Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.

    kaliteli ve konforlu bir koltuk arayışındayım. Yazılım ile uğraşıyorum ve uzun saatler bilgisayar başındayım.

    1.86 boy ve 118 kiloyum.

    beni taşıyacak 😀 rahat ve sağlam bir koltuk arıyorum.

    hangi modeli önerirsiniz

  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayfearguideyou

    Satın almış olduğum Xprime One 2 haftalık kullanım sonrası ürün hakkında yorum yapacağım. Ağır sağlam ve konforlu, ürünün fiyatı gözüme başlarda yüksek görünsede hem kullandıkça hissettiğim konfor hemde yabancı para cinsinin artışı ödediğim 1.025TL gözümde küçülttü. Ürünü arkaya geniş yatırdığım ve geriye doğru yatarken düşecekm miyim diye biraz ekstrem zorladım. Sıkıntı çıkarmadı ama ürünün yerden yüksekliği 50CM bu biraz fazla yüksek 1.70-1.75 boyundaysanız öyle ekrana yumulup tabura moduna geçemiyorsunuz. Diğer markalarada baktım onlarında yerden min uzunluk 47-50cm başlamakta ilerde 40cm versiyonu çıkarsa yani daha kısa amortisor bunu birine iteler onu alırım.


    Genel itibariyle 10/7.5 ürün aynı fiyata 10/8-9 ürün yok bunu net söylebilirim çünkü muadiller 2.000TL başlıyor. Oturduğunuz yer çok geniş özellikle benzer bir firmanın buna yakın olan fiyat ürünlerinin yorumlarında oturduğum yer dar hafif rahatsız edebilir bilgisine karşılık bu ürünü aldım.


    Yorumlar da dikkatimi çekmişti koltuğu beğenenler farklı bir Gaming Chair'dan geçmemişler diye ne yazık ki bende normal bir ofis koltuğundan buna terfi ettim. Memnuniyet tecrübemi buna göre yazdım daha önce oyuncu koltuğu kullanan arkadaşların yorumlarınıda merakla beklemekteyim. Şüphesiz ki onlar daha doğru bilgilendirme yapacaklardır alacak arkadaşlara ve farklı marka tercih edecek arkadaşlara'da

    hayırlı olsun.






    https://www.hizliresim.com/P68co3


    https://www.hizliresim.com/VQ5brd

    Boyunuz kaç cm acaba? King modeli büyük ve bana göre kaba durduğu için biraz daha küçüğü olan One modelini almayı düşünüyorum fakat boyum 178 kullanımda bi rahatsızlık hissettirir mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • king modeli bi indirime girsede alsak 1400 fazla geldi bana :(

  • conviously C kullanıcısına yanıt

    1.72 bence sizde sıkıntı yaratmaz birde bu durum daha çok bilgisayar başında nasıl oturmaya alıştığınızlada alakalı. Ben biraz CS-GO oyuncuları ekrana yakın oturmaya alışık olduğumdan ilkten yadırgadım. Arkana yaslanıp rahat rahat oynuyorsan hiç bir farklılık hissetmezsin.

  • baddboy kullanıcısına yanıt

    Calitte nin beli destekli kıvrımlı olan koltuğu hatika. İş işten sonra gaming nerdeyse tüm gün üstündeyim çok konforlu. 2 yıldır kullanıyorum soyulma vs yok maşallah


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emclord00 kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim hocam, bir inceleyeyim.

    tam modeli nedir acaba biliyor musunuz




  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emclord00 -- 20 Ekim 2020; 0:20:20 >




  • emclord00 kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler hocam , inceliyorum detaylıca.👍

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ofisel



    Fileli Oyuncu Koltuğu Modelimiz olan Xprime Plus Oyuncu Koltuğu Satışa Sunulmuştur. Xprime Plus Oyuncu Koltuğunda Geriye yatma yer almamakta olup kollar sabittir. Bu Özellikleri kullanmayan kişiler için özel tasarlandı. Geniş oturma alanı ve 120 KG Ağırlık Kapasitesi ile bir çok kişinin aradığı ürün olma yolunda. En Önemli özelliği ise sadece 699 TL Fiyatta satışa sunulmuştur.

    Xprime Plus Oyuncu Koltuğu Serisi ile Pro Oyuncu Koltuklarında kullanılmayan fazla özelliklerinden arındırılmış, Sade Tasarımı ve Fileli Hava alan Kumaş Dokusu ile terletmelere yol açmayan Xprime Plus Oyuncu Koltuğu sizler için özel olarak tasarlandı. Dolgun Boyun destek yastığı ile size rahatlığı ve konforu sağlayacak olan Plus Oyuncu Koltuğu serisi ile çok daha uzun saatler çalışma imkanı bulacaksınız. Xprime Plus Oyuncu koltuğu modellerini ve en uygun fiyatlarahttps://ofisel.com/918-xprime-plus-oyuncu-koltugu adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

    merhaba, bu koltukta kullanılan sünger kalitesi nedir?kaç dansite?





  • Merhaba,


    Koltuklarınız için aşağıdaki benzer detaylı bir ölçü tablosu hazırlamanız çok faydalı olacaktır. 10 gün içerisinde 2 adet koltuk almayı planlıyorum fakat ürünlerinize ait detaylı ölçü değerleri olmadığı için malesef doğru bir değerlendirme yapmam mümkün olmuyor.


    Umarım bu tavsiyemi dikkate alırsınız.


    Veya buna benzer ölçü grafik veya tablolarınız varsa paylaşmanızı rica ederim.


    @Ofisel


    Xprime Oyuncu Koltukları
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rulingx33

    kumaş modelini bekliyordum ama bu fiyattan çıkacaksa beklemeye değmez farklı bi model arayışına girmek en iyisi olacak



    Alıntıları Göster
    Merhabalar;

    Herkesin beklediği King Modelinin Euro Sert Fileli Terletmez serisi Satışa sunuldu.

    Linki Bırakıyoruz.https://xprime.com.tr/407-xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu

    Xprime Oyuncu Koltukları




  • quote:

    Orijinalden alıntı: namor

    Bu bahsettiğiniz yeni gelecek olan model her yeri mi kumaş olucak yoksa sadece sırt kısmının ortası ve oturma kısmının ortası mı olucak winnerdaki gibi ? İnşallah bir gün imkanınız olur da bahsettiğim titan modeli gibi full kumaş kaplama bir model tasarlarsınız. PU leatherdan çok çekmiş biri olarak sadece kumaş olan rahat bir koltuk bulduğum gün onu satın alıp koltuğumu yenileyeceğim. Şu an için direniyorum. Yatağa çarşaf geçirir gibi koltuğu sardım öyle kullanıyorum idareten , yoksa parke zeminden yapışmış derileri bastıra bastıra elle silmek gerekiyor. Tam bir ızdırap.


    Bu konudan bağımsız dikkatimi çeken bir şey oldu. Tanıtım videolarınızda koltukların en alt seviyesi baya yüksek geldi. Şu an kullandığım koltuk yerle arasında 35cm civarı kalacak şekilde alçaltılabiliyor. Bu alçaltmayı engelleyen mekanik bir durum mu var acaba yoksa tamamen tercih meselesi mi ?


    Edit: Yazdıktan sonra en yeni videonuza baktım, zaten bu olayı değiştirmişsiniz king ekstra videosunda :D . Daha alçağa inebiliyor artık, görmeden yazmış bulundum.



    Alıntıları Göster
    Merhabalar;

    bazı yöresel olarak bölgelerde terletme olduğundan fazla terleme yapabiliyor. İşte tamda bu tip noktalar için Xprime King Heybetini bozmadan Oturma ve Sırt Alanlarını Xprime Olarak özel üretimini yaptırdığımız Euro Sert Fileli Kumaş malzeme ile düzenledik ve Xprime King Fabric Oyuncu Koltuğu Modeliniwww.xprime.com.tr adresinde satışa sunduk.Xprime Oyuncu Koltukları

    Detaylar için linki bırakıyoruz.https://xprime.com.tr/407-xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: conviously

    Merhabalar,

    Bir kaç sorum var yardımcı olursanız sevinirim. Öncelikle winner modeli için geriye yaslanmayi kilitleyen kol mevcut mu videonuzda king için gösterdiniz fakat winner olanında göremedim. Eğer mevcut değil ise ne gibi dezavantajları olabilir bilgilendirirseniz sevinirim.

    Diğer sorum ise bel yastığını çıkarma seçeneğini King modeline ne zaman getirmeyi düşünüyorsunuz veya King modeli siparişini verirken bu seçeneğin varlığını talep edebiliyor muyuz? Benim fikrimi baya etkiliyor çünkü çoğu pozisyon için bazı rahatsızlıklar oluşturuyor.

    Son olarak da, İstanbul'da mağazanız açıldı mı? Açıldıysa adres bilgilerini paylaşır mısınız? Siz de taktir edersiniz ki kişiye göre bu kadar değişken bir şey olan koltuğu deneyip almak izlemekten çok daha faydalı olur:)

    Sorularımdan bağımsız olarak bu ilgi alakanızı gerçekten tebrik etmek istiyorum; her yoruma yetişip cevap vermeye çalışmanız, her ürününüz hakkında bu denli ayrıntılı bilgiler verip videolar çekiyor olmanız gerçekten takdire şayan.

    İyi günler dilerim.
    Merhabalar;

    - Evet her ikisinde de 180 derece yatma ve Multi Tilt Çift kol Mekanizma kullanılmıştır. Video detayında atlamış olabiliriz

    - Xprime King, One ve yeni çıkan Xprime King Fabric Modellerimiz olmak üzere artık Tüm Oyuncu Koltuklarımızda Bel Yastığı Çıkarılabilir olarak gönderilmektedir. 05.10.2020 Tarihinden itibaren Tüm Xprime Modellerinde Tüm yastıkları Hareketli ve çıkarılabilir.

    - Evet İstanbul Pendikte mağazamız açıldı, Tüm Modellerimizi Pendik Mağazamızdan deneyimleyebilirsiniz. Adresi Aşağıya bırakıyor olacağım.

    Son Dönemde yaşanan yoğunluk sebebi ile geciken cevabımız için özür dileriz.

    İstanbul Pendik Mağaza Adresi: Orhangazi mah. Anahtar Sok. No:29/B Esenyalı Pendik İSTANBUL
    İZMİR Çiğli Mağaza Adresimiz: Balatçık mah. 8788/7 Sok. No:3/A Çiğli İZMİR

    Saygılarımızla;




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HaciTTOR

    Fiyatlarınız yüksek. 3-5 daha verip garanti markalara yönelmeye sebebiyet veriyor. Bu sektörün içinde yönetici olarak bulundum. Mobilya koltuk vs ebat bazında birim maliyetleri bilirim. Gaming koltuk olması bunu değiştirmiyor.Gaming adı altında Abartılmış fiyat skalası içinde satılıyor ürünler. Benim dikkatimi çekti yazdım.
    Merhabalar;

    Gaming Koltuklarda kullanılan mekanizmalardan Derilere kadar herşey özeldir. Yani kalsik Çalışma Koltuklarında ki gibi mekanizma sistemi sabit değildir. Oyuncu koltukları Extra Arge çalışmaları ve Mğhendizlik tasarımlar gerektirir. 180 Derece geriye yatma Mekanizmasının yer alması, Ayrıca bu mekanizma dahilinde düşmenin ortadan kaldırılması gibi extra çalışma mekanik önlemler alınmaktadır. Yani Sadece Gaming koltuk diye fiyatlarda afaki bir rakam söz konusu değil, Normal Çalışma ve Yönetici koltukları ile arasında kalite ve Mekanizma olarak çok büyük farklar ve yüksek kalite yer almaktadır. Xprime olarak bizlerde düşük kalite deri ve ek kol mekanizma gibi hatta 180 derece geriye yatma yerine 150 gerece ngeriye yatma kullanabilirdik. yastıklarda kullanılan özel dolgulara kadar hepsi tek tek elden geçmektedir.

    Belki Oradan bakıldığında tek bir görsel olarak ele alıyor olabilirsiniz lakin bir Oyuncu koltuğunda 130 detay yer almaktadır. Yönetici koltuklarında bu detay sayısı en fazla 40 - Çalışma koltuklarında ise 25 seviyelerindedir.

    Hiçbir Çalışma veya Yönetici koltuğunda 60+ Dansite Dökme sünger bulamazsınız. hatta bir çok Oyuncu koltuğu Markasında bile bulamazsınız fakat Xprime olarak sağladığımız özellikler ve kullanılan malzeme kalitesi itibari ile Fiyat / Performans ürünüdür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: mayfearguideyou

    Satın almış olduğum Xprime One 2 haftalık kullanım sonrası ürün hakkında yorum yapacağım. Ağır sağlam ve konforlu, ürünün fiyatı gözüme başlarda yüksek görünsede hem kullandıkça hissettiğim konfor hemde yabancı para cinsinin artışı ödediğim 1.025TL gözümde küçülttü. Ürünü arkaya geniş yatırdığım ve geriye doğru yatarken düşecekm miyim diye biraz ekstrem zorladım. Sıkıntı çıkarmadı ama ürünün yerden yüksekliği 50CM bu biraz fazla yüksek 1.70-1.75 boyundaysanız öyle ekrana yumulup tabura moduna geçemiyorsunuz. Diğer markalarada baktım onlarında yerden min uzunluk 47-50cm başlamakta ilerde 40cm versiyonu çıkarsa yani daha kısa amortisor bunu birine iteler onu alırım.


    Genel itibariyle 10/7.5 ürün aynı fiyata 10/8-9 ürün yok bunu net söylebilirim çünkü muadiller 2.000TL başlıyor. Oturduğunuz yer çok geniş özellikle benzer bir firmanın buna yakın olan fiyat ürünlerinin yorumlarında oturduğum yer dar hafif rahatsız edebilir bilgisine karşılık bu ürünü aldım.


    Yorumlar da dikkatimi çekmişti koltuğu beğenenler farklı bir Gaming Chair'dan geçmemişler diye ne yazık ki bende normal bir ofis koltuğundan buna terfi ettim. Memnuniyet tecrübemi buna göre yazdım daha önce oyuncu koltuğu kullanan arkadaşların yorumlarınıda merakla beklemekteyim. Şüphesiz ki onlar daha doğru bilgilendirme yapacaklardır alacak arkadaşlara ve farklı marka tercih edecek arkadaşlara'da

    hayırlı olsun.






    https://www.hizliresim.com/P68co3


    https://www.hizliresim.com/VQ5brd

    Merhabalar;

    Değerli geri bildirimimiz için teşekkür ederiz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: baddboy

    Merhabalar.

    kaliteli ve konforlu bir koltuk arayışındayım. Yazılım ile uğraşıyorum ve uzun saatler bilgisayar başındayım.

    1.86 boy ve 118 kiloyum.

    beni taşıyacak 😀 rahat ve sağlam bir koltuk arıyorum.

    hangi modeli önerirsiniz

    Merhabalar,

    Kesinlikle Xprime King veya Yeni Modelimiz olan Xprime King Fabric Modelini öneririz. Hem Boy hemde Kilo olarak sizi fazlasıyla rahat ve konfor imkanı sağlayacaktır. İmkanınız var ise İstanbul veya İzmir mağazalarımızdan da ürünlerimizi deneyimleyebilirsiniz.

    Xprime Fabric Oyuncu koltuğu:https://xprime.com.tr/407-xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: rpsl

    king modeli bi indirime girsede alsak 1400 fazla geldi bana :(

    Merhaba;

    Xprime King Oyuncu Koltuğu şu Anda 1.199 TL -https://xprime.com.tr/402-xprime-king-oyuncu-koltugu

    Xprime King Fabric terletmez kumaş Malzeme - 1.499 TL -https://xprime.com.tr/407-xprime-king-fabric-oyuncu-koltugu

    Donanım haber indirim kodu ile kampanyalı satın alabilirsiniz. Ayrıca Tüm Kredi kartlarına peşin Fiyatına 6 Taksit imkanı yer almkatadır.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emclord00

    Calitte nin beli destekli kıvrımlı olan koltuğu hatika. İş işten sonra gaming nerdeyse tüm gün üstündeyim çok konforlu. 2 yıldır kullanıyorum soyulma vs yok maşallah

    Merhabalar;

    180 derece Geriye yatma imkanınız olmadığını biliyoruz maalesef. Ayrıca Xprime Modellerimizde kullandığımız deri kalitesi Belirttiğiniz markanın kullandığı malzeme kalitesinden üstünde olduğunu belirtmek isteriz. Ayrıca King modelimizde Bel yastığı haricinde Bel Bölgesinde çok zarif bir bel kıvrımı da yer almaktadır. İzmir veya istanbul'da iseniz mağazalarımızdan ürünlerimizi deneyimleyebilirsiniz. Hali hazırda kullandığınız için muhakkak rahat gelebilir fakat özellik ve rahatlık anlamında bizim ürünlerimizi de denemeden geçmeyin




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.