Şimdi Ara

panosonic plazma sinama sistemini görmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar panasonic 50st50e plazma televizyonumu sony bdv9100 sinama sistemi ile birlikte harici uydu cihazımla birlikte kullanıyordum uydu cihazının arka düğmesini açtığım anda görüntü gitti televizyonda ne yaptığsam göruntu alamadım televizyondan...sinema sistemi başka televizyonda çalışıyor panasonicte çalışmıyor...panasonic digitürk ve diğer uydu cihazını ayrıca x bax ı sorunsuz gösteriyor... sorun hangisinden kaynaklı olabilir...ne yapabilirim yardımcı olacak arkadaslara simdiden tesekkürler..



  • HDMI girişlerinin yerlerini değiştirdiniz mi? Bir de değiştirip deneyin bakalım. Olmadı HDMI kablosunu değiştirin. Örneğin Xbox çalışıyor demişsiniz, onun output kısmından çıkarıp sinema sisteminize takın direkt olarak.
    Bu işlemleri yaparken cihazların kapalı olduğundan emin olun. Açıkken yapmayın sakın!
  • Salvatuon kullanıcısına yanıt
    televizyonda 3 hdmı giriş var 3 ünüde denedik başaka televizyonda denediğimiz kabloyu evdeki televizyona getirdik genede göstermiyor 2 3 yıl sorunsuz izliyorduk sinama sistemine digitürk ve next uydu cihazı bağlıydı uydu cihazını arkadan ac kapa adetimiz vardı uydu cihazını arkadan acmamla televizyonda görüntü gitti ne yaptığsak olmadı fabrika ayarları yazılım güncelleme dahil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.