Şimdi Ara

### <<<Parrot AR DRONE 2.0 (Ana Konu)>>> ### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
377
Cevap
12
Favori
58.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TURNIGY 2200 mAh 3S 11.1v 20-30c lipo pil aldım şarj aletide alıcam ar drone 1.0ın şarj aletini almayı düşünüyorum daha iyi bi öneriniz var mı? en fazla 50 tl olmalı.
  • Arkadaşlar pervaneleri sprey boya ile boyasak bi zararı olurmu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar benim ar dronumun bir sorunu var yeni konu açmak istemedim.Pili ar drone a taktığımda motorların ışığı yanıyor fakat alttaki gösterge ışığı hiç yanmıyor.Daha doğrusu yanıp hemen sönüyor.Daha hiç yanmıyor.Pilden kaynaklanacağını düşündüm.yeni pil aldım fakat sorun değişmedi.Dronu hiç kaldıramıyorum.Bilen arkadaş cevaplarsa sevinirim.Bu arada ar drone 1.0 sürüm teşekküürler
  • Lütfen yardım ne yapmam gerekir.
  • Bence mobicoma yolla ben öyle yaptm 50 tl servis ücreti alıyolarmış en azından teknik servis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de kameranın lensi çizildi. Ne yapmak lazım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Codeze0

    Bence mobicoma yolla ben öyle yaptm 50 tl servis ücreti alıyolarmış en azından teknik servis

    sizinkide mi aynı sorundu.
  • Evin içinde tek uçuramayan benim galiba bunu :)
  • TheMarjinaLs kullanıcısına yanıt
    :) Çok beklememeni tavsiye ederim. Havalar şu an güzelken mutlaka al bence tam zamanları çünkü yazı kaçırma derim :) @TheMarjinaLs
  • braveman B kullanıcısına yanıt
    Hocam bilgi için çok saol söylediğin plastik kelepçelerden bende aldım videodan bakarak yaptım. İnişte kalkışta hiç bir ekstra yük ve sorun yaşatmıyor. İnerkende gayet dengeli yalnız dikkat edilmesi gereken tek şey videoda var zaten balans ayarının tam yapılması lazım su terazisinde düz durması gerekiyor. Kelepçeleride Koçtaş gibi yapı marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Hatta mahallenizde nalbur elektrikçi var ise onlarda da mevcut... Kesinlikle yapmanızı tavsiye ederim :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Codeze0

    Arkadaşlar pervaneleri sprey boya ile boyasak bi zararı olurmu ?

    Ben olsam hiç denemem.benim öle bir teşebbüsü oldu.sorun şu ki pervane elastiki bir yapıya sahip ve boyadım sonra pervane az bi yere sürtse hemen boya kalkıyor. Evde heryer kırmızı toz boya oldu oradan biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereden bulaştım şu merete bilmem boyna bişeyler alasım geliyor.gps modülünü aldım 2 tane 1500mah batarya.yedekte bulunsun diye pervane ve dişlilerden aldım.wifi anten taktım.şimdi extander alıcam tabi ona pilde gerek.bide bende xbox 360 var.onlada kontrol ediliyomus sanırım videoları izledim ama anlayamadım.ps3 kolunu senkronize etmek sanırım daha kolay bide kolmu alsam acaba.xbox kolunu deneyen var mı hiç?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım. Dün Ar.drone 1.0 cihazımla dışarıda uçuş yaparken kontrolü kaybettim ve 50 metre ötedeki binanın camına çarparak yere düştü motorlardan biri pervaneyle beraber kırıldı. Ve kaza sonrası wifi bağlantısını bir türlü gerçekleştiremiyorum. Cihazın içini açıp anakartı kontrol ettim tüm ışıkları yanıyor herhangi bir kırık vs. yok fakat wifiyle bir türlü bağlanamıyorum. Sizce bu sorun nasıl çözülebilir bilen var mı acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Santana1905 -- 7 Haziran 2014; 15:26:20 >
  • Codeze0 kullanıcısına yanıt
    Pervane Balansı Bozulur.
  • Uygun fiyatlı bir parrota ihtiyacım var elinde olupta satmayı düşünen arkadaşlar pm yoluyla ulaşabilirse sevinirim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • onurcaa O kullanıcısına yanıt
    gps modülünü nerden kaça aldınız?
  • SİMBA kullanıcısına yanıt
    Ben mobicomun sitesinden aldım 250 tl idi sanırım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Codeze0 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hiç pervaneleri söktünmü acaba.eğer söktüysen her pervanenin ayrı bir yeri var.ve eğer yanlış sıralamayla taytıysan bu durum oluşabiliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar.Bende bu alete hayran kaldim.2 haftaya alicam insallah.Nerden almami onerirsiniz arkadaslar.En ucuz nerde bulabilirim.Bunun bi toptancisi falan varmi? Mobicomda suan elite edition i 931 lira.Bide power edition var 1100 lira.Yaninda iki adette 1500 mah batarya veriolarmis.Butun konuyu okudum.Bazi arkadaslar power edition alma.O parayla iki tane 2000 kusur mah lik bataryalardan alirsin falan demis.Siz ne onerirsiniz.Power edition mu alayim yokaa elite edition alip sonradan guclu ek bataryalardan mi alayim.Sanirim oyle daha hesapli oluyormus.Ve ek batarya olarak ne almaliyim.Hic bilmiyorum bu konulari.Hangi marka model uyumlu kalitelisi hangisi vb. Ve buyuk ihtimal Gps modulude alicam.Sonradan cihazi kullandikca bir takim modifikasyonlar yapmayi dusunuyorum.Antenini guclendirme, menzil alanini genisletme vb. Onerileriniz nedir arkadaslar.Tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.