Şimdi Ara

PayPal'ın Kripto Para Firması Satın Alacağı İddia Edildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
42
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • PayPal'ın kripto para saklama firması Curv'u satın alma sürecinde olduğu iddia edildi.


    ABD merkezli medya platformu Coindesk'in haberine göre; ödeme sistemi şirketi PayPal, kripto para birimi depolama teknolojisi üzerine çalışan Curv şirketini satın alma sürecinde. Haberde adı verilmeyen kaynakların iddiasına göre Curv 500 milyon dolara varan bir tutara PayPal tarafından satın alınacak.


    Coindesk'in İsrailli haber kuruluşu Calcalist'ten aktardığı habere göre; Curv dün 200 milyon ila 300 milyon dolar arasında bir satıcı tarafından alındı. Dijital varlık saklama alanından bir kaynak 1 Mart'ta CoinDesk'e “PayPal, Curv'u 500 milyon dolara satın alıyor.” diyerek bilginin doğru olduğundan emin olduğunu söyledi.


    Kripto para birimi alanındaki kaynakların belirttiğine göre ise PayPal, geçen yıl gerçekleştirdiği kripto saklama ve satın alma görüşmelerinin ardından Curv'e yoğunlaştı. İddiaya göre PayPal ticaret firması BitGo için 750 milyon dolar nakit teklif etti. Daha sonra Ekim 2020'de PayPal, düzenlenmiş bir kripto para birimi ürünleri ve hizmetleri sağlayıcısı olan BitGo'nun rakibi Paxos Trust Company ile çalışacağını söyledi. PayPal, milyonlarca ABD'li kullanıcısı için doğrudan kripto para satın alımları sunmak için New York tarafından regüle edilen Paxos ile ortaklık kurdu. Ödeme devi geçen ay kripto hizmetini yakında İngiltere'ye getireceğini duyurdu.


    PayPal ve Curv tarafından konuya ilişkin bir açıklama yapılmadı. Curv, Temmuz 2020'de 23 milyon dolarlık finansman turu da dahil olmak üzere bugüne kadar 30 milyon doların üzerinde getiri elde etti.



    Kaynak: https://www.bfmedia.io/haberler/paypal-in-kripto-para-firmasi-satin-alacagi-iddia-edildi-94711.html








  • +

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.