Şimdi Ara

Özellikle (C) segmentinde, hb-sw varken neden sedan? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
3.880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bir SW , hemde kendi klasmaninda SW gorunumunu en iyi tasiyan araclardan birine sahip olmama ragmen bende Sedan'i goruntu olarak daha hos buluyorum,fakat 2 cocuk , 2 bebek arabasi birde evcil hayvanla uzun yolda sedanin bagaji maalesef yetmiyor mecbur Sedani sattik SW aldik

    Hala trafikte aracin sedan versiyonunu gordugum vakit daha iyi durdugunu gozlemleyebiliyorum.
  • Bayadır böyle yersiz bi konu görmemiştim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ER9

    20 önce bıraktım sedan aracı. Yeğenime 3 tekerlekli bisiklet almıştım kapatamadım bagaj kapağını evir çevir yok. Palio weekend sw (460 litre) çıkmıştı o yıl ilk onu aldım. Sonra opel meriva (350 litre), peugeot 3008 (510 litre bagaj) şimdi Astra K Hb (360 litre) 4 kişilik aileyiz puset sorunumuzda yok artık çok rahat yetiyor. Büyük şehirde uzun araç kullanmak bana mantıksız geliyor. Ben bu araçlarla yatak bazası + yatak, bulaşık makinası, kanepe, kuzine vs bir çok şey taşımam gerekti, hepsini de çok rahat taşıdım. Şu an bu tip şeyler taşımam gerekmiyor. Bunların hangisini sedan araç ile taşıyabilirdim. Avrupalılar neden daha çok sw araç tercih ediyor (passat variant sedandan daha çok satıyor) daha kullanışlı olduğu için. Bagaj büyük diye sedan almak bence saçma. Büyük bagaj ihtiyaç ise sw çok daha iyi. Bana Astra nın bagajı bile büyük senede bir kere tatile gidiyorum yetiyor. Kızımda Toyota Yaris var şehir içi süper market alış verişini bile rahat görüyor. Sedan severler skoda rapid octavia superb opel yeni insignia gibi sedan görünümlü büyük açılan bagaj kapağı daha kolay yükleme bolaştma yapabilirsiniz.
    Hocam bagaj lazımsa MPV'ler varken sw-hb hatta sedan almak kadar mantıksızı yok. Doblo ile ben 2 oldu evi taşıyorum, bagaja çamaşır + bulaşık makinesi + 1 temel ev eşyası sığıyor. Hatta abartıp bagaj kapağının içini de ilave edebiliyorsunuz. Büyük ekran lcd tv vs açıp koyuyorsun.



    En son Clio sedan ile tek günde istanbul - datça yaptım. O yolculuk sedan fikrini bende sonsuza kadar sildi. Muhtemelen hiçbir zaman sedanımsı bir otomobil almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bekarken hb fazlasıyla yeter ancak, coluk cocuk olunca sedan veya swye dönmek lazım bence. (Bebek arabası-park yatak vb.-300 lt hb bagajına maalesef sıgmıyor)



    2.bir konu olarak Sedanların yukleme ağzı problemi ciddi sıkıntı oldgu ıcın sw veya liftbacklerin bagaj ihtiyacına daha iyi cevap verdiği kesin.şirket aracı kullanmasan muhtemelen superb veya octavia tercih edebilirdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sw araçlar ölü taşıyan cenaze araçlarına benziyor, ülkede alışıldık değil.

    Hb araçlar genç çakal araçları mantığı var.

    Standart aileler Sedan 5 kişinin rahat sığacağı bagajıda orta seviyede yeterli olan araçları tercih ediyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    Bu mesaj silindi.
    Hocam cenaze aracı genelde cadillac sw oluyor oda gerçekten cenaze aracı



    Özellikle (C) segmentinde, hb-sw varken neden sedan?



    Cenaze araçları’nın arkası farklı oluyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sedan kasa kadar gereksiz bişey hayatımda görmedim. Bizim ülkede genelde kullaşlıga değil tasarıma ve tipe bakarlar o yüzden genelde sedan alırlar tabi bide 2. el mevzusu var.
  • bu seçim bilinçaltından geliyor.çocukken hep sedan araba resmi çizdiniz. çocuklukla bağını koparamayan takıntılı içine kapanık gelenekçi tek tip insanlar sedan tercih eder. rahat enerjik içinde heyecanını yitirmemiş hayata farklı açılardan bakanlar hb ya da sw alır. kullanışılılık açısından sedan anlamsızdır.ayrıca çoğu tipsiz.

    sedan kullanan bir tane çok samimi dostum yok. karakter farklı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.