelsin....




  • satılık LVL 55 MAGE KARUS XIGENON

    ELIXIR STAFF+6 FLAME
    CRIMSON GOBLIN ROBES
    LOPO PENDANT HP:50 MP:50
    BONE STAFF+8 FLAME:64
    THORN MAGIC

    50 ytl ankara
    mail: luleci@myself.com


  • arkadasım heabıı kapatıp yenısını acmayı cok denedım ancak add card da gene hata verdı ve elime gene bi sonuc gecmedı paypala uyelıgı ezberledım bu 3 gunde ama add card yapamayınca bişi elde edemıyorum add card olmayıncada expanded noyu girecegım alan gelmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.