Şimdi Ara

Paul Le Guen ve 3-5-2 si

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 3-5-2 rakibi boğan bir dizilim. Stancu'nun geriye düşmesi, PMB'nun pas merkezi olması ve Kembo'nun kaleye yakın oyunu çok kilit açar.Cris yerine Badu'nun olması, Stancu'nun form tutması, Kembo'nun güçlenmesi, Delarge ve Yusuf'u hamle oyuncusu haline getirir.
    4-3-3, 4-4-2 ve sonunda 3-5-2 denedi, hoca. Sanırım sonunda buldu, aradığını. Kadroya en uygun düzenlerden birisi, inşallah başarılı olur

    Paul Le Guen ve 3-5-2 si







  • Oyun güzeldi fakat rakipte kolaydı.Hücum gücünü arttırmak için Barış ya da Ertuğrul'dan birinin yerine Delarge ilk 11'e girmeli , bu şekilde çok defansif kaldı takım, Delarge gibi hızlı oyuncu olunca rakip ister istemez geride adam bırakmak zorunda kalıyor tüm gücüyle gelemiyor hem de ilerde bizim için çoğalmak daha kolay oluyor.Ben Ertuğrulu bu maçta çok beğendim bu seviyede oynayacaksa Barışın yerine Delarge daha iyi olur.
  • Bursa neden o kadar büyük takımı kazıklayıp bir dünya parayı cebe indirmesine rağmen yok kembodur stancudur dolduruyor takıma hala ? Kimler yiyor o paraları ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

    Bursa neden o kadar büyük takımı kazıklayıp bir dünya parayı cebe indirmesine rağmen yok kembodur stancudur dolduruyor takıma hala ? Kimler yiyor o paraları ?

    2 sene önce çok maliyetli transferler yapıldı dzsudzsak ,de sutter,cuenca ,necid, faty,hosogai vb hiç biri tutmadı sonra Hamzanın çöpleriyle kadro şişti onlarda hatırı sayılır paralar alıyo hiçbirini gönderemedik şu an kadroda 34 tane futbolcu var 10-15 tanesinin hiçbiri Bursasporda oynayacak futbolcu değil sözleşmelerinin bitmesini bekliyoruz

    Kembo bileklerine çok hakim futbolcu ama kondisyonu yok 60 dk dan sonra oynayamıyor..Stancu mücadeleci ama bizim için yetersiz ama Negredo ve Soldadodan iyidir yinede 4 gole ulasti bu sezon :))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batalla16 -- 20 Ekim 2017; 17:57:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bursa'yı yenildiği maçlarda dahi beğendim.

    Sadece 1 maç çok kötüydü o da Batalla'nın olmadığı Kayseri deplasmanı. Le Guen takımı adam etmiş görünse de Batalla'nın olmadığı maçlarda ne yapılacak merak konusu.
  • seneye joseue geri gelir.
  • Bu taktik tuttu,bugünde antalyaya 4 attık

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taktik kadromuza çok uygun fakat deplasmanlar için çok sıkıntı oluyor. Rakip kendi evinde kazanma hırsıyla saldırınca bekler önde yakalanırsa bugün de gördüğümüz gibi sıkıntıya sokuyor bizi. Deplasmanlarda 4 2 3 1 gibi bir taktik daha mı iyi olur acaba. Yine de takım güzel bir karakter koydu ortaya yenilmedik, Kembo 75'te kaleye vurmayıp pas verseydi eminim 3 puanı da alırdık ama sağlık olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: crocodils

    Taktik kadromuza çok uygun fakat deplasmanlar için çok sıkıntı oluyor. Rakip kendi evinde kazanma hırsıyla saldırınca bekler önde yakalanırsa bugün de gördüğümüz gibi sıkıntıya sokuyor bizi. Deplasmanlarda 4 2 3 1 gibi bir taktik daha mı iyi olur acaba. Yine de takım güzel bir karakter koydu ortaya yenilmedik, Kembo 75'te kaleye vurmayıp pas verseydi eminim 3 puanı da alırdık ama sağlık olsun.

    bir takım bir hafta 3 lü bir hafta 4 lü oynayamaz.. Defans kurgusu alışılmışlar bütünüdür. oyuncular birbirlerinin yerini ezberlemelidir.. bu arada ben lu guen e inanıyordum.. ama tutup 3 lü defans ile takımı çıkartması bütün güvenimi bitirdi. bursaspor buralardan yukarı çıkmaz..
  • le guen bence iyi bir td ama kadrosu çer çöp dolu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Umut K.

    le guen bence iyi bir td ama kadrosu çer çöp dolu

    bence le guen'in 3-5-2'si bursasporu düşme potasının kenarlarında dolandıracak..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

    quote:

    Orijinalden alıntı: Umut K.

    le guen bence iyi bir td ama kadrosu çer çöp dolu

    bence le guen'in 3-5-2'si bursasporu düşme potasının kenarlarında dolandıracak..

    Alıntıları Göster
    direk potadan içeri girdiler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sçsb

    direk potadan içeri girdiler

    Alıntıları Göster
    girdiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.