Şimdi Ara

Pakistan Eyaleti Kripto Para Madenciliği Çiftlikleri Kurmak İstiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
23
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Pakistan’da bulunan Khyber Pakhtunkhwa eyaletinin yöneticileri, kripto para birimi madencilik çiftlikleri kurmak için bir deneme programı başlatmak istiyor.


    Reuters tarafından dün yayınlanan habere göre; Pakistan’da bulunan Khyber Pakhtunkhwa eyaletinin yöneticileri, kripto para birimi madencilik çiftlikleri kurmak için bir deneme programı başlatmak istiyor.


    Aynı zamanda kripto para birimlerini düzenlemek için bir politika formüle etmek isteyen eyalet yöneticileri kripto politikasını denetlemek için şimdiden bir komite kurdu.


    Khyber Pakhtunkhwa hükümetinin hidroelektrikle desteklenen iki kripto para birimi çiftliği için harekete geçtiği bildirilirken eyaletin Kripto Danışma Komitesinin ilk toplantısı çarşamba günü yapıldı.


    Bununla birlikte, kripto para madenciliği projesinin maliyetini hakkında henüz bir açıklama yapılmazken; Eyalet hükümetinin bilim ve teknoloji danışmanı Zia Ullah Bangash, Twitter'dan şunları söyledi:


    “KP [Khyber Pakhtunkhwa] Hükümeti, Başbakan Mahmood Khan'ın talimatları ve rehberliği doğrultusunda kripto para birimi ve madencilikle ilgili ciddi adımlar atıyor. Bu girişim için tüm paydaşlara ve uzmanlara danışıyoruz.”


    Haber detayı: https://bfmedia.io/haberler/pakistan-eyaleti-kripto-para-madenciligi-ciftlikleri-kurmak-istiyor-76885792.html?


    - bfmediaio Telegram Group








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.