Şimdi Ara

Özel Üniversitede Mühendislik Okuyan Var mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben şu anda devlet üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okumaktayım ama aşırı kasıyorlar , ben önceden özelde başka bir bölüm okumuştum. Çok kasmıyorlardı bu yüzden özel üniversiteye %75 burslu şekilde yatay geçiş yapmayı düşünüyorum okurken çalışabileceğim ve çok dersleri ve devamsızlığı kasmayacak bir özel okul var mı bildiğiniz ? Veya özelde okuyan arkadaşlar derslerin zorluğuyla ilgili yorum yapabilir mi ? Okulun adı ile beraber rica etsem.




  • Hangi devlet üniversitesinde okuyorsun kasıyorlar derken hocalar sıkıntılı olabiliyor bu her üniversitede görülebiliyor özel okulda aksine ekstra uzatmak için kastıkları olabiliyor işin içine maddi kazanç girince işler değişebiliyor.

  • Istinye Universitesi Bilgisayar Muhendisligi 3. sinif. Bizde hocadan hocaya ders zorluklari, projelerin yogunlugu cok degisiyor. Ancak genelde yogun olan dersler bolumun temel dersleri oldugu icin zorlansan da is hayatinda yapacaklarina destek olacak temel olacak seyler ki bunlar fazla degil. Ben tercih yaparken bunu degerlendirmistim. Istanbul'da staj bulmam cok kolay oldu sonrasinda is bulmami kolaylastirdi. Derslerin fazla agir olmamasi sayesinde de is hayatinda calisacagim alana daha fazla odaklanabildim simdiye kadar. Istinye Universitesi olmaz A, B universitesi olur ama Istanbul veya Ankara'da muhendislik ogrencisi olmak bence buyuk bir arti.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DennisRitchie -- 19 Temmuz 2022; 3:49:59 >
  • Yatay geçişte burs alıp alamadığını tekrar araştır

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.