Şimdi Ara

pasta cila hk.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yarın yazlığa gidecem oranın bahçesi uygun olduğu için araca pasta cila yapmayı düşünüyorum elle yapacağım fakat ne tür pasta alacağımı bilmiyorum aracım metalik siyah renk daha önce bu tür ürünler kullananlar varsa tavsiyede bulunurlarsa sevinirim birde uygularken nelere dikkat edeceğim konusunda püf noktaları varsa yardımcı olurmusunuz ?



  • http://www.meguiars.com.tr/
    Bu marka olabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam mutlaka plastik aksamları çok özenli bir şekilde kağıt bant ile maskeleyin, pasta cilanın tozu oraya gelince plastiğin rengi açılıyor.

    Bunun dışında skodaturkey de çok güzel detay anlatımlar var, bunlara bakabilirsiniz. (İrfan hoca)

    Pastaya gelince 3 farklı aşındırıcı ürün kullanabilirisn. Bu hem araç boyasının sertliğine hemde çiziğine bağlıdır. Ben virtus ürünlerini kullanmıştım, gayetde memnun kalmıştım. Mesela 473 kodlu ürünü çok az aşındırıcıdır, En son katta atılır gibi. Pasta sonrasıda cila yada wax ürünlerinden kullanabilirsin, (Bence wax daha iyi)

    Son olarak mutlaka gölge, ışıklandırması iyibiryerde çalış. Aracına göstereceğin özene ve kaslarına göre bu işi 2 gündede bitirebilirsin, 3,4 saatte de
  • çok teşekkür ederim hocam ayrıntılı bilginiz için :) ama uygulamadan vazgeçtim başka yerlerde okuduğum bilgilerden ürktüm açıkçası ve vazgeçtim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.