Şimdi Ara

Paket Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlar iyi forumlar Mayıs ayının 20 sinde 1 yıldır kullanmış olduğum Turkcell ile sözleşmem bitiyor her ay 59 tl para ödüyorum ve bu para artık gözüme fazla gelmeye başladı kendi ev internetim için 56 tl öderken bu fiyat absürt kalıyor Turkcell de herhangi bir önerebileceğiniz tarife var mıdır ? Sosyal medya kullanmıyorum en çok zamanım YouTube da geçiyor başka bir İSS de deneyebilirim Vodafone hariç paket önerisinde bulunan kişilere teşekkür ederim şimdiden.



  • eski abonelere pahalı olur. Numaranı tası sonra geri tcelle gec yenı abone olursun daha ucuza alırsın.
  • Şuan taahhutlü olduğunuz tarifede kaç GB internet alıyordunuz?
    Yeni dönemde ne kadar inter et,kaç dakika heryöne istiyorsunuz.
    Ödeme üst limitiniz nedir?
    Kamu tarifesi kullanabilmek için kamu kimliğiniz var mı?
    7-25 yaş ve arası TC kimlik no tanımlama imkanınız var mı?
  • 8 GB internet alıyorum şu andaki paket ile 4 gece 4 gündüz olacak şekilde. TV+ / Fizy / Bip gibi uygulamalarda 5 GB hediye ediyor 750 DK ve 1000 SMS

    Bana bu paket yetiyor aslında fakat daha fazlasına hayır demem sınırım 30-40 tl arasında kamu kimliğim maalesef yok 25 yaş altı kimlik sorunum yok.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Kullandığınız pahalıymış. Turkceldeki bu gece gündüz 4+4 sistemi hiç sevilmedi ve bu sisteme 59 TL çok çok fazla. Merak etmeyin ne yaparsak yapalım çok daha iyi şartlarda kullanacaksınız. Şuan kullandığınızın ederi en fazla 39 TL.

    Faturasız olabilir mi? 15 GB 44 TL ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Mayıs 2019; 20:41:21 >
  • Hocam sanırım Türk Telekom Selfy paketinden bahsettiniz açıkcası düşündüğüm bir tarife idi Turkcell için önerisinde bulunduğunuz bir tarife var mıdır ?
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Açıkcası düşüncem Turk Telekom Sosyal Selfy X Large yada yeterse Large pakette 30 günü doldurup, isterseniz Turkcell tarifelerine numara taşıma ile geri gelmeniz. Numara taşımadan operatör içi değişim uygun fiyata gelmez. Zaten şuan taahhutlü bile 4+4 GB 59 TL'ye oldukça pahalı. Operatorler zaten kendi abonesi olanlara pek uyguna tarife sunmuyor. İlla ki numara taşıyarak gelmek kazançlı. Belki Telekom faturasız kullanırken 15 GB 35 TL olan özel tarifeye teklif alırsınız.
    Ben 1999'dan beri Istanbul Şişli ve Beyoğlu bölgesindeyim yoğun olarak. 2006 yılından beri de bu bölgede Avea (TT) kullanıyorum. Eskiden sıkıntıydı ama son 4 yılda gelişti Turk Telekom. Sık sık hız testi yaparım,Taksim'de ve Mecidiyeköy'de Turk Telekom Turkcelden 10 mbps hızlı çıkıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emekli Komutan -- 4 Mayıs 2019; 21:25:50 >
  • Hocam bilgi paylaşımınız için teşekkürler yakın bir zamanda Türk Telekom bayisine gidip geçiş işlemlerini yaptırayım paketleri inceledim gayet uygun geliyor 5+5 gündüz gece yapmaktansa 15 GB içerisinde YouTube paketi ile kullanmak çok daha mantıklı varsın Turkcell olmasın.
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Benim turk telekom hatlarimdan biri Sosyal X Large paketindeyken 15 GB 35 TL teklifi geldi. Sana da gelebilir. Yalnız faturasız paketlere çok ücretsiz internet geliyor faturalıya gelmiyor. Sosyal X Large'de 15 GB hariç pakete ek ücretsiz 2 GB + 100 dakika tanımlandı her ay. Zaten sürekli yükle kazan var,oradan da her ay 2 GB mutlaka geliyor. Ediyor ayda en az 19 GB.
    Mobilden şu linkteki yazımda anlattıklarımı yaparsanız bu tür tekliflerin gelme şansı artar.
    https://forum.donanimhaber.com/tt-faturasizdan-faturaliya-1000dk-1000sms-15gb-35tl--134910414-68#138045405
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.