Şimdi Ara

Park halindeki aracıma çarpılması ve Kasko-Trafik Sigortası Sorunsalı Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,


    2015 model Astra J sedan aracıma evimin önünde park halinde iken bir transit sokağımız yokuş olduğu için yukarı çıkarken kar ve buz yüzünden kayarak benim aracın sağ arka tamponuna çarpıp sağ stop farı kırmış.Neyse ki aşağıya inip çarpan kişiyle görüştük tutanak tuttuk ruhsat,trafik sigorta poliçesi,ehliyet fotokopisi aldım.Bulunduğum ilde Opel Servisi olmadığı için 100 km uzaklıkta ki servise götürdüm aracımı.Servisin bana söylediği şey trafik sigortası orjinal ürün konusunda %35 ödeme yapmıyor şeklinde oldu.

    Aracımın Allianz dan kaskosu var.Servisin önerdiği şey ''kaskondan yaptıralım tüm belgeleri sunarız kasko şirketin karşı tarafın trafik sigortasından ücretini alır ve kaskon delinmez'' şeklinde oldu.Henüz aracı bırakmadım çünkü ellerinde far yokmuş gelmesini bekleyeceğiz.Tüm belgeleri verdim onlara fakat servisin bana söylediği olay ne derece doğru?

    İlk defa kasko trafik sigortası üzerinden işlem yapacağım.O yüzden pek bir bilgim yok.Benim kaskom delinir mi ?


    Park halindeki aracıma çarpılması ve Kasko-Trafik Sigortası Sorunsalı Hk.



    Park halindeki aracıma çarpılması ve Kasko-Trafik Sigortası Sorunsalı Hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bLack3ds -- 7 Şubat 2017; 15:46:11 >







  • Kaskodan yaptırıp sigortaya rucu edicek, sizin kaskonuzda bozulmayacak, sigortanızda, bende öyle işlem yaptırdım kasko bozulmadı, servis doğru söylüyor bu konuda, ayrıca parçalarınız orjinal parça takılır, sigorta muadil parça takabiliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    Görseller ters olmuş

    Servisin söylediği gayet mantıklı ne olduğu belli olmayan parça yerine kaskodan orjinal parçalarınız takılsın. Zaten 100% karşı taraf kusurlu olduğu için kasko şirketiniz, aracınızın hasarını karşı taraftan alacaktır ve bu sayede kasko şirketinin cebinden para çıkmamış olacak. Bu nedenle de kaskonuz delinmemiş olacak ve hasarsızlık indiriminiz (varsa) devam edecek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.