Şimdi Ara

Para kasma eziyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
12.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar Tier 7 Alman Tiger'e yeni geçtim 2 gün oldu olmadı. Bir önceki Alman VK 3601H Tankım'ı elit yapıp gayet güzel premium ile para kasıyordum, yaklaşık 600k yapıp Tigere geçtim bir adet modül aldım ve oynamaya başladım. Tankımı tam teçhizatlı yapıyorum (full mermi 10 pahalı mermi 10 high exp ve tamir kitleri) fakat terslik burdan sonra başlıyor Victory bile alsam bana fatura - çıkıyor ayrıca şu anda 1k param kaldı nasıl para kasacağımı düşünüyorum, tier 3 arty ve 4 rus tankım var onlarla mı kasmam lazım ne yapmam gerek bana bir yol gösterirseniz, Tiger şu anda yeni alındığı için research bölümünde çok eksik var ve hiç keyif vermiyor sizin de başınıza bu geliyor mu? yoksa Alman tanklarında yaşanan bir problem mi ?

    Teşekkürler.



  • 5. seviye tanklarla para kasmanızı tavsiye ederim . T1 , KV1 ağır tanklar , m4 sherman orta tank ve stug3 tank avcısı bana çok kazandırdı . tabi asıl para 8. seviye premium tanklarla olur . bütçenize bağlı bu tabi . şu an için düşük seviye tanklarla oynayın daha sonra size söyledklerimi yaparsanız para sıkıntınız kalmaz . iyi oyunlar dilerim.
  • 8. seviye premium tank dediğiniz gerçek oyun parası ile alınan tanklar mı? yoksa tier 8'e geçip premium alarak oyun oynamak mı, şu anda benim 4tier rus'um vardı ama bitane TD kasmak istiyorum hangi ülkeyi önerirsiniz?
  • Premium tanklar gerçek parayla satın alınan araçlardır, kısaca kredi kartı gerektirir Ancak işin güzel yanı o seviyeye kadar kasmanıza gerek yok, direkt satın alıp oynayabiliyorsunuz. Ama yeni başlayanlar bu şekilde 8. seviyeden oyuna girince o takımdaki diğer oyuncular için pek de hayırlı olmuyor, bu da bir gerçek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Father Torque

    Premium tanklar gerçek parayla satın alınan araçlardır, kısaca kredi kartı gerektirir Ancak işin güzel yanı o seviyeye kadar kasmanıza gerek yok, direkt satın alıp oynayabiliyorsunuz. Ama yeni başlayanlar bu şekilde 8. seviyeden oyuna girince o takımdaki diğer oyuncular için pek de hayırlı olmuyor, bu da bir gerçek.

    :) kendimce noobluğu aştığımı düşünüyorum yaklaşık 1k savaş yaptım :) ama tabi bilmediğim çok şey var hala, anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirmen için =)
  • Bu oyunda öğrenmenin sınırı yok. Bin değil binlerce savaş yapsanız dahi yeni şeyler öğreniyorsunuz. 10 binden fazla savaş yapıp hala oyuna dair çok basit hatalar yapanlar var. En basitinden söylemek gerekirse tüm tankların ön kısmı yan ve arka kısma oranla daha iyi bir zırha sahiptir. Tankın ön kısmını açı vererek düşmana gösterirseniz düşman tankın ateşini sektirme olasılığınız ortaya çıkar. Zırhınızı delemez ve hasar da almazsınız. Ancak yan tarafınızı gösterirseniz sizden daha alt seviye tanklar bile sizin zırhınızı deler.
     Para kasma eziyeti

    örnekresim.köşeden bodoslama çıkmak yerine düşmana tankın ön kısmını göstermek suretiyle açı vermiş. belki yine delinecek ancak çoğu zaman tankın arka ve yan kısımlarına oranla daha az hasar alacak veya sekip hiç hasar almayacak.

    Her tankın ilk hali çok sıkıntılıdır. Motor, taret, palet, namlu gibi donanımların ilk hali ile tank adamı sinir eder. Bu sadece Tiger tank için geçerli bir şey değil yani. Tüm tanklar için böyledir. Donanımları yükselttikçe personel de geliştikçe tanktan keyif almaya başlarsın. Hatta Tiger oynaması keyifli olan bir tanktır. Tanktan verim alamadığın için muhtemelen düşmana da hasar veremediğin için para kazanamaman normal. Ama yine de galip gelmene rağmen zarar etmen pek normal değil onu da söyleyeyim. İş biraz da bu konuda oyuncuda bitiyor.

    Oyunda tier5 çoğu tank para kazandıran tanklardır. Oynayış stiline göre başarılı olabileceğin bir tier5 tank alıp onunla para kasabilirsin. Bazı tier5 tanklar hızlıdır ancak zırhı zayıftır. Bazıları seri ateş eder ancak hasarı azdır vs.

    oyuna dair faydalı bilgilerin yer aldığı şu sayfaya göz atmakta da fayda var.
    http://wiki.worldoftanks.com/Tactics
  • hocam öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, muhtemelen benim yaptığım hata şu olabilir sinirlenince pahalı mermi sıkıyorum. oda pahalı bir mermi olduğu için kazansamda vermiyor. Benim Tier 6 vk3601h var onunla kasabilirmiyim sence ? elit tank kendisi, bu arada Tiger'in personel %100 + 2 .skilleri de %75 umarım dediğin gibi olur hocam Tiger'den değil direkt olarak Alman tanklarından soğudum diyebilirim. Herhalde Namlu'yu açınca toparlayacaktır tank...
  • Premium mermiyi dolum süresi yüksek tanklarda kullanmak daha mantıklı. Bir de kritik anlarda kullanmak lazım. Onun haricinde hiç yaklaşmamak lazım. Tabi indirime girdiğinde stok yaptıysanız biraz daha rahat kullanabilirsiniz. Ancak şu anki haliyle premium mermi el yakıyor.

    Vk3601'de de para kazanabilirsin tabi. Ancak uzun vadede tier5 tankın getirisi daha fazla olacaktır.
    Bu arada ayın tankı T-34 ve T-34-85. Mayıs ayı boyunca bu tanklar %30 daha fazka kredi kazandırıyor. Ayrıca %50 de indirimli. Para sıkıntısı olanlar için iyi bir fırsat.

    Alman tankları demişken ben de oyuna hemen Alman tankları ile başladım. 2.dünya savaşının efsanevi tanklarını oyunda kullanmak maksadıyla. Ancak Alman tankları bende de hayalkırıklığı yarattı. Ben oyunda İngiliz hariç tüm ülkelerin tanklarını geliştirmekte olan bir oyuncuyum. Çoğunda da üst seviyelere geldim. İstatistiklerime bir göz attığımda en berbat istatistik Alman tanklarında. İlk zamanlar belki ben Alman tanklarıyla kötü oynuyorumdur diye düşünüyordum ancak Alman tanklarıyla ilgili şikayet bir hayli fazla.
    Bu arada bunları yazan ben hala Alman tanklarını geliştiriyorum. Alman ağacını bitirmeme sayılı tank kaldı. takıntı haline geldi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venduss

    hocam öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, muhtemelen benim yaptığım hata şu olabilir sinirlenince pahalı mermi sıkıyorum. oda pahalı bir mermi olduğu için kazansamda vermiyor. Benim Tier 6 vk3601h var onunla kasabilirmiyim sence ? elit tank kendisi, bu arada Tiger'in personel %100 + 2 .skilleri de %75 umarım dediğin gibi olur hocam Tiger'den değil direkt olarak Alman tanklarından soğudum diyebilirim. Herhalde Namlu'yu açınca toparlayacaktır tank...

    Onlarda o mermiyi sen sinirlenip sıkasın diye koyuyorlar. Eziyet edip premium tank aldırmak için. Sonra premium tank alıp normal mermi ile delemeyeceğin maçlara gireceksin yine elde avuçta bir nane olmayacak. Seni delemeyen %40 kazanımlık adamlar da sinirlenip sana pahalı mermi sıkacaklar. O hayvan gibi tank 3 vuruşta patlayacak. Veyahut S51 Su14 gibi tanklar 3. vuruşa mahal vermeden tek atacaklar. Hele ki Tigera. Taş atsan yanar o tank. Tigerın topundan başka bir haltı yok bu oyunda. İyi diyen arkadaş neye istinaden iyi diyo acaba?

    Ayrıca o gösterdiğiniz resimde her tanktan mermi sekmez. Deneyin isterseniz. Tigerla burnunuzu çıkarın. Ancak size dönen topa kenar zırhınızı dik olarak verirseniz mermiyi sektirme ihtimaliniz olduça yükselir. Bu şekilde açı vermiş bir aracı delmek neredeyse imkansızdır. Mermi sektirme ihtimali oynadığınız tankın zırhına ve size atılacak merminin delme gücüne göre şekillenir.
  • valla o kadar baydı ki bitane TD açtım ve onun üstünden yürümeye başladım gerçekten çok acımasız bir tank TD vurduğunu yıkıyor - leri var ama alman gibi hiç bir işe yaramaz bir hal almamış. Şu anda 3 gündür anca tareti açabildim 33k'ya bıktım valla 40 maçın 30'u defeat bitiyor. Oyuna başlarken e-100'e gitmem gerekitiğini Almanların çok iyi olduğunu söylemişti arkadaşım fakat E-100'e nasıl gidecem bilmiyorum :)
  • valla hocam doğru söylüyorsun o yüzden şu sıralar Tiger'den çok başka tanklara yöneliyorum ancak 3-5 bişey para biriktirdiğim zaman Tiger'in research edebildiğim parçasını açıyorum anca tareti açabildim zaten ama namluyu açtığım zaman adama döner diye düşünüyorum biraz. Bütün oyun birikimimi ve harcamamı alman tankları üzerinden yaptım çünkü ( mürettebat aktarımı %100 lemesi gibi ) umarım keyif veren bi tank haline gelir
  • Alman tankları bu oyunda en son oynanması gereken tanklar. Niye en son çünkü oyunu cidden çok iyi biliyor olmanız gerekiyor. Malesef oyunda da tam tersi yeni başlayanların ilk ağacı Almanlar oluyor. Keza herkesin ikinci dünya savaşında tek bildiği harika tank malumunuz Tiger.
    Bu arada E100 de eski E100 değil. Topunu iyice cacık ettiler. Uzak mesafelerde süper etkisiz bir top. Premium mermi atmadığınız sürece zaten çoğu 9,10 tankı önden delmeniz pek olası değil. Premium mermi ile de son derece masraflı bir tank.
  • bu post'undan anladığım kadarı ile başka tanklara yönelmem psikolojim açısından çok daha iyi olacak :)
  • Nasıl oynadığınızı bilmiyorum. Kendiniz karar verin benimkisi eski bir oyuncu tavsiyesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Venduss

    Merhaba arkadaşlar Tier 7 Alman Tiger'e yeni geçtim 2 gün oldu olmadı. Bir önceki Alman VK 3601H Tankım'ı elit yapıp gayet güzel premium ile para kasıyordum, yaklaşık 600k yapıp Tigere geçtim bir adet modül aldım ve oynamaya başladım. Tankımı tam teçhizatlı yapıyorum (full mermi 10 pahalı mermi 10 high exp ve tamir kitleri) fakat terslik burdan sonra başlıyor Victory bile alsam bana fatura - çıkıyor ayrıca şu anda 1k param kaldı nasıl para kasacağımı düşünüyorum, tier 3 arty ve 4 rus tankım var onlarla mı kasmam lazım ne yapmam gerek bana bir yol gösterirseniz, Tiger şu anda yeni alındığı için research bölümünde çok eksik var ve hiç keyif vermiyor sizin de başınıza bu geliyor mu? yoksa Alman tanklarında yaşanan bir problem mi ?

    Teşekkürler.

    2 yada 3 hafta önceydi sanırım.Tier 5 tanklara bonus verildi.%100 daha fazla kredi ve deneyim bonusu..Ben o 4 günde toplam 30 saat oynayarak..6,5 milyona yakın kredi kasmıştım..Tabii premium hesap ve kullandığım tanklar elit(bütün parçaları açık) olmasıda buna etkendi.

    Yani iyi kullandığın ve tüm parçaları açtığın elit bir Tier 5 tank işini görebilir.
  • Oyunda bariz bir sekilde rus kayirmasi var. 2. dunya savasinda en kaliteli tanklari Almanlar yapti. Ruslar sayi olarak daha fazla tank yapip anca durdurabildiler alman tanklarini. mesela 1 tiger basina 3 t 34 dusuyordu. Fakat gel gelelim bu oyunda, rus tankini arkadan yandan yada zayif noktasindan vursan bile, bazen sadece penetration diyor fakat hic gucu gitmiyor. Ayni sekilde sekmesi imkansiz yerlerinden sekiyor rus tanklarinin. Bu olaylar yuzunden sogudum bu oyundan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mermiden kıs. Full mermi ile girmiyorum ben. Yarısı yeter. Daha az da yapma. Mermisiz kaldığım oyunlar oldu millete çarpmaya çalışıyordum

    Edit:
    @_conscript_

    +1. Zaten gerçeğe uygun yapılsaydı kimse Alman tanklarından şaşmazdı ama tier 10 rus tankı fiyatına tier 5 alman tankı alabilirdik . Dediğiniz gibi mesela bir King Tiger 3 Sherman yada 5 t-34 tankına denk geliyordu. Alman tankları ile baş edebilecek tanklar özel yapım Churchill tanklarıydı onlarda çok az sayıda üretildi. Wot yapımcıları dengeleme yaparken Alman tanklarına biraz sert davranmış. Bu duruma sinirlenince CoH oynuyorum. Almanları alıp 3 Tiger ile oyun kazanınca rahatlıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir balık -- 10 Mayıs 2013; 1:07:59 >
  • Hocam her tankın belirli bir tarzı, o tarzda oynamazsan sıkıntı olur para kaybedersin. Örneğin Tiger için sniper tank derler, topu iyidir, odağı iyidir ama zırhı daha azdır, ben ağır tankım deyip ortaya atlarsan yem olursun. Bazen bir seviye önceki tank ile bile taktik değişebiliyor. Örneğin seviye 4 ingiliz tank avcısı Alecto, hızlı ama zırhsız bir atışta vurulan saklanması gereken bir tank, bir sonrakş seviye 5 AT-2 ise hayvan gibi zırhı olan , yavaş, saldırıya öncelik edebilen bir tank.
  • VendussBinbaşı 1581 Mesaj 30 Nisan 2013 16:56:59 Mesaj Linkini KopyalaŞikayet hocam öncelikle bilgilendirdiğin için teşekkür ederim, muhtemelen benim yaptığım hata şu olabilir sinirlenince pahalı mermi sıkıyorum. oda pahalı bir mermi olduğu için kazansamda vermiyor. Benim Tier 6 vk3601h var onunla kasabilirmiyim sence ? elit tank kendisi, bu arada Tiger'in personel %100 + 2 .skilleri de %75 umarım dediğin gibi olur hocam Tiger'den değil direkt olarak Alman tanklarından soğudum diyebilirim. Herhalde Namlu'yu açınca toparlayacaktır tank...

    baktın Normal mermi attın zırhı delmedi he mermi kullan başka tank geldi he attın yemedi normal at. bal gibi olur
  • Para kasma gerçekten eziyet bu oyunda. Tier 8 pre tank ve pre hesap olsa bile eziyet. 10. seviye tank almak 6.100.000 kredi. Tier 8 pre tank ile çok iyi bir savaştan ortalama 100 120 bin arası geliyor o da pre hesap ile. Ölme eşeğim ölme.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.