Şimdi Ara

Oyunlarda Hile Açma Hastalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar birkaç yıl önce Battlefield 1 oynarken bir bölümde çok zorlanmıştım ve sadece o bölüm için trainer hilesi kullandım bölümü geçtikten sonra kapatıp silmiştim. Sonra bu hileleri zorlandığım bütün oyunların bölümlerinde yer yer kullanmaya devam ettim fakat bir süre sonra oyunları sadece trainer hilesi ile oynamaya başladım. Kafa olarak aman ya kim loot, craft ile uğraşacak deyip sürekli trainer hilesi ile oynamaya devam ettim ama gel gör ki artık hiçbir oyundan zevk alamıyorum nede olsa ölmüyorum, mermilerim bitmiyor diye oyuna kendimi kaptıramıyorum ve bu durum bende bağımlılık yaptı. Bu konuyla ilgili tavsiyesi tecrübesi olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.



  • Hocam sonuc odakli oyunlar zevksizdir hileler de oyunu sonuc odakli hale getirir

    Sen sonu gormekten yada credits yazisini okumaktan zevk almazsin arada yasadiklarin zevklidir

    Tavsiyem last of usı oyna kit kaynaklarla idare ederek zevk almayi ogreneceksin gerekirse en zor da da bitir daha sonra bir daha asla hile yapma

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Konsol sahibi değilim o yüzden last of us oynamadım ama demek istediğinizi anladım sevmediğim oyun türlerini oynuyorum ben sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ehlika

    Konsol sahibi değilim o yüzden last of us oynamadım ama demek istediğinizi anladım sevmediğim oyun türlerini oynuyorum ben sanırım.
    Olabilir belki de kendini zorluyorsun

    Hile gerektirmeyen bir oyun deneyebilirsin mesela cod mw remastered titanfall 2 fc5 new dawn falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loot, craft sevmiyorsan bu öğelere sahip olmayan oyunları tercih et. Çünkü loot odaklı bir oyunda hızlıca her şeyi kesip ilerlersen asıl noktayı kaçırmış olursun. Bu tarz oyunlarda tatmin hissi uzun uğraşlar sonucu düşen bir item ile karakteri geliştirmenle olur. Sen de tespitini doğru yapmışsın. Tarzın olmayan, sana hitap etmeyen oyunları seçmemelisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nadiren hile oyunları zevkli de yapabiliyor. Mesela çok yavaş akan aksiyon oyunlarına sınırsız mermi hilesi yapınca bir anda oyun zevklenebiliyor. The Thing denen bir oyunda yapmıştım taa kaç sene önce, hala zevkini anımsıyorum. Oyunun ilk yarısını hilesiz oynamıştım, bayağı sıkmıştı beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her oyunun trainer'ı var mı ki ben anlamadım tam olarak ? Trainer'sız hilesi olmayan oyunlara yönelin bence. Online oyunları da deneyebilirsiniz çünkü online'da genellikle hilenin cezalandırması oluyor.
  • ben de hile kullanırdım. gta 5'te kullanana kadar. kullandığımda bir şey farkettim. gta 5'te hile kullanmak, steam başarımlarını almanı engelliyormuş. başımdan aşağı kaynar sular döküldü resmen sonra save dosyalarına baktım epey eski bir save buldum oradan tekrar başlattım ve o günden sonra hiçbir oyunda hile kullanmadım. böyle bişey yaşaman lazım sanırım. veya uzun süreli bir hesabın banlandığında tecrübe edinirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.