Şimdi Ara

Park Halinde Vurup Kaçmışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, vicdansız bir sürücü park halindeki aracımıza yandan sürtüp kaçmış. Araç cadde üzerindeydi. Karşısında çiçekçi ve kasap vardı. Bilenler için İzmir Bornova ilçesinde Aşık Veysel Rekreasyon alanı önündeki Yüzbaşı İbrahim Hakkı caddesinde.


    Ne yazık ki plaka yok. Olayı duyanlar var ama plaka veren olmadı. Apartmanlara soruyorum, sizce birşey çıkar mı? Yolun hemen karşısında apartmanlar var. Araca sürten inip baktıysa belki plakayı alabilen olmuştur.


    Aracın kaskosu var. Hatasızdı :( Sizce kapıları boyatarak kurtarabilir miyiz?

    Benim tahminim U dönüşü yapan bir araç sürtmüş gibi. Jantlarda sıkıntı yok. Ama kaputta hafif açıklık oluşmuş sağ yanda. Kapılarda ve arka çamurlukla tampon birleşiminde de küçük bir çatlak var.


    Polise tutanak tutturdum. Bana bir tutanak numarası verildi. Yarın tutanağı almak için Emniyete gideceğim. Bilenler varsa tutanağı ailemizden bir üye alabiliyor mu? Yoksa sadece araç sahibine mi veriliyor?


    Daha önce kaskodan yapılmış bir hasarım yok. Bu vicdansızlık canımı çok sıkıyor. Yapan inşallah pişman olup haber verir. Kasaba telefon numaramı bıraktım.

    Park Halinde Vurup Kaçmışlar


    Park Halinde Vurup Kaçmışlar







  • Kötü olmuş bu cadde üstü bırakmak sakat hep keşke her bina altına garajı olsa

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yuh be kardesim yuh. Bunu nasil becermiş. Bide kaçmış sanki sigorta ödemiyor. Hırsızlıktan ne farkı var bunun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • olacak olduktan sonra ne kadar sakınırsak sakınalım oluyor. Ama kaçmak bence hırsızlıktan farksız. Basit bir tutanakla çözülecek konu için şimdi hep hatırlanacak tatsız bir anı olacak.


    Araçlarınızı seviyorsanız cadde üzerinde bırakmayın. Park yerinde de yüzde yüz emin olana kadar temiz parkedin.

  • greenflash kullanıcısına yanıt

    Hocam geçmiş olsun. Valla site içinde park yerindeki araca bile sürtüp kaçıyorlar. Devir kötü, insanlar kötü ne yazık ki.

  • Benimde böyle skodam var 4 yıldır daha sokağa yola bırakıp gitmisligim yoktur. Para kolay kazanılmıyor. Türkiye burasi efenim hersey olur. Yaziktir günahtır öküzün biri emeginizi paranızı mahvediyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay arkadaş ya...


    Sağdan soldan kamera kaydı istemeye bakın bence imkan varsa. Vermek istemezlerse polisle gelin, nasıl bir yol izleniyor tam bilmiyorum ama...


    En azından plaka tespiti falan yapılabilirse bu şekilde o çarpıp kaçan hıyara bişeyler patlamasını sağlayabilirsiniz. Şikayetçi olmasanız bile sigorta parasını ondan rücu edebilir bu sayede.


    Geçmiş olsun...


    Biz böyle site içerisinde ama insanlıktan nasibini alamamış hıyarın birini yakalamıştık. Arkadaşın arabasına yanılmıyorsam 40-50bin TL'lik tramer kaydı oluşturmasına neden olacak şekilde hasar verdi.


    Tamponundaki krom parça düşmüş, parçanın arkasındaki koddan arabanın marka-modelini tespit ettik, arkadaş site içerisinde biraz dolaştı, aracı buldu. Sahiplerine ulaştı, basıp kaçan tipler binbir özür bilmemne, tutanak tutup yaptırdılar. Adam gece çarpmış, alkollü mü neymiş, basmış gitmiş, ulan bi telefon bırak bişey yap, aynı sitedesiniz bir de... Arkadaş jandarmayı almış gelmiş, jandarma bile şaşırmış siz bu parçadan aracı nasıl buldunuz diye Park Halinde Vurup Kaçmışlar 





  • U dönüşü yapılacak yerden özellikle kaçınmak lazım.Muhtemelen acemi bir sürücü.çok zarar vermiş araca.Terbiyesizlik yaptığı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu yapan kişinin yedi ceddinin kulaklarını çınlattım.
  • öncelikle durumunuz varsa iyi bir araç içi kamera almanızı tavsiye ederim. kamera görüntüsü olsa polis raporuyla birlikte kaskonuz bozulmaz ama şu durumda bilgim yok. çevreden kamera görüntüsü varsa edinmeye çalışın mutlaka gören bir kamera vardır.


    kapılar boyayla kurtulur da servise giderseniz bırakın değiştirsinler kaza raporu var fotoğraflar var hasar belli mis gibi sıfır kapı taksınlar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: emir.ksk

    öncelikle durumunuz varsa iyi bir araç içi kamera almanızı tavsiye ederim. kamera görüntüsü olsa polis raporuyla birlikte kaskonuz bozulmaz ama şu durumda bilgim yok. çevreden kamera görüntüsü varsa edinmeye çalışın mutlaka gören bir kamera vardır.


    kapılar boyayla kurtulur da servise giderseniz bırakın değiştirsinler kaza raporu var fotoğraflar var hasar belli mis gibi sıfır kapı taksınlar.

    Aslında kamera araştırıyordum. Şirkete vergi borcu çıkınca biraz ertelemek zorunda kalmıştım. En kısa sürede kamera alacağım. Hatta amazonda sepetimi yaptım ödemek için kart limitini ayarlayacağım.

  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

    1200 tl civarına çıkabilirseniz viofo a129 alın, 400-600 bandında 70mai serisi var onlara bakın. forumda da ana konu var oraya da mutlaka bakın. benim araca da park halinde çarpıp kaçtılar araç içi kamera sayesinde baya güzel sonuçlar aldım.

  • Diyebileceğim tek şey canınız saolsun.

    Yapılan çok ahlaksızca ve yukarda denildiği gibi hırsızlıktan farkı yok.

    Resimler durduktan sonra arabanın satışında sorun yaşamazsınız.neticede sadece kaporta hasarı ufak tefek.dikis tutmayacak bir işlem görmeyecek araba.

    Demek istediğim yapıldığında mis gibi olur,sarıldığında 2-3 bin TL düşüğe gider.can sıkmaya degmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha araba da yeni gıcır gıcır yeni scala mi ön kapı serviste kesin değişir arka belki boyayla kurtarır 10-12bin tramer değer kaybı insana ne koyar bu durum evlerden irakPark Halinde Vurup Kaçmışlar 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, orada çekip giden adamı hiç boşuna beklemeyin. Ülkemizde ne insanlık ne hak ne hukuk vs vs hiç birinden fayda gelmez.


    2017 yılının yazında Mudanya'nın göbeğinde İDO'nun hemen dibinde zibil gibi insan olduğu saatte aracımı (standart herkesin park ettiği yol üstüne) 1-2 saatlik park ettim, o sırada birisi aracıma öyle bir çarpmış ki ön sol çamurluğu 10 cm içeri sokmuş, taponu yırtmış. Cadde acayip kalabalık her yer insan dolu kafeler, dükkanlar tıklım tıklım oraya sordum yok buraya sordum yok kimse görmemiş, hiç bir esnafın kamerası yokmuş??? Allah sizin bin b*lanızı versin deyip aracımı alıp çıktım cebimden yaptırdım. Öteki dünyada alacağız hakkımızı artık.

  • Konuyu güncelleyip bilgi vermek istedim. Çevredeki dükkanları, evleri kapı kapı dolaştım ama gören yok.


    Sadece çiçekçide çalışan bir eleman fren sesi duymuş. Sonra da yerde fren izi görmüş. Bu bilgiler ışığında hasarın güvence fonundan karşılanması gibi bir hak talep edebilir miyim?


    Çevrede bir kavşakta mobese de var. Ancak benim aracıma sürten araç sağ yanından sürttüyse kavşaktaki kameralara (dönüş yapmadığı sürece) gözükmeyecek.


    Şimdi sanayideki ustalardan teklif alıyorum. Bir ustadan düzeltme ve boya dahil 3.5 4 gibi fiyat geldi. Zaten bu fiyatlara çıkabilecek durumum yok.

  • Sıfır km arabayı sokağa bırakıp gitmek iyi cesaret. Benim 5 dk işim varsa mecburiyetten bıraktığımda bile aklım kalıyor bırak gece parkedip gitmeyi.

    Keyfini kaçırmak istemem ama kaskodan yaptırırsan kapılar değişir min 30 bin tl tramer çıkar. Dışarda yaptırsan en azından tramerden kurtarırsın ama kapılar boyanacak her türlü. Bence kaskodan yaptır çık sıfır arabayı çakalların eline bırakma.
  • Ülkenin araba kullanma ahlakıda, beceriside sıfır. Üstüne yollar berbat, park edecek yer yok olunca böyle mahduriyet çok.

    Araç içi kamera bu ülkede şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun. Çok da beğendiğim araç scala. Benim bile canımı acıttı.
    Autoking veya RS tarzı bir yerden fiyat alın derim. Belli bir kalitesi olur tamiratın. Değişim olmadan tamir olup olmayacağını söylerler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. aşık veysel rekreasyon alanı bana 3 km uzaklıkta. ışıklardan sonra genişleyen bir yol. oradan u dönüşü yasak olmalı fakat son verdiğiniz bilgiler ışığında bence yukarıdan gelen kasalı bir aracın sürtme işi olabilir. ayrıca kavşak olduğu için mobese kameraları vardır ama orayı göreceğini pek sanmam. taksi durağı da olmalı sanki hatırladığım kadarıyla, onlar da mı görmemiş? gerçi durmadan devam ettiyse görmeleri zor. ancak oradan geçen bir yaya görmüştür.

    kasko 30’dan aşağı bırakmaz gibi. satarken resimleri gösterirsiniz. yol üstlerine mecbur kalmadıkça bırakmamak lazım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.