Şimdi Ara

Passat'dan Superb'e geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Herkese selamlar, babam benim forester'ı kullanınca otomatik vitesin rahatlığını görerek otomatik araç arayışına girdik.
    2015 Passat Comfortline Manuel vites 38 bin km'de aracı sıfır almıştı kazasız boyasız. Bunu satıp;
    "2017 Superb Style DSG 9600 km'de hatasız boyasız" bu aracı satın almak istiyoruz. Böyle bir değişiklik mantıklı mı? Üstüne bir miktar para ödeyeceğiz ama 2 yaş genç, 30 bin km daha düşük, daha dolu, en önemlisi otomatik vites araç alacağız.



  • Bana Passattan daha albenisi olan bir araç olarak geliyor Superb. 2016 Golf ve Octavia sahibi olmuş birisi olarak bu iki marka arasında, aynı sınıf araçlar arası çok göze çarpacak fark yok diye düşünüyorum. Zaten daha üst donanım alacaksınız, düşünmeyin bile derim.
  • Passati yakin arkadasimda oldugu icin iyi biliyorum superb unde testine gittim iki arac arasinda oyle aman aman bi fark yok zaten bilindigi uzere ayni platform superb birazdaha konfor odakli suspansiyonlara sahip ve daha buyuk govdesinden oturu yana yatmaya egimli fakat uzun aks mesafesinden kaynaklida olabilir passattan daha stabil ve guvende hissettiriyor hatta passatla su virajda kaydik kayacagiz derken ayni virajda superb de tedirginlik yasamadim.malzeme kalitesinde passat bir tik iyi fakat ferah kabin insani daha iyi hissetiriyor.burda cevabi sizin maddi durumunuz verecek superb distan cok daha guzel duruyor passatta bodykit yaptirabilirseniz bi arteon durusu yakalayabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsteklerinizi karsiliyorsa tabi ki alınabilir. Superb fiyatini hak eden cok kaliteli bir arac. Ancak seneler sonra arasindaki fiyat farki azalabilir ve üstüne odediginiz miktardan zararda olabilirsiniz. Bu sizin icin onemli degil ise Superb mantikli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mantıklı olur, superb daha ferah bir araç, dingil aralığı dah auzun daha konforlu. İlava olarak daha yeni, düşük km ve otm olacak, kalite olarak da passattan aman aman farklı değil.
  • yerinizde olsam otomatik vites vag grubu araba almazdım
  • DSG harflerini yan yana görünce tüylerim diken diken oluyor. El bombasını elde tutmaktan hiç farkı yok. "İyi niyet garantisi" diye tutturdukları türkü artık baydı. Revizyon lazım revizyon
  • Style değil Prestige galiba en dolu versiyon. Style Comfortline seviyesindeydi en son baktığımda. Ambition da Trendline oluyordur.

    Aracın ağırlığından mıdır nedir bilemem sürekli vites değiştiriyordu araç.7'de giderken hafif gazla uzaması lazımken 6'ya hatta 5'e düşürüp öyle uzuyordu araç. Bunun dışında başka bişeyini görmedim.
  • Konforunu falan bilmem ama bazı arkadaşlar superb daha albenili daha prestijli falan yazmış alakası yok. Makam araçları, kalantor konvoyları, devlet büyüklerinin konvoylarına vs bakın. Mercedes Bmw dışında tek giren araç Passattır. Siyah bir passat her türlü ortamı kaldırır. superb çok konforlu çok başarılı bir araba olabilir ama yolda gördüğümde asla bir passat ağırlığı vermiyor bana. Genelde passat alamaya parası yetmeyip bunu almış diyorum içimden.
    Ayrıca vag grubu araçlarını sanki ayrı ayrı markalar gibi değerlendirilmesi gibi bir saçmalık var.
    Yok octavia jetta dan, leon golf ten, superb passattan daha başarılıymış gibi satırlarca yazı yazıyor adamlar.
    vw almış diğer 2 markayı alt grubunda değerlendirmiş. vw kadar kaliteli olmasada vw ye yakın kalitede üretip maliyetlerini daha düşük tutmuş. Kalkmışlar bazıları orda burda hala boş yapıyorlar. Bide bunu konuşana 50 tane laf sayıyorlar. Bari çıkın diyin biz vw nin politikalarını, yaptığı işi vw den bile iyi biliyoruz diyin saygı duyalım.
    Bu birazda şuna benziyor; Audi de vag grubunda. Hadi çıkalım golfün a3 den, passatın a4 den daha kaliteli daha prestijli olduğunu tartışalım.




  • hem model yılını yükseltmek hem de otm vitese geçmek için bence iyi bir seçim olur. hiç düşünmeyin derim.
  • Bence geçilmez. Detaylarda dağlar kadar fark var iki araç arasında. Superb göründüğü gibi bir araç değil.



    Ayrıca üzerindeki otm şanzımana değinmiyorum bile.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    O konvoylarda yıllarca artçı olarak Mondeo kullanıldı çünkü (eğer hibe değilse) hem toplu alımlarda otosan en iyi teklifi veriyordu hemde artçıya en uygun araç Mondeo idi, Passat zayıf kalıyordu, eski korumalara sorun bu konuları. Zamanla devran döndü, Doğuş ve VW piyasaya iyice hakim oldu, uzun dönem kiralama işi başladı bütün filo pazarına hakim oldular, en kapsamlı işbirliğini yaptılar. Şimdi filo kiralamada gidin konuşun Passat yerine Mondeo isteyin ellerinde olsa bile nasıl ağız burun eğiyorlar.

    Birebir aynı motorlara ve çok yakın fiyatlara sahip olmasına rağmen neden VW CC artçı araçlar kullanılmadı, prestiji mi zayıf? Alınan tekliflerle, yapılan anlaşmalarla alakalı herşey. Yok araya girebiliyormuşta, presitjmiş yakışıyormuş geçin bunları, zamanla piyasa öyle gerektirdi öyle oldu.

    Superb'de bir kaç ıvır zıvır parça döşeme hariç Passattan eksiği değil fazlası olan bir alet ki, Combi modeli avupada bütün Passat Variant satışlarını bitirdi.




  • foruma göre superb passattan daha kaliteli.
  • Passat görünce burun kıvırıyorum, Suberb görünce gözlerim açılıyor. Sıfır bile alacak olsanız superb öneririm. Bana göre tek eksisi kadranları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jimhendrix

    foruma göre superb passattan daha kaliteli.
    Bilen anlar. Anlayan adam arabanın yoldaki duruşundan bile ucuzluğunu farkeder. Öle içine oturup detaylıca incelemeye gerek bile yok.



    Kalıbının arabası değil. İçi boş, fos, detaylarda ucuza kaçılmış bir araç. Bir passat highline ın yanına bile yaklaşamaz, ki zaten normal olan da bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dsg bombasını göze alabiliyorsanız alın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    Hangi yandan masarati gibi duruyor hocam çok merak ettim
  • The Division Bell kullanıcısına yanıt
    Yav siz ne anlarsınız forumun otomobil dehaları vw den bile iyi biliyorlar konuyu superb passattan daha prestijlidir daha kalitelidir. Aslında alt markaları için üretip daha ucuza sattıkları superb amiral gemisi passattan daha kaliteli. Şu an vw mühendisleri bu konuyu okuyup superb üretirken malzemelerini nasıl fazla koyduklarını ve nerede hata yaptıklarını araştırıyorlamış.bence superb in yağıyla tuzunu biraz fazla kaçırınca bilmeden daha kaliteli yapmış olabilirler. Forumun dahilerinden kaçar mı bu durum? Tabiki kaçmaz.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Aynen aynen vw mühendisleri senin bu yazdığını okuyup alt markada daha ucuza sattıkları aracı amiral gemisi modellerinden nasıl daha kaliteli üretebildiklerini araştırıyorlarmış şu an. Adamlar şokta. Yapmayın böyle deşifreler zehir gibisiniz.
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Ne maseratisi superb e hakaret olur bu. superb sağ yandan bakınca lamborgchni, soldan ferrari, önden bugatti. arkadan egea.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.