Şimdi Ara

Palio Ses Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar palio aracımın orjinal hoparlör ve teybini değiştirmek istiyorum. Arkaya kabin düşünmüyorum, ayrıca amfi de kullanmayacağım. Temiz net bir ses istiyorum. Teyp ve hoparlör olarak bunları buldum yorumlarınızı alabilir miyim işimi görür mü? Ayrıca bunları internetten sipariş edip bir ustaya bağlatmak istiyorum kablo setini de internetten sipariş edeyim diyorum kablo seti olarak nasıl bir şey almam gerekir? Ayrıca palio teyp çerçevesi almam gerekiyor mu teybin takılması için? 2007 model sole active aracımın modeli.

    Almak istediğim hoparlör: http://www.hepsiburada.com/alpine-spg-17c2-16-cm-din-koaksiyal-2-yollu-240w-hoparlor-60-watt-rms-p-OTALPSPG-17C2?magaza=Ekonomik%20Reyon&wt_gl=cpc.nelk.6817-oto.pla&gclid=EAIaIQobChMIsd3I--Xq1wIVIQzTCh2HCw0UEAYYASABEgJ9fPD_BwE

    Almak istediğim teyp: https://urun.n11.com/teyp-cd-dvd-mp3-calar/pioneer-mvh-08ub-orjinal-2-yil-digicom-garantili-usb-aux-oto-teyp-P138495753?cid=604001&gclid=EAIaIQobChMIjaLMjOrq1wIV7gDTCh0S-AocEAQYASABEgJnxfD_BwE&gclsrc=aw.ds

    Teşekkürler şimdiden..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 2 Aralık 2017; 10:57:12 >



  • Teybin ve hoparlörün orjinal olması, sonuç, iyi..

    önemli olan hoparlörlerin yerleşimi, arka camın oraya pandizota sağlı sollu birertane olursa, sesi dolgun alırsınız, çünkü bagaj boşluğunu kabin olarak kullanacak.

    ön kapılara düşünürseniz, kapılar iyi yalıtımlı değil ise sonuç hüsran olabilir,,

    bunlar arkaya takılacaksa, artı eksi ve sağ sol dikkat edilerek önlerede ,, ayrıca hoparlör bağlanırsa, sesi dolu olarak dinlersiniz, sadece arkada hoparlör olması, ön sahnede eksiklik, veya değişik duygular hissettirir., insanın doğası gereği sesi veya yayını karşıdan duymak görmek ister..
  • Ben bu hoparlörü direk ön kapılara takıp arkaya ellemek istemiyorum. İnşallah aracımın ön hoparlörü 16 cm dir yoksa 13 lüğü almak zorunda kalacağım sanırım. Kabloyu falan takacak ustaya mı bırakayım onları da internetten mi sipariş edeyim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durotan35 -- 2 Aralık 2017; 12:23:56 >
  • arkada yer yoksa, olabilir,, önlerin 16lık çıkmasını bende isterim, eğer 13lük çıkarsa,, size tavsiyem, 16 lıkları arkaya bir şekilde yaptırın, çünkü 13 lük ve önler tat vermez,,, kablo konusunda bilgim yok, genelde hoparlör ambalajı içinden 5 er metre çıkıyor,, ben 2 defa oval aldım, ikisindede çıktı, hatta 3. fakat arkalar için 2.5 luk audio kablosu almıştım, setçi zorlandı, bende fazla kalın kablonun macera olduğunu anladım, tabi 1.5 luktan ince olmasıda önerilmez, ambalajdan çıkan kablo, 0,75den biraz kaliteli olduğundan kabul edilebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emin-Firtina -- 2 Aralık 2017; 12:31:22 >
  • Pandizotu kesip takmak gerekecek sanırım öyle olursa ama sadece arkayada olmaz tabi ki öne de taktırmak gerekir o zaman da amfi gerekiyor sanırım değil mi? Eğer ön 13 çıkarsa alpinenin 13 modelini öne takıp teybe bağlarım. Arkaya pioneer oval alıp amfi ile beslerim ne dersiniz?
  • Dediğiniz gibi olur,, fakat teyp orjinal olduğu için düşük markalar gibi sesi sönük kalmaz,,
    anfi işin içine girerse, anfinin fark etmesi için extradan bass hoparlör (20-30)cm, gerekirki farkı olsun.
    siz bu veya başka orjinal teyp aldıktan sonra, arkayada 16cm alpine veya oval pionerr modeli, taktığınızda, size yeter, ekolayzer ayarlarından, mid seviyesini biraz geriye çekince, bass ve tizz sesler ön plana çıkar, kulağınıza göre ayarlarsınız.

    kısaca, şu durumda anfi sizin için sadece ses yükseltir, teybi bir süre kullanın, sonra ses tonundaki veya ses seviyesindeki duruma göre kademeli olarak ilerlersiniz,,, bende çünkü bir anlık acele ile veya karışıklık ile bass ve anfi bağladım, biraz memnun biraz pişmanım, detayları isterseniz yazarım ...
  • Ön hoparlörümün boyutunu öğrenip yazacağım daha net konuşuruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.