Şimdi Ara

Oyunu satın alma ve bir kaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, piyasada düzgün mmorpg kalmamış olmasından dolayı wow oynamayı düşünüyorum. Daha önce mmorpg oynadım ama aylık ödemeden dolayı ve öğrenci olmamdan dolayı wow oynayamamıştım.
    Soracağım sorular muhakkak daha önceden cevap olarak verilmiştir, bir kaç sayfa okudum ancak bazı şeyleri netleştirmek adına sizlere bir kaç sorum var. Cevaplayabilirseniz çok sevinirim.

    battle.net üzerinden deneme sürümünü indirdikten sonra game time alınca paket almaya gerek duymadan oynayabiliyor muyum? yoksa paket almak lazım mı? Diyelim paket almak istedim ve bfa paketini alırsam içeriğinde game time ve önceki paketleri de eklemiş oluyor mu?

    oyunda pvp yapmak istediğimizde yapabileceğim pvp etkinlikleri, sistemi nedir? millet yıllardır oynuyor, ben yeni başladım adamlar haşat eder mi?



  • deneme sürümü ile başlarsın 20 lvl e kadar, sonra 1 aylık süre alırsın 110 levela kadar oynarsın , BFA alırsan 120 lvl e kadar oynayabilrisin, yani 1 aylık süre aldın mı BFA dışındaki her şeyi oynayabilirsin ama oyunun %99 u bfa bölgelerinde olduğu için pek de keyifli olmaz. Bu oyunda adamlar yıllardır oynuyor herkes item kasmış diye bir şey yok, her pakette itemlerin sıfırlanıyor diyebilirim kısaca, ama BFA çıkalı uzun süre oldu, sen oyuna başlayacaksın item kasacaksın, essence kasacaksın derken bu sırada tokat yiyebilirsin ki gayet normal bir şey. PvP olarak oyunda world pvp + battleground + arena sistemi var, world pvp işte bildiğin mapte gezerken karşı taraftan oyuncu gördün ona saldırmak, bg ve arena hem normal hem dereceli seçenekleri olan bir sistem, BG 10 vs10 15vs15 40vs40 bayrak taşıma bölge tutma vs , arena ise 2v2 3v3 düelloların olduğu bir yer, yani bayrak taşıma vs değil direk öldürme üzerine 2v2 3v3, arena oynamak yeni bir oyuncu için çok zordur, çünkü çok ayrıntılı gelecektir, karşı sınıfları bilmemen vs vs
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emre510

    deneme sürümü ile başlarsın 20 lvl e kadar, sonra 1 aylık süre alırsın 110 levela kadar oynarsın , BFA alırsan 120 lvl e kadar oynayabilrisin, yani 1 aylık süre aldın mı BFA dışındaki her şeyi oynayabilirsin ama oyunun %99 u bfa bölgelerinde olduğu için pek de keyifli olmaz. Bu oyunda adamlar yıllardır oynuyor herkes item kasmış diye bir şey yok, her pakette itemlerin sıfırlanıyor diyebilirim kısaca, ama BFA çıkalı uzun süre oldu, sen oyuna başlayacaksın item kasacaksın, essence kasacaksın derken bu sırada tokat yiyebilirsin ki gayet normal bir şey. PvP olarak oyunda world pvp + battleground + arena sistemi var, world pvp işte bildiğin mapte gezerken karşı taraftan oyuncu gördün ona saldırmak, bg ve arena hem normal hem dereceli seçenekleri olan bir sistem, BG 10 vs10 15vs15 40vs40 bayrak taşıma bölge tutma vs , arena ise 2v2 3v3 düelloların olduğu bir yer, yani bayrak taşıma vs değil direk öldürme üzerine 2v2 3v3, arena oynamak yeni bir oyuncu için çok zordur, çünkü çok ayrıntılı gelecektir, karşı sınıfları bilmemen vs vs
    Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bfa aldığımızda içinde game time gelecek mi? Birde başlayınca oyunda izlemem gereken yol nedir? Görev, dungeon vs neye öncelik verilmeli?
  • bfa alınca 30 gün gelmiyor, görev dungeon beraber keyif alarak , bir aceleye gerek duymadan oyna
  • first9 kullanıcısına yanıt
    Görevler keyiflidir zaten yolun sonunda sizden dungeonlara girmeniz için görevlerde çıkıyor.Bu arada yeni ek paket çıkacak Shadowlands isminde oda aklınızda olsun Aynı zamanda oyuna başlamadan evvel neyin ne olduğu hakkında bir bilgi edinirseniz oldukça keyif alacağınızdan eminim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 3 Mayıs 2020; 20:27:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.