Şimdi Ara

Oyunları kendi hikayene göre oynamak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Yasak olup olmadığından emin değilim yukarıda uyarılar kısmında göremedim. Uzun zamandır Youtube için düşündüğüm bir şey vardı. Mümkün olan oyunlarda, kendi hikayemi anlatıp oyuna uyarlayabileceğim bir dizi çekimi şeklinde. Bunun için işten kalan vakitlerimde Premiere öğreniyordum. Bannerlord'un çıkmasını fırsat bilerek kurguladığım hikayenin çok zor da olsa ilk bölümünü oluşturmayı başardım. Açıkçası doğru yolda olup olmadığımı, bunun geleceğinin olup olmadığını kestiremediğim için de fikirlere ihtiyacım var:/

    - Enis Kirazoğluna benzeten çok kişi oldu. Evet kendisi bu türde videoları çok güzel yapıyor ama onu örnek aldığımı söyleyemem. Bu türün çok temsilcisi olmadığı için ülkemizde direkt o akla geliyor.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OfsaytOsman -- 5 Haziran 2020; 20:56:33 >







  • Dunya genelinde bu tarz videolar cok fazla ama TR'de Enis Kirazoglu disinda yapan olmadigi icin benzetilmesi dogal. Videoya gelirsek, video kaliteli, dilin akici ama M&B ilgimi cekmedigi icin sarmadi beni.
  • Değerli yorumun için çok teşekkür ederim. Size hitap etmese de benim için önemli olan sonuna kadar izletmesi, yani akıcı olması :)
  • 2. bölüm hazır :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.