Şimdi Ara

Packard bell tj75/core i3/4gb ddr3/ hd5650/500 hdd--mini inceleme/ İ5 LER GELDİ. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
1
Favori
67.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bende bir adet i3 modelinden aldım. makina gelir gelmez ultimateye yükselttim.benim makinada hoparlörden cızırtı falan geldiği yok. galiba şanslıyım :) makina ile ilgili genel kanım fiyat performans değeri açısından en üst sıralarda olduğudur. bu arada pbel ısınma konusunu halletmiş. makina baya bir serin çalışıyor.
  • Merhaba,

    Ben de bir Pb alacağım gibi görünüyor. Carrefourda 106TK modeli 1.199 TL(12 taksit).
  • arkadaşlar ben 3 hafta önce pbnin i3 modelini almıştım. windows 7 ultimate kurmak istiyorum ama bilgisayara baya bir oyun program vs. yükledim tekrar yüklemek istemiyorum :( içindeki dosyalar kaybolmadan home dan ultimateye geçiş yapabilirmiyim ?
  • @metbey cevap için teşekkürler dostum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzeki

    Merhaba,

    Ben de bir Pb alacağım gibi görünüyor. Carrefourda 106TK modeli 1.199 TL(12 taksit).


    Acaba 106 olanın artısı nedir. Hdd felan mı daha fazla. Bir bilgi bulamadım.
  • HD 5650 driverı bekleyen arkadaşlar (bende dahilim ) ATI bu konuda herhangi bir güncelleme yapmayacak driver güncellemesini PB Support sayfasından bekleyeceğiz.Ancak ATI Mobility Modderı bilenleriniz vardır.Şu an Catalyst 10.1i destekleyen Mobility Modder bulunmamakta.Modder dağıtımcıları ATI ile bu konuda görüşüyorlar ve yeni çıkacak olan Mobilty Modder CCC 10.1 ve HD5000 serisini destekleyecek.ATIden bu konuda CCC 10.1 Bugfix versiyonunu bekliyorum ve yakından takip ediyorum.Çıktığında burdan paylaşacağım ve desktop HD5650 driverını notebooklarımızda kullanabileceğiz
  • Arkadaşlar TJ-75 kasası için 9 hücreli pil mevcut mu? Yedek olarak pil almayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRIMINALL

    ya beyler ben harbi hala şu sorumun cevabını bulamadım.

    Bende 5+1 ses sistemi var masaüstü pc me bağlı olan. bu 5+1 i bu laptopa takabiliyomuyum yoksa takamıyomuyum? Şunu bilen biri bi cevap versin Allah rızası için yav kaç gündür cevap bulamadım bu soruma.

    5+1 imi direk bu laptopa bağlayıp aynı masaüstümdeki gibi kullanabilirmiyim direk takılmıyosa bi ek parça falan alınıp takılabiliyomu ? Ve masaüstü pcmde aldığım sesin aynısını alabiliyomuyum yoksa ses kalitesi değişiyomu ?

    Bi bilen şu sorumu yanıtlarsa çok sevinicem :)



    merhaba arkadaşım,
    5+1 inde digital çıkış var mı? yani optik giriş var mı? benim z-5500 digital imde var. ve de laptopumla birlikte kullanıyorum. ama nasıl? tabiiki aynı zamanda kulaklık çıkışı olan (benim laptopta yan yana duran 3 jagtan biri (3,5 mmlik)) SPDIF çıkışını 1.5m optik kablo ile birlikte kullanıyorum.
    gelelim sizinkine.. eğer optik girişiniz yok da analog olarak 3 adet streo kablo ile desktop pc den çıkış alıyoduysanız bunu laptopta yapamazsınız.. en iyi yapabileceğiniz streo ses alabilmek olur..

    bu spdif çıkışı bereket versin packard bell de var. hp de yok örneğin ben göremedim ya da.

    bir de hdmi çıkışını birşekilde dönüştürebilirseniz (ki ben bundan bîhaberim) ihtimal öyle de olabilir.

    ama dediğim gibi 3 adet 3.5mm lik jagtan (biri önsol-sağ, biri arka sol-sağ ve diğeri center ve bas... malumunuzdur..) laptopların (eğer bir değişiklik olmadıysa.. benim laptop 2005 model) 5+1 ses verme özellikleri yok..

    saygılar




  • "tj75-jn-104tk" bu model electroworld yada media markt ta varmı biliyormusunuz.. yada Hacer in 57040g si ?
  • arkadaşlar iki gün önce PACKARD BELL EASYNOTE TJ75-JN-104TK aldım dün crysis i yükledim ve oynamaya dewam ediyorum full özellik çalışmasına rağmen kasma ve ısınma yok sayfaları tam olarak inceleyemedim ama ss isteyen arkadaşlar hala merak ediyosa göndermeye çalışayım bu arada bi şey soracam hemen tuşların üzerinde 1 yazan kare içerisinde bir ışık var ne olduğunu çözemedim ilk anda yanmıyordu sonradan yanmaya başladı sebebini bilen varsa söyleyebilirmi? şimdiden teşekkürler
  • 29 Ocakta Aldığım i3 lü modeli hala kullanmaktayım ve bir sorunum yok şuan çok şükür elektronik konusunda pek şanslı değilim ama packard bell tek şansım herhalde
    uzun süredir foruma girmiyorum ama misafir olarak okuyorum ve 2 konuda bilgimi paylaşmak istiyorum sizinle
    Windows 7 ultimate kurdum eskiden fonksiyon tuşlarına basınca bilgi çıkıyordu artık çıkmıyor neden ?

    Oluşturduğunuz Driver cdsi içinden Launch Managerı kurun bu program aynı zamanda "P" adlı multimedya tuşununa istediğiniz programı açma yetisi kazandıracaktır.

    tırtfahrettin > o ışık numlock tur klavyenin sağ tarafındaki tuşları kullanıma açık olup olmadığını anlayabilirsin onunla tuşla

    64 Bit Windows 7 nin bir sorunu mu bilmiyorum ama bazı oyunlar tam ekran olmuyor GTA 3 ve GTA Vice City 1366x768 çözünürlüğü desteklerken San Andreasda 1200 de kalıyorum ve kenarlar boş kalıyor ve anti alias 3 te iken araçta duman çıkartırken kasmaya başlıyor uyumsuzluktan kaynaklanan birşey herhalde bunu nasıl halledebirim ?

    +

    overdose ; bu driver konusunda bende peşindeyim

    hepinize iyi akşamlar dilerim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: -spawn-

    @metbey cevap için teşekkürler dostum.


    quote:

    Orijinalden alıntı: yavuzeki

    Merhaba,

    Ben de bir Pb alacağım gibi görünüyor. Carrefourda 106TK modeli 1.199 TL(12 taksit).


    Acaba 106 olanın artısı nedir. Hdd felan mı daha fazla. Bir bilgi bulamadım.


    250GB HDD
    i3 işlemci
    3 gb ram
    ati 5470 512 mb
  • Teşekkürler dostum. Ben 106tk olunca herhalde 104'den iyidir diye düşünmüştüm ama değilmiş.
  • tj-75 4gb 500 hdd olan modelinden alıcam fakat alabileceğim mağazalardan hiçbirinde gözükmüyor-gold pc den sordurmuştum 15 gün içinde gelecek olan ürünlerin arasında olmadığını bildirdiler bir de internet sayfalarında daha düşük olan model (3 gb-320 hdd) daha iyi olan modelden (4gb-500 hdd) daha pahalı gözüküyo nasıl iş anlamadım arıyorum bakalım bulursam bana uyanını hemen alıcam...
  • cevaplar için teşekkürler cahillik başa bela
    tabi bu cevaplar beni yeni soru sormaya teşvik etti:) bilgisayarı alırken ram i 8gb ye kadar yükseltebileceğim söylendi gerek varmıdır bana ne katkısı olur
  • şu bilgisayara sahip olanlar oyun yükleyip bi deneseniz süper olur
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tırtfahrettin

    cevaplar için teşekkürler cahillik başa bela
    tabi bu cevaplar beni yeni soru sormaya teşvik etti:) bilgisayarı alırken ram i 8gb ye kadar yükseltebileceğim söylendi gerek varmıdır bana ne katkısı olur


    Şu andaki elinizdeki model nedir kaç GB tam'i var bilmiyorum ama 3GB standart 4GB yeterli, fazlası kullanılmadıkça (uzun süreli render işlemleri, aynı anda birden fazla ağır uygulama çalıştırılması vs) gereksizdir diyebiliriz. Zamanla sistemi güçlendirme gereksinimi hissedilince RAM artırımı yapma gereksinimi doğrultusunda sisteminizin buna uygun olması bir avantaj olsa da kullanıcıların büyük bölümünün kullanmadığı bir özellik diyebiliriz.
  • PB nin i5 li ve 5650 li modelini dün itibariyle media marktdan 1400 liraya alma şansımı kaybetmiş bulunuyorum. R520 cihazımı sattım ve parayı alır almaz koştum ama nafile umarım bu kısa zamanda bi tane daha kampanya olur. 1400 den fazla vermeyi düşünmüyorum i5 5650 li modellere büyük bir iştahla ve hevesle kampanya bekliyorum. Bu arada cihazın içinden cıkan hdd yi 7200 rpm ile degiştirsem garanti kapsamı dışında kalırmı acaba...?
  • Arkadaşlar ben de aranıza katılmış bulunuyorum (TJ75 J0 114 TK). Elimde daha 160 günü olan norton lisansı var. Bu yüzden packarda yüklenmiş olan nortonu etkinleştirmedim.

    Peki kendi lisansımı kullanmak için nortonu silip yeniden bendeki cd vasıtasıyla yükleme mi yapmam gerekir, yoksa zaten kurulu olan nortonun içinden kendi lisansımı girip aktivasyon mu yapmam gerekir?

    Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar?
  • iyi günler ben de pb 4gb ram 320 hdd 5650 olan modeli aldım.benim sorunum şu yukarıdaki dokunmatik tuşlardan mute olanı çalışıyor fakat sadece onun ışıgı yanmıyor artı lcd de hiç birinin simgesi cıkmıyor bunları nasıl düzeltebilrim
  • Ben de tj65-dm-009tr yi almayı düşünüyorum. Fiyatları araştırdım ve media markt ta 1499tl. Ama tj75-jn-109tk ile arasında kaldım bunun gold daki fiyatı 1460tl. İkisi arasında bir değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Ayrıca bu fiyatlarda başka önerebileceğiniz bilgisayar varsa onları da düşünürüm. Packard bell i çok fazla bilmediğim için açıkçası bir kez daha düşünüyorum. Ama özellikleri çok iyi her ikisininde.

    109 tk:
    http://www.gold.com.tr/urunozelyeni.asp?ID=88713&ad=PACKARD-BELL-TJ75-JN-109TK-i3-330M-4GB-500GB-Tasinabilir-Bilgisayar




  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.