Şimdi Ara

Parmak izi okuyuculu akıllı kilit sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
1.484
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Parmak izi okuyucu sistemler artık hayatımızın birçok alanında karşımıza çıkıyor.
    Cep telefonu kullanıcıları için güvenlik denilince ilk akla gelen sistem olan parmak izi okuyucu teknoloji şimdi akıllı kilit sistemi üzerine entegre edilmiş.



    Areox firması parmak izi okuyucu sistemini bildiğimiz U tarzı asma kilitlere entegre ederek akıllı kilit mekanizması oluşturmuş. Bu ürün bisiklet kilidi, motosiklet kilidi, kapı ve pencere kilidi olarak rahatlıkla kullanılabilir.Parmak izi okuyuculu akıllı kilit sistemi

    Paslanmaz dayanıklı çelikten üretilen ürün 9 farklı kullanıcının parmak izini algılayabilecek şekilde geliştirilmiş. 0.5 saniye gibi kısa bir sürede parmak izi okuyucu devreye girerek kilidi açabiliyor. Güç kaynağı olarak 260mAh dahili Li-ion pil kullanan ürün USB kablo ile şarj olabiliyor ve 1.5-2 saat kullanım süresi sunuyor. Bu pilin bekleme süresi ise 12 ay. Ürünün 30.00 x 13.00 x 3.22 cm ve 22.48 x 13.00 x 3.22 cm olmak üzere iki farklı büyüklük seçeneği var.

    Ayrıntılı inceleme için tıklayınız.







  • bir balyoza bakar kirilmasi levye ile kanirtarak aciliyor. iki ingiliz anahtari yontemi de acar.
  • Bence iyi bir ürün olmuş ama asma kilitte parmak izi biraz lüks kaçıyor, satabiliyorlar mı bilmiyorum ama asma kilitlerde bana kalırsa önemli olan şey güvenlik, parmak izi konfora yönelik bir şey daha fazla. Bu kadar fazla para verince de insan çok daha güvenli bir ürün istiyor. Bana kalsa buna göre daha ucuz olan Marelli alarmlı disk kilidi var, motorsiklet için çok daha güvenli :

    Parmak izi okuyuculu akıllı kilit sistemi
    Parmak izi okuyuculu akıllı kilit sistemihirdavatfirsati.com
    Marelli alarmlı motorsiklet disk kilidi - Asma Kilitler - Kilitler - HIRDAVAT FIRSATI
    https://www.hirdavatfirsati.com/marelli-alarmli-motorsiklet-disk-kilidi

    Bunların bisiklet ve normal tipleri de var. En azından kurcalandığı zaman 110 desibel alarm sesi çıkarıp hırsızı kaçırıyor. Gerçi tabi size kalmış, anahtar taşımak istemeyenler için arkadaşın bahsettiği model de iyi, fiyatı bilmediğim için tam tahmin üzerine yazdım ben.


    Hazır parmak izi konusu açılmışken, bir kaç bilgi vereyim onunla ilgili de. Parmak izini 2 yer için isteyebilirsiniz : Ofisler / fabrikalar ve Evler


    1) Ofisler veya fabrikalar için istiyorsanız :


    Kale Kilit 'in parmak izli bir kapı kolu var , o kullanışlı bayağı : https://www.hirdavatfirsati.com/kale-kd050-50-110-mat-gri-siyah-parmak-izli-kapi-kolu


    Bir de elektrikli kilit karşılığı , trafo , parmak izli geçiş sistemi alabilirsiniz. Ama bunlarda elektrik çekmek lazım vs, o da montajı zorlaştırıyor. Bana kalsa pilli ürünler daha iyi oluyor. Ama montajı yapacak kişi varsa, bunlar daha uygun maliyetlere gelir.



    2) Ev için istiyorsanız :


    Çelik kapılar için çok mantıklı bu ürünler bence, anahtar taşımamanın en önemli olduğu yer evler çünkü. Aynı zamanda güvenlik açısından da çok iyi, anahtar deliği olmadığı için maymuncukla açılma şansı da yok. Paranız var ev için kesin tavsiye ederim, ben 7 senedir kullanıyorum inanılmaz rahat anahtar taşımamak.


    Ben kullandığım ürünün linkini atayım, Marelli MAGIC parmak izli barel diye geçiyor : https://www.hirdavatfirsati.com/marelli-magic-parmak-izli-ve-cep-telefonuyla-acilan-kilit-kapi-gobegi-bareli-silindiri


    Parmak izli sistemler bence çok kullanışlı, tabi fiyatları biraz daha yüksek oluyor ama uzun vadede parasını çıkarıyor. Önemli olan doğru ürünü alabilmek. Soracağınız bir şey olursa yazarsınız, bilgi vermeye çalışırım ben.





  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.