Şimdi Ara

Özel Ford Tekirdağ Servis Adana

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugun başımdan geçen bir özel servis maceramı sizlerle paylaşmak istiyorum.

    Yeni aldığım 2006 model Ford Focus aracımı alırken yetkili servisin tespit ettiği "V Kayışı" arızasını gidermek üzere Adana da bulunan yetkili servisleri aradım. Yetkili servisten bu parçanın elinde bulunmadığı bilgisini aldıktan sonra özel servisleri araştırdım. Bayram ziyareti için şehir dışına çıkacağım için gitmeden halletmek istedim. Bir arkadaşımın da tavsiyesiyle Ford Tekirdağ Servisine gittim.
    Bir önceki gün telefonla arayarak parça ve montaj konuusnda olur aldıktan sonra ertesi sabah saat 08:30 da servise gittim.
    Ne kadar sürer diye sorduğmda en fazla 1 saat süreceği belirtilerek benden beklememi istediler.Bende işyerime durumu haber vererek beklemeye başladım.
    yaklaşık 1-1,5 saatin sonunda gelen giden olmayınca merak edip ben sorayım dedim aldığım ilk yanıt "aracın parçası yok elimizde arkadaş almaya gitti" oldu. Fakat bir önceki gün telefonla bilgi aldığımı söylediğimde aracımın 100 hb olduğu ama ellerindeki parçanın 115 hb için uygun olduğunu söylediler.
    Bende tmm bekliyeyim dedim.

    Yaklaşık bir 45 dk sonra yine ben sorduğumda halen parça beklediklerini söylediler.
    koca adanada focusun v kayışını arıyorlar.
    en son sinirlenerek sesimi yükletmeye başladığımda bu iş için bir araç görevlendirdiğini ve adanada kayış aradığını söylediler. Sanırım servistekilerin telefonun icadından haberi yok. Yıllardır faaliyet gösteren bir yermiş, bilmiyormusun Adanada ford parça satan yerleri. Tam 2,5 saat boyunca bir V kayışının gelmesini bekledim. Tabi geciken işlerimi ve kaybettiğim zamanımı saymıyorum bile.
    Üstelik buda yetmez gibi en iyi bombayı sona saklamışlar.
    Aracın montajı bittikten sonra eleman bana işlemin bittiğini fakat ustanın bir test için çıkması gerektiğini söyledi. Tam 15 dk sonra usta geldiğinde "bakmaya gerekyok çıkabilir" dedi
    Güleyimmi, bağırıp çağırayımmı bilemedim.
    Velhasılı bir V kayışı değişikliği için 3 saatim gitti.
    Adana'daki ford severlerin bilgisine.







  • kardeeş anlıyorum seni istanbul aydoğanlarda alarm taktırdım 5 saat sürecek dediler bekledim orda aracı 3 saat içeri almadılar iş bigün sonraya kaldı madem yetiştirmicen ne söz verip bekletiyon işimiz gücümüz var sağolmasınlar 10 defa sormama ragmen işi bitirdemedim bunlar böle napacan işte



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertunga77 -- 28 Ağustos 2011; 4:24:52 >
  • özel servis normal
  • bu konunun direk muhattabı olarak forumda özgür arkadaşımızn paylaştığı sıkıntısına işin birde diğer tarafının cvp hakkı doğduğunu düşünerekten cvp yazma zorunluluğu hissettim. yazacağım bu cvp çalıştığım işyerini bağlamaz tamamiyle kişisel bir açıklamadır.kullandığı aracı tanımayarak telefonla ücret bilgisi alır gibi randevu alan özgür bey elbette kullandığız araçla ilgili teknik bilgiye sahip olma gibi bir zorunluluğunuz olmadığı gibi bilgi eksikliğinizden doğan ta en baştan ne oldğunu bile bilmediğiniz bir parça hakkında size telefonda bilgi verip ertesi gün sizin daha önce bulamadığınız bir parçayı bulan(parça var deyip sonra elimizde yok dememizin sebebi aracınız hakkında eksik bilgi sahibi olmamızdan sizin oan şase numarası veremenizden kaynaklı)telefonun icadıyla ilgili olarakda telefonla sadece parça varmı yokmu diye sorulur parça sms yoluyla gönderilen bir nesne değildir parçayı bulmak için diğer parçacılarla yada servislerle iletişim aracı olarak kullanırız bulduğumuz parçayı sizi daha çok bekletmemk için özel arac tahsis etmemize rağmen yapmış olduğunuz bu eleştirileri hak etmediğimizi buradan belirtmek istedik. ogün için sizin sıkıntınıza çözüm bulamayan tüm yetkili yada özel servislerin adı bu forumlarda geçmezken sizi bayram arefesinde elimizde parça yok diyerek başından savmayan sizden sadece 1- 2 saat tahammül bekleyen bir işletmenin çalışanı olarak bu açıklamayı yapıyorum.bizden son derece memnun kalarak araclarını bize getirmeye devam eden müşterilerimiz arasında sizide görmek temennisiyle tekrar bi,r bayram arefesinde iyi bayramlar dilerim.




  • Tekirdağ Ford Servisi, yıllardır Adana'da hizmet veren ciddi bir firma. Her serviste yaşanabilecek ufak tefek sıkıntılar burada da olmuş olabilir. Fakat, firma çalışanının yaptığı açıklamada belirttiği üzere, bayram arifesinde işinizi çözmek adına yeterli ilgi alakayı göstermişler. Bence eleştiriniz biraz acımasız olmuş.

    Bu servis benim iş yerime takbiri 1km mesafede ve hergün önünden geçiyorum. Kendilerini de hiç tanımam. Sürekli olarak dolu çalışan, Ford sahiplerinin çok tercih ettiği bir yer. Hatta kendi müşterilerimden Ford sahiplerine güvenerek tavsiye ettiğim bir yer.
  • arkadaşlar ben özel tekirdağ ford servisinin müşterisiyim gerçekten ilgi alaka ve ustalık çok iyi düzeyde ayrıca bulunmayan parçalarıda orda bulmak mümkün bende escort var 96 hb westen haus adanada bulamadım ama ford tekirdağ da buldum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.