Şimdi Ara

Özel Modifiyeli Springfield Tabanca - [150 dolarlık Asset'i Ücretsiz Veriyorum] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
7
Favori
8.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
145 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Olum çok güzel görünüyo ya gerçeği bile bu kadar güzel ve net görünmüyodur. Eline sağlık.
  • @AREryilmaz, Hocam yeni nesil tabancalardaki üst Slide'ı geri çektiğin zaman namlu küçük bir açı ile havaya kalkıyor, bilerek böyle tasarlamışlar gerçek hayattaki hali böyle. Eski tip tabancalarınki düz duruyordu her şartta. Bu resimde Springfield XD'nin benzer model bir silahı, namluya bakarsanız yukarı doğru yamuk.

    Özel Modifiyeli Springfield Tabanca - [150 dolarlık Asset'i Ücretsiz Veriyorum]


    @Veronicaa, sağolun hocam eksik olmayın. Benzer şekilde yorumlarda bulunan tüm arkadaşlar da sağolsunlar tek tek alıntılamıyor olsam da.

    @Yalan Onlar İnanma, eğitim almadım hocam kendi kendimi geliştirdim. PS1 zamanlarından bu yana hep oyun geliştirmekle alakalı bir işim olsun diye hayal ederdim ara sıra. Zaman ilerledikçe araştıra araştıra yolumu buldum internet bu iş için tam bir üniversite eğitimi görevi görüyor aramasını bilince. Yazılım sektörünün her dalı zaten internetten çalışarak uzmanlaşılabilir alanlar.
  • Metal-Gear kullanıcısına yanıt
    ben de bu kadar detay manyağı adam böyle bir hatayı nasıl yapar diye düşünüyordum haha
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AREryilmaz

    ben de bu kadar detay manyağı adam böyle bir hatayı nasıl yapar diye düşünüyordum haha
    Eyvallah hocam. Yinede bazen gözden kaçırdığım şeylerde oluyor çeşitli objeler üzerinde çalışırken, iş bittikten sonra farkına vardığım hatalı çalışmalarım da oldu baya.

    Bu kısmı bu işlere meraklı arkadaşlar için yazıyorum:

    Bu konularda 4A Games'de çalışan bir Senior 3D sanatçının makalesini okumuştum, şöyle bir tavsiye veriyordu 3D asset sanatçılarına: Sizler her tipten oyun için (veya film için) her türden çevre ve obje yapan insanlar olduğunuz için gerçek dünyadaki malzemeleri, o malzemelerin çalışma prensiplerini ve fabrikasyon süreci ile alakalı özelliklerini gözlemleyip öğrenin. Çünkü bir mekanizmanın gerçek hayatta nasıl çalışıp nasıl üretildiğini bilirseniz, modellerken de gerçekte var olan özelliklerini gözden kaçırmadan ekleyebilirsiniz.

    Bu da bu işe başlamak isteyen her hevesli insanın aklında bulunsun o yüzden yazdım. Örneğin, bir silahın nasıl çalıştığını, iç - dış balistik özellikleri, mekanizmaya ait tasarımsal özellikler ve hatta kullanım alanı gibi detayları bilirseniz, modellerken de her özelliği mantığa uygun şekilde kafadan ekleyebilirsiniz. Çünkü her detayı google resimlerine bakarak görmek mümkün olmuyor, akıldan bir şeyleri bilmek ya da çok yakın tahminlerde bulunmak gerekiyor. Her obje için geçerlidir, gerçek dünyayı gözlemlemek gerekiyor yani.
  • Tebriklre hocam elinize sağlık,gerçekten çok başarılı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.