Şimdi Ara

Partisans 1941 [PC ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Partisans 1941 [PC ANA KONU]

    https://store.steampowered.com/app/1227530/Partisans_1941/
    http://partisans-game.com/en/

    Oyunun tanıtım yazısı:

    Baskın taktik türüne yeni bir yaklaşım: Partisans 1941; baskın, aksiyon, kaynak yönetimi ve üs inşa elemanlarını birleştirir.

    2. Dünya Savaşı sırasında Alman işgaline direnen bir grup Sovyet partizanının kontrolünü eline al. Kendine has bir şekilde muharebe planla ve başlat. Taktiksel duraklamayı kullan, çevreyi çalış ve pusu kurma için en iyi pozisyonu seç.

    Ormanın derinliklerine direniş kampını inşa et ve davana katılması için müttefikler bul. Eşsiz Partizan takımları kur ve direnişi sürdürmek için çaresizce ihtiyaç duyulan kaynakları güvene alırken düşmanları ve altyapılarını zayıflatmak için çeşitli görevler üstlen.

    Dramatik ve eşsiz 2. Dünya Savaşı bölümünü tecrübe et ve düşman hatları arkasındaki bir Kızıl Ordu komutanı ol.

    Özellikler

    Baskın taktik türüne yeni bir yaklaşım. Gerçek zamanlı taktikleri oynamanın yeni bir yolu - Düşman rütbelerine kaos getirmek için Muharebe karıştırma, baskın, pusu ve çeşitli özel eşyalar. Her görevi tamamlamak için kendi yolunu seç.

    Partizan takımlarına öncülük et. Seçimine göre bir takım kur ve Partizanlarının seviyesini artır. Farklı durumlara doğru çözümler bulmak için karakterinin güçlerini kullan. Yeni direniş üyeleri bul ve işe al.

    Bir direniş grubunun hayatını tecrübe et. Görevlerin arasında bir Partizanın hayatına tanık olacaksın - Üssünü geliştir, sıradaki görevlendirmeler için hazırlan, Partizanların hayatını devam ettirmek için kaynaklara sahip olduğundan emin ol. Birliklerinin motivasyonunu yüksek tut. Yakınlardaki bölgeleri keşfet, düşmanın zayıf noktasına çalış ve düşmana saldıracak fırsatları kolla.

    2. Dünya Savaşı'na farklı bir bakış. Doğu Cephesi'ndeki acımasız Alman işgaline karşı Sovyet direnişinin delici hikâyesini tecrübe et. Farklı insanların Partizan direnişine katılmak için hikâyelerini ve sebeplerini gör.

    Arka Plan ve Hikâye

    Kızıl ordu komutanı Alexey Zorin olarak Nazi tutsak kampından kaçıyorsun. Düşman hatlarının arkasında kalan askerlerden ve yerlilerden bir Partizan takım kurun. Küçük sabotaj görevlerinden işgalci güçlerin yetkililerine saldırılara kadar her şeyi takımınla yaşa.

    Kızıl Ordu personel meskenlerinden başlatılan ve bölgedeki tüm Partizan takımlar tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda öncü bir rol oyna: Leningrad savunucularının Alman saldırısına karşı ek zaman kazanmasını sağlamak amacıyla Alman güçlerinin cephe için tedarik hatlarına bir saldırı.



    ÇIKIŞ TARİHİ: 2020 YAZ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeCRiS -- 10 Mart 2020; 21:18:44 >



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.