Şimdi Ara

Pasaport Kaydı ile İlgili Problem(Yurda giriş kontrolü başarısız)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
6
Favori
95.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konuya girmeden hemen belirteyim, konuyla ilgili çok fazla araştırma yaptım, açılan tüm konularda tek tek mesajların tamamını okudum. Bu problemi yaşayan kişiler genellikle yanlış giriş yaptıkları için uyarıyı almış, sonrasında çözmüş. Benim problemim başka, çok da canımı sıkıyor arkadaşlar. KKTC'de askerliğimi yapıp döndüm Allah'ın izniyle. 20/07/2014 tarihinde giriş yaptım Türkiye'ye. Gelince de yurda girişim bir işe yarasın diyerek yurt dışından gelmiş sıfır bir Samsung Galaxy S5 aldım 1250 TL'ye. ardından hemen 119,5 liralık vergiyi yatırdım. Vergiyi kendi TC kimlik numaram ve telefonun imei numarasıyla yaptım. Ancak 1 aydır uğraşmama rağmen e-devlet üzerinden kaydı yapamadım. Sürekli "yurda giriş kontrolü başarısız" diye uyarı veriyor. BTK'yı aradım defalarca. Neler yapmam gerektiğini izah ettiler ama zaten hepsini denedim. Sonra giriş çıkış bilgilerinizde hata olabilir, Emniyet müdürlüğüne giderek giriş çıkış belgenizi alın ve orada yazan bilgilerle tekrar kayıt yapmayı deneyin dediler. Gittim kağıdı da aldım, oradaki bilgilerle de denedim yine olmadı. Kağıtta seri numarası 00 olarak kaydedilmiş. O şekilde de giriş yaptım yine olmadı. Belge türünü, tarihi vs. değiştirerek değişik kombinasyonlarla giriş yaptım ama bir türlü olmuyor. Emniyet'e tekrar gittim ama hiçbirşey yapmadılar, tekrar aynı kağıdı verdiler ve operatörlerden birinin iletişim merkezine gidip oradan kaydettirirn dediler. Turkcell iletişim merkezi de dahil tüm operatör merkezleriyle görüştüm, onlar artık sadece yabancıların kaydını yapıyormuş siz e-devletten yapacaksınız diyorlar. Arkadaşlar bir bilgisi olan, bçyle birşey yaşayan, tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardım etsin. Şimdiden teşekkürler.



  • güncel. arkadaşlar kayıt hakkım 20/08/2014 tarihinde yani iki gün sonra bitecek. bilgili arkadaşlar varsa yardım bekliyorum.
  • Aynı sorun bendede var hudut belgesinde belge numarası yazan yer boş acaba ondanmı kaynaklanıyor. e devletten işlem yapmaya çalıştığımızda o bölüm sisteme girilmediyse bence ondan kaynaklanıyor bu sorun.
  • kayıt hakkı yurda girişten itibaren iki aymış arkadaşlar. dolayısıyla bir ay daha vaktim var. lstanbule hocam bi gelişme olursa haberleşelim. ben yarın yine gideceğim ankara İl emniyet pasaport şubeye.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım aynı şey bizim de başımıza geldi.İstanbul hava limanı pasaport işlemlerinde giriş hatalı yapılmış dolayısıyla telefon kayıt işlemi yapamadık.
    Hava alanı pasaporttan giriş kayıtlarını kontrol edip düzelttiler.bu arada süre doldu işlem yapamadık pasaportla.
  • kardeşim bizdede öyle sorun çıkması halinde giriş yapılan hava alanından nasıl düzeltmeyi yapıcaz ufak bir bilgilendirme yaparmısın ben daha öncede kayıt yaptım böyle sorunla karşılaşmamıştım.

    Muhtemelen pasaport büro dan giriş çıkış evrağını aldığımızdada yapamıcaz onun için ; nasıl düzelte biliriz bu bilgileri.
    şimdide tşk.
  • ferduh hocam havalimanına mı gittiniz orada mı düzeltiyorlar bunu? çünkü pasaport şubeye gide gele bi hal oldum ama yardım etmiyorlar bizlik bir durum yok diyorlar. verdikleri o giriş çıkış kağıdı da hiçbir işe yaramıyor. acil cevap verirseniz havaalanına gideceğim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay kardeşim biz ne hale kaldık 5 dk lık işlem yapıcaz günlerce uraşıyoruz :( arkadaş bir bilgi verirse son olarak onu da deneriz kardeşim yurda giriş belgesi aldığında nasıl bir kağıddır o muhtemelenbenimde işime yaramıcak :(
  • dostum valla denemediğim yol kalmadı... son olarak havaalanına da gittim, girişimi yapan pasaport şube polis memurlarıyla da konuştum. hudut geçiş belgesinde belge numarası olmadığından biz belge numarasını 00 olarak kaydediyoruz dediler. giriş çıkış belgesinde de belge numarası 00 yazıyor zaten. bayağı konuştuk onlarla da ama onlar da hiçbirşey yapamadı. pasaport şubeyle de çözülebilecek bir iş değil bu anladım. BTK'yı arıyorum pasaport şube diyorlar, pasaport şubeye gidiyorum giriş çıkış belgesini verip gidin turkcell iletişim merkezinden yapın diyorlar. tüm hatların iletişim merkezlerine gittim onlar da biz artık sadece yabancı uyrukluların kaydını yapıyoruz, siz e-devletten yapacaksınız diyorlar. Ve anlayacağın başladığım noktaya dönüyorum. Artık yapacak tek şey var bizim için; imkanın olan her merciye şikayette bulunmak. Ben BTK kullanıcı panelinden şikayette bulundum. Ayrıca BİMER'den de şikayette bulundum. İnşallah kayıt hakkım yanmadan hallederler bu işi...
  • vaya rkadaş ya desene hiç bir işlem yapamıcaz yokmudur bununbir çözümü arkadaş ya

    peki yatırdımız ücreti geri nasıl alacağız madem işlem yapamıcaz bende sorun çıkmaz diye yapmıştım ödemeyi
  • lstanbule L kullanıcısına yanıt
    Meramınızı anlatan bir dilekçe ile harcı yatırdığınız vergi dairesine başvurup yatırdığınız paranın iadesini talep edin.
  • Benim kaydım oldu istanblue :) dün akşam ümitsizce bi kez daha denedim e-devletten ve kabul etti :) tabi bu süre içinde ben bimere ve btk kullanıcı sistemine şikayetlerde bulundum. Bunun da etkisi olmuş olabilir. Siz de mutlaka şikayette bulunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımcı olabilmek için biraz geç gördüm soruları kusura bakmayın. Biz telefon kaydı bir yana Türkiye ye giriş gorunmedigi kaygısına kapıldık. Sorun arkadaşımın pasaportundaydı güzel yurdumun kuralları işledi. İzmir'den tanıdık komser hikayesi ile düzeltildi. Yoksa uğraşmakla olacak gibi değil ülkeye giriş günü kamera kayıtları kontrol edilecek vs.Başindan saviyorlar olmaz diye.Oraya git buraya git akıl çok iş yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorunu ben yasadım. Yaptığım hata ülke listesinden geldiğim ülkeyi seçmekmiş .
    Yani Kıbrıs'dan giriş yaptığım için Kıbrıs'ı seçiyordum. Ve bu yüzden yurda giriş kontrolü başarısız hatası alıyormuşum.
    Ülkelerin olduğu kısımda Türkiye'yi seçmemiz lazım. Benim gibi aynı hataya düşenler olursa diye belirtmek istedim.
  • Ayni olay benimde basimdan gecti demin sizin forumdan girdim ordaki yorumlari okudum bayagi yardimci oldu ulkeyi turkiye degilde kuzey kibris turk cumhuriyeti seciyoruz ardindan hudut gecic belgesi seciyoruz ardindan belge numarasinida 0000 seciyoruz ve mutlu son kayit oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba aynı sorun bende de var ne yapmam Lazım 28 şubatta iki ayım doluyo yardım edermisiniz lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Kıbrıs'tan HUDUT GEÇİŞ BELGESİYLE girenler dün başıma gelen olayı hemen anlatıyı.Kıbrıs'tan asker olarak gelen abimin üzerine ime kaydı yapacaktık fakat sistem giriş kontrolü başarısız deyip duruyordu. Emniyete gittik emniyetteki hanım seri numarası alanına kimlikteki seri numarası yerine doğum tarihini boşluk olmadan girildiğini söyledi. Hemen orada denedik kaydı yaptık.
    Ama o kadından önceki memur durumu farkedemedi.Bu durumu yaşayanlar emniyete gittiğinizde girdiğiniz bilgilerin ddoğruluğunu teyit ettirin.Seri nnumarası vb. Şeylerin kontrolünü yapın.
    Ek bilgi pasaportta ne olursa olsun çipliyi seç dedi kadın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hortlatma gibi olacak ama bende aynı sorundan müşkülüm. Herkesin yazdığı şeyleri bir bir denedim. Yurda Giriş Yapılan Belge Türü: Hudut geçiş belgesi Belgenin Ait Olduğu Ülke: Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye olarak 2 ayrı kombinasyonda denedim. Ayrıca Giriş Yapılan Belge No: kısmına ise yazan arkadaşların dediği gibi 0000, tc deki seri no, doğum tarihi vs hepsini denedim yine herkesin aldığı hatayı almaya devam ediyorum. İnternetten harç parasını ödeme yaptım ve IMEI kayıt hakkı sorgula dediğimde hakkı vardır ibaresi yazıyor. Gelelim bundan sonra yapılacaklara. Bu noktadan sonra önerisi olan var mı?
  • Arkadaşlar bugun izmir narlıdere emniyet müdürlüğüne gittim pasaport şubeden biriyle görüştüm durumu anlattım. Sistemden kontrol edelim dedi. Giriş-çıkışım sistemde gözükmekte ve bir numara atanmaktaymış. Biz Türkiye ye giriş yaparken hudut belgemize bu numarayı yazmıyorlar. Bendeki Belge no "HB0000" diye geciyor (herkesin arklı olabilir) bi deneyin dedi. Telefondan denedim yine aynı hatayı aldım. Bu sefer HB yi kaldırıp "0000" denedim dosya no kısmına, sisteme kayıt başarıyla gerçekleştirildi dedi. Umarım bizden sonraki gelecek arkadaşlara bu bilgiler yardımcı olur.
  • Alman vatandaşı olarak da Alman pasaportum ile e-devlet üzerinden kayıt yaptırabilir miyim?
    Çifte vatandaş değilim, eski tip Mavi kartım var.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.