Şimdi Ara

Papara Black Card

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 17 yaşındayım adamakıllı kullanabilecegim bi kart arıyorum çok uzun süre ininal kullandım ama artık kullanmak istemiyorum baya bi araştırdım ve Papara Black Card'ı en makul seçenek olarak görüyorum lakin aklıma takılan tek bişey var bu kartı sipariş ettiğimde bi imza atmam gerekiyormuş kapıda bu neyin imzası ayrıca internette sözleşmeli vs yazıyor ama kartı alanlar hiçbir sözleşme olmadığını iddia ediyor sonradan sorun olmasın. Yani ben bu kartı sipariş edip kullansam benim için ne gibi etkileri olur? (Ailemin haberi olmasa sorun olur mu?)




  • Gidip teknosadan 5 lira verip papara kart alırsan sözleşmen olmaz. Para çekemezsin vs. Papara lite card(araştır) sahibi olursun. Ama tüm özellikleri açık kart isterim dersen papara sitesine girip kaydolup kartını istersin. Senden bilgilerini alır ve black kartını açar papara. İmza da gerekir çünkü yasalar imzasız bilgisiz sana, lite card ile idare edeceğini söyler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözleşme meselesi çok önemli değil. Kurye personeli bi kağıt getiriyor, ondan bilgileri yazıyorsunuz imzalayıp yolluyorsunuz. Bu kadar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.