Şimdi Ara

Pamuk Eller Mouse'a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Mahmutbey Gişeler ucubesinin kaldırılması için kampanyaya katılmanızı istiyorum. Sadece 10 saniyenizi alacak:

    https://www.change.org/p/mahmutbey-ispartakule-bah%C3%A7e%C5%9Fehir-avc%C4%B1lar-esenyurt-gi%C5%9Feleri-kald%C4%B1r%C4%B1ls%C4%B1n/sponsors/new
     Pamuk Eller Mouse'a







  • Gişelerde şerit genişletme olayı eski kgs veya nakit ücret olduğu dönemlerde faydalı olan bi uygulamaydı. Her ne kadar gişeden öncesini nispeten rahatlatsa da gişelerden sorasıda tıkalı olmaktaydı. Köprü gişelerinde bunu fark ettikten sora gişeleri kaldırmayı akıl edip eşit sayıda şerit uygulaması yaptılar. Mahmutbey içinde bu uygulanmalı bence. Tabiki hepten kaldırılmasını yeğlerim. Ama en olmadısını düşünüyorum.
  • senged kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu hükümet talimatıyla İstanbul Trafiğini çözmekle görevlendirilmiş komisyonun yöneticisiyle görüştüm. İstanbul' un en kritik noktalarını tespit etmişler ve ilk sırada Mahmutbey Gişeler geliyor. Özet geçeyim, bayağı detaylı konuştuk bu konuda, Mahmutbey Gişe trafiğine en nihai çözüm meclis kararıyla olabiliyormuş. Çeşitli çalışmalar yapılacak ancak meclis o kadar aşırı yoğun ki, Mahmutbey Gişeler dosyası neredeyse en sonda kalıyor. Çözüm belli, projeler tamam, ama meclise dosyanın girmesi ve geçmesi kırmızı kar yağdığı zaman ancak olacak..

    Tek çare bunu medyaya taşımak, bolca şikayet oluşturup farkındalık oluşturmak. Çünkü meclis %95 müteahhitlerle meşgul... Ormanların imara açılması, sahillerin, doğal mirasların inşaata dönüştürülmesi vs.. Adamlar yoğun..
  • Katılıyorum, 2. köprüdeki gibi yapsalar İstanbul bayağı rahatlayacak.
  • Boğaziçi köprüsünü , TEM Çamlıca gişeleri neden hala bu sisteme geçirmediler acaba.
  • FSM'ye çok faydası oldu gişelerin kaldırılmasının
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.