Şimdi Ara

özdilekteyim.com Giyim, ayakkabı ve aksesuar - 4 al 3 öde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,


    Tarih biraz geçmiş ama yeni gördüm forumda da konusunu göremedim. Özdilekteyim.com sitesinde 4 al 3 öde indirimi var. Bu kategorideki ürünlerde zaten genel bir indirim var ve bu ekstra indirim sağlıyor. Ayrıca Axess'e özel 200 üzeri 10tl indirim ve 20tl chip verdiği yazıyor. Ben Salomon ürünlerine bakarken gördüm, Salomonda %25 indirim var ve bununla birlikte %50 indirim oluyor, değerlendirilebilir.


    Salomon sayfası : https://www.ozdilekteyim.com/shop/tr/CategoryDisplay?identifier=M652521&categoryId=171028&catalogId=10091&storeId=10151


    Kampanya şartları;

    11 Ocak - 17 Ocak 2021 tarihleri arasında Özdilekteyim.com'dan tek seferde yapacağınız giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerine ait her 4 adet ürün alımlarınızda 1 adet ürüne indirim uygulanacaktır.


    Katılım Koşulları:

    Kampanya, Ev Tekstili, Ev & Yaşam, Pafüm & Kozmetik,Saat & Gözlük, TV Reklam Ürünleri, Kategorilerinde geçerli değildir. İlgili kategorilere ait ürünlerde indirim düşmesi halinde indirimin iptal hakkı saklıdır.

    Kampanya, Kadın, Erkek, Çocuk, Ayakkabı, Spor & Outdoor, Seri Sonu kategorilerinde bulunan giyim, ayakkabı ve aksesuar ürünlerinde geçerlidir..

    Kampanya, 4 adet ve katlarında geçerli olacaktır.

    Özdilek Alışveriş Merkezleri ve Tekstil Sanayi A.Ş./ozdilekteyim.com kampanyayı her durumda iptal edebilir yada haber vermeden sonlandırabilme hakkı saklıdır.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.