Şimdi Ara

Özel Okulun Böyle Yapması Normal mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar son sene dershane yerine özel okulu seçtim. Yazın programları 9 temmuzda bitiyor 23 ağustosta başlıyor bu süre çok uzun geldi bana boş bırakmaları en azından denemeler vs olabilirdi diye düşünüyorum. Sorduklarımda öğretmenlerin izinlerinin yasal hak olduğu söyledikler fakat çoğu dershane yaz tatilinde neredeyse full dene kampı vs bişeyler yapıyor. Başka özel okulda okuyan varsa yaz programları nasıl. İtiraz etmeli miyim yoksa haklılar mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >



  • Hocam tam olarak nereden duydunuz bilmiyorum ancak özel eğitim kurumlarının yaz tatili boyunca kamp yapması neredeyse imkansıza yakın. Özel kurumlar genellikle açılış sürelerini yerleştirme sonuçları açıklandıktan sonraki 1. ya da 2. hafta yapıyor. Yani kısaca dershaneler normal senelik eğitimin dışında yazın genel olarak bir program uygulamazlar ; uygulayanlarda bunun için ekstra ücret talep eder zaten.

    12. sınıfa yeni geçtiğinizi düşünerek size tavsiyem temmuz ve ağustos ayları boyunca evde kendiniz bir program oluşturun ve fazla sıkmayacak şekilde 11. sınıf konularını ve tyt matematiği genel olarak oturtmaya çalışmanızdır.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.