Şimdi Ara

ÖZYEĞİN YBS YAZAN VAR MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Başlıkta da belirttiğim gibi Özyeğin YBS tam burslu yazan var mı forumda? Geçen yıl 17k ile almış. Benim sıralamam 29k. Düşük de olsa bi ihtimalim var gibi.



  • normal bi bölüm olsa o kadar gerileyebilir de, birincisi tam burslu zaten kontenjanı az, ikincisi YBS de balon gibi şişti iyice, kime sorsam YBS yazıyor. o yüzden biraz zor gibi, umarım gelir..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecelerdenbirece E kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi kontenjan baya az ve bölümün popülaritesi artıyor. 4-5 kontenjandan bahsediyor olsak gelirdi. Bu halde 22 23k aralığında kapatır gibi görünüyor. Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yazacaktım da bana çok uzak okul. O yüzden yazmadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet tanıtım günlerine gittim baya taşra bir yerde kalıyor fakat şehir dışından geleceğim için çok önemli bir kriter olarak almadim bunu. Tabii yine de olumsuz bir özellik. Siralamaniz nedir ve nereleri yazdiniz bu arada?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seleukos

    Evet tanıtım günlerine gittim baya taşra bir yerde kalıyor fakat şehir dışından geleceğim için çok önemli bir kriter olarak almadim bunu. Tabii yine de olumsuz bir özellik. Siralamaniz nedir ve nereleri yazdiniz bu arada?
    Sıralamam 12k. Boğaziçi Ybs yazdım. Altına da İTÜ Ekonomi yazdım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlısı olsun. Boün YBS gelir büyük ihtimalle.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seleukos

    Hayırlısı olsun. Boün YBS gelir büyük ihtimalle.
    Bence gelmeyecek hocam. 5k ile kapatır diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umudunuzu kaybetmeyin hocam. Her yer forum gibi değil sonuçta. Boün YBS özellikle forumda popüler bir üni-bölüm kombinasyonu oldu diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seleukos

    Umudunuzu kaybetmeyin hocam. Her yer forum gibi değil sonuçta. Boün YBS özellikle forumda popüler bir üni-bölüm kombinasyonu oldu diyebilirim.
    Maalesef öyle oldu. İTÜ Ekonomi de benim çok istediğim bir bölüm. O da gelse ben yine çok sevinirim.
  • çok zor hocam zaten 2kişi alıyor
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Kendimi Yeditepe'ye göre ayarladım zaten. Tabii düşük de olsa Özyeğin'in de gelme ihtimalini düşünüyorum. O yıl ki tercih eğilimlerine göre sıralamasında farklı oynamalar olabilir. Sonuçta iki kişi alıyor dediğiniz gibi. Siz ne yaptınız bu arada? Okuyor musunuz yoksa tercih mi yapıyorsunuz bu sene?
  • Seleukos S kullanıcısına yanıt
    hocam ben seneye gireceğim hedefim öncelikli özyeğin sonrasında yeditepe-khas.

    hani kontenjanı 6 falan olsa tamamda 2 kontenjan olduğu için işiniz şansa kalmış biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi management inf systems -- 16 Ağustos 2018; 14:25:54 >
  • Hocam dokuz eylül ybs en son 128k ile kapatmış 60 kontenjanlıyken ama bu sene kontenjanlar 80 e çıktı deüde . benim sıralamamam 200k bu dönüştürme tablolarında 135k gibi bir sıralamaya denk geliyor yani işim tercih eğilimlerine kaldı.
    ilk sıraya deü ikinci sıraya akdeniz yazdım
    umarım deü gelir birçok kişi 200 de kapatır diyor ama bilemiyoruz insanlar neyi tercih etti ayrıca hukuk sıralarının 190a çıkması ybs yi biraz daha eritti o aralıktakiler artık hiç düşünmeyebilir bile :)
    ayrıca deü ybs türkçe ve ona yakın ankara yıldırım beyazıt ingilizce var belki onu öne yazarlar ve ciddi kontenjanı var onunda
    tahminleriniz nedir ?
  • Seleukos S kullanıcısına yanıt
    Yeditepe gelir hocam muhtemelen size arkadaşın dediği gibi bölüm popülerleşen bir bölüm ama yinede geçen sene 500 kişi düşmüş kontenjanı sizin aklınızda başka bir bölüm varmı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • management inf systems kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hakkınızda. Evet dediğiniz gibi baya şans işi şuan. Sınavda yaptığım aptallıklara yanıyorum. Tabii Yeditepe-Kadir Has gibi üniversiteler de Özyeğin'e göre çok altta kalıyor diyebileceğimiz üniversiteler değil. O yüzden o kadar takmamaya çalışıyorum.

    Hocam kontenjanın 80'e çıkarılması ve o sıralamalarda yığılmanın çok olması sıralamalara çok etki eder diye düşünüyorum. Tabii YBS'nin artan popüleritesini de göz önünde bulundurmak gerekiyor fakat genele baktığımızda gelme olasılığının olduğunu düşünüyorum ben. Anadolu'da genellikle DEÜ-Sakarya-Yıldırım Beyazıt gibi ybs'lere yöneliyor insanlar. Hayırlısı olsun hakkınızda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seleukos -- 16 Ağustos 2018; 15:8:18 >
  • Hocam ilk 5'e ybs doldurdum. En son da Türk-Alman iktisat yazdım. Sıralamam 80-90k gibi bir şey gelseydi iktisata yönelecektim. Sizin kafanızda ne var bu arada?
  • quote:

    Hayırlısı olsun hakkınızda. Evet dediğiniz gibi baya şans işi şuan. Sınavda yaptığım aptallıklara yanıyorum. Tabii Yeditepe-Kadir Has gibi üniversiteler de Özyeğin'e göre çok altta kalıyor diyebileceğimiz üniversiteler değil. O yüzden o kadar takmamaya çalışıyorum


    umarım özyeğin gelir ama büyük ihtimal yeditepeye yerleşirsiniz. yani tabii özyeğin diğer üniversitelere göre daha iyi ama Kadir Has ve Yeditepede oldukça güzel üniversiteler
  • Seleukos S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sadece ybs doldurdum

    İkinci sınavda tarihim paso yanlış gelince bayağı geri attı beni o yüzden bende ozellere yöneldim Beykent İstinye ve birkaç tam burslu yazıp altlara bende yeditepenin yarı burslusunu yazdım hayırlısı olsun artık hepimiz için :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağ olun teşekkürler. Sizin için de hayırlısı olsun.

    Teşekkürler hocam. İstediğiniz üniversite gelir umarım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.