Şimdi Ara

Özdilekteyim Banka Kartı Kampanyaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.246
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Özdilekteyim.com da her ay değişik bankaların kredi kartlarına 200 TL üzeri alışverişlerde 10 tl indirim ve 20 Tl puan kampanyaları düzenleniyor. Bugün axess kredi kartı ile yaptığım alışveriş 260 TL olduğu için 10 TL indirim uygulandı.

    Fakat daha sonra mağazadan arayarak bir ürünün olmadığı belirtildi. Bu ürün iptal edildi ve yeni fatura düzenlendi (225,77) TL. Teslimattan sonra faturaya baktığımda alışverişin 200 TL üzeri olmasına rağmen banka kampanya indiriminin uygulanmadığını fark ettim.



    Muhtemelen sistemsel bir problem. Ama sizde de benzer durum varsa (ürünün iptali sonucu yeni fatura düzenlenmesi) kontrol edin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codep -- 13 Ocak 2021; 17:58:30 >



  • İndirim uygulanıyor hocam. Faturada yazan kdvli satış fiyatı ile internet sitesinde yazan fiyatı karşılaştırırsanız faturadakinin daha düşük olduğunu görürsünüz. Faturada direkt indirim 10 TL diye yazmıyor ürün bedelinden düşüyor.
  • Kontrol ettim hocam. Sadece ürün indirimleri uygulanmış. Şimdi aradılar zaten, hatalarını kabul edip indirimi uygulayacaklarmış.


    İndirimin aşağıdaki gibi olması gerekiyor.

    Özdilekteyim Banka Kartı Kampanyaları



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi codep -- 13 Ocak 2021; 17:55:17 >
  • Bir de faturaya bakarsanız şöyle ilginç bir durum var. Örneğin bir üründe indirim mevcutsa, faturada o indirimi bütün ürünler üzerinden iskonto olarak gösteriyor sistemleri.


    Örneğin 75 tl üzerine selpak kağıt havlu 25 TL yerine 10 TL

    Ama faturada vergi dahil tutar 20, 91 yazıyor ve indirim olmayan bütün ürünlerde iskonto gözüküyor. Bu iskonto işi kafa karıştırıyor.

  • Bu ne la
  • Hmm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.