Şimdi Ara

Xprime Oyuncu Koltukları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.261
Cevap
30
Favori
124.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Xprime Oyuncu Koltukları


    Değerli Donanım Haber Üyeleri ve Ziyaretçileri; Merhaba Arkadaşlar;


    Ofisel olarak Yerli Üretim yapan ve 16 Yıllık bir firmayız. Son 7 Aydır Üst Kalite Üretmiş Olduğumuz XPRİME Oyuncu Koltukları Modellerimizden bahsetmek ve size özel bu makale sonunda bir indirim kuponu paylaşmak istiyoruz. Xprime Oyuncu Koltuğu Modellerimizde Kullanılan Deri, Sünger, Mekanizma, Ayak, tekerlek, 3D Kol özellikleri gibi detaylarda hiçbir şekilde kaliteden ödün verilmemiştir. XPRİME Markalı Oyuncu koltukları %100 Yerli Üretim Profesyonel Oyuncu koltuğu modelleridir.Xprime Oyuncu Koltukları 


    Xprime Oyuncu Koltuğunda Kaliteden Ödün vermemek nedir ?


    Xprime Oyuncu Koltuğu Modellerimizde 60 Dansite Dökme Sünger kullanılmaktadır. 60 Dansite Dökme sünger ile Maximum Rahatlık ve uzun Ömürlü bir Oyuncu Koltuğu Modeline Sahip olmuş oluyorsunuz. Biraz daha detaylandırmak gerekir ise; Piyasada yer alan tüm Ofis Koltukları ve Yönetici koltukları modellerinde kullanılan malzeme %80 Kasa üzerine 22 Dansite Sünger Döşemedir. %20 Dökme Sünger kullanılmakta olup en fazla 35-40 Dansite Dökme Sünger Kullanılmaktadır. Bu bahsi geçen Rakamlara Jenerik Markalar da Dahildir.


    Xprime Olarak ürünlerimizde Kullanılan Yüksek Dolgulu 60 Dansite Sünger yanında 1.Kalite Çift Kollu Mekanizma ve Ayrıca 180 Derece Geriye Yatmalı Belden Bağlamalı Mekanizma Yer almaktadır. Bu size şu özelliği katacaktır. Piyasadaki %80 Oyuncu Koltuklarında Tek Kol Mekanizma kullanılır ve buda sadece yukarı ve aşağı hareket kabiliyeti sağlamaktadır. belden Bağlamalı mekanizma ile Sırt Bölümü Yandaki Kol Yardımı ile geriye yatırabilir veya dik konumda bırakabilirsiniz fakat sabit kalır. Hiçbir esneme veya salıncak özelliği olmaz. Katı bir şekilde koltuğa sahip olmuş olursunuz. Xprime Oyuncu koltuğu Modellerimizde Çift kol Mekanizma Kullanılmakta olup, Aşağı Yukarı Hareket ve bunun dışında Sol tarafınızdaki kol ile geriye Esneme/ Salıncak özelliği de aktif olur. Bu kol yardımıyla gene oturma alanını da geriye yatırmış ve istediğiniz alanda kitleme özgürlüğüne sahip olursunuz. Sağ Tarafındaki Harici Sırt Kısmını kontrol eden kol ile 180 derece Geriye Yatma Özelliği ile adeta bir yatak pozisyonuna gelmiş olacaktır.


    Xprime Oyuncu Koltukları Ürünlerimizde Ağır Yük Tekerlekleri Kullanılmakta olup 160 KG Ağırlığa kadar desteklemektedir. Bu tekerlerin Normal standart tekerlerden daha büyük olmasından dolayı Halı, Parke, Fayans gibi tüm mekanlarda rahat hareket etme kabiliyeti olmakta olup kesinlikle Parke veya Fayans çizmez.


    Ürünlerimizde Kullanılan PU Değeri Yüksek Deri ve Kullanılan Dikişlerin fazlalığı ürünlerimizin hava almasına imkan vermektedir. Ayrıca Oturma alanının ön orta alanında her alan hava Kanalları ile terletme seviyesi en minimize edilmiş olmaktadır. Oyuncu Koltukları Büyük ve kalıplı Koltuklar olmasından dolayı Kumaş Malzeme tercih edilmemektedir. Bunun Sebebi; Kumaş Büyük Kalıplı ürünlerde kısa vadede size avantajlı gibi gelse de 7-8 aylık süre sonunda sarkma yapacaktır. Buda satın aldığınız koltuğun görüntüsüne etki edeceği gibi sarkma yapılan alanlar sizi ciddi seviyede rahatsız edecektir. Bu sebepten dolayı Tüm Oyuncu koltukları Deri Olarak Yapılmaktadır.


    Xprime Oyuncu Koltukları Xprime Oyuncu koltuğu modellerimizde Siyah Elektrostatik Boya ile boyanmış Metal Ayak Kullanılır. Buda size yüksek ağırlık seviyelerine karşı taşıma kapasitesi ve rahatlık sağlamaktadır.


    Xprime Oyuncu Koltukları Xprime Oyuncu Koltuklarımızda Uygulanan CLASS4 Yüksek Kaliteli Avrupa Standartlarına Uygun Amortisör ile ömürlük bir deneyim yaşarsınız. (Amortisör 2 Yıllık Garantiye Dahildir)


    Xprime Oyuncu Koltukları Xprime Oyuncu Koltuğu modellerimizde 3D özellikli Kollar Kullanılmaktadır. Yüksek kaliteli 3D Kollar ile Geniş bir hareket kabiliyetine sahip olmuş olursunuz.


    Xprime Oyuncu Koltukları Oyuncu Koltuklarımız tarafınıza Bel ve Boyun Yastıkları ile gönderilmektedir.


    Xprime Oyuncu Koltuklarımızda Şu anda 2 Model yer almaktadır. Xprime King Oyuncu Koltuğu ve Xprime One Oyuncu Koltuğu modelimizdir. Xprime King Oyuncu Koltuğu modelimizi 1.75 Boy ve Üzeri tercih etmelidir. 1.74 Boy ve Altı için Xprime One Modelinin tercih etmelerini önermekteyiz. Eğer Gösterişli ve Taht gibi olmasını istiyorsanız kesinlikle Xprime King Modelinin Tercih edebilirsiniz Xprime Oyuncu Koltukları  Xprime King ve one Modelimizin Oturma alanı genişlikleri aynı olup sadece Sırt Yükseklikleri değişmektedir.


    Xprime Oyuncu Koltuğu Modellerimiz Konusunda Piyasada yer alan en iyi F/P Oyuncu Koltuğu Modelidir.


    Xprime Oyuncu Koltukları Xprime Oyuncu Koltuğu Resmi Satış Sitesi; www.ofisel.com ve Resmi Xprime Oyuncu Koltuğu Satış Sitesi www.xprime.com.tr ürünleri en uygun Fiyata Satın alabilirsiniz.


    Şimdi Aşağıda size Görselli olarak Xprime Oyuncu Koltuğumuzu Tanıtıcaz ve Bizleri Bağımsız Ürün İnceleme Videosu çeken arkadaşlarımızın videolarına alt alanda yer vericez arkadaşlar. Xprime Oyuncu Koltuğu Modellerimizi daha iyi tanımanız ve bizleri daha sağlıklı değerlendirmeniz bizler için çok önemlidir.


    Değerli Yapıcı Yorumlarınızı Bekliyoruz; Bizler Ofisel olarak 16 Yıllık bir koltuk üreticisi tecrübemizi harmanlayarak Oyuncu Koltuğu ürünleri üretimine başladık ve Çok iyi ürünler iyi çok değerli geri bildirimler aldık. Şimdi siz değerli donanımhaber Forum üyelerinden Yapıcı geri bildirimler bekliyoruz. Unutmayın Elinizde bir Çekiç var ise her yeri vurulacak çivi olarak görürsünüz fakat elinize bir çiçek alırsanız, Çiçeğin gelişmesi ve yeşermesi için daha sağlıklı bir Toprak olarak görürsünüz. Şimdi sizden bizi Toprak olarak görmenizi ve Yapıcı tüm yorumlarınızı bekliyoruz.


    GARANTİ KAPSAMI HAKKINDA: Belkide bu garanti Kapsamı metni bundan sonra Oyuncu Koltuğu veya Koltuk Almak isteyen herkes için önemli bir bilgilendirme olacaktır. Sadece Oyuncu koltuklarında değil Tüm Koltuk Modellerinde hatta evrensel olarak tüm ürünlerde geçerli bir garantidir. Fiziksel müdahaleye maruz kalınan hiçbir alan garanti kapsamına girmez. Yani Kolçağın alt bölümünün yada herhangi bir alanının kırılması garanti kapsamına girmez. Fakat Aşağı Yukarı mekanizmasının Bozulması garanti kapsamına girer. Ürün Amortisörü Garanti kapsamına Girer, tekerleklerin kırılması Garanti Kapsamına girmez. Derilerin Yırtılması Garanti kapsamına girmez. Ürünlerde belirlenen Bakım Önerilerine Dikkat edilmesi gerekmektedir. mesela Oyuncu koltuklarında Kullanılan Çok kapsamlı bir Mekanizma Çeşidi olmasından dolayı 2 Ayda bir VD40 ile mekanizma alanına bakım yapılması gerekmektedir. Aksi halde ses yapmaya başlayacaktır. Kısacası Fabrikasyon Mekanik arızalar 2 Yıllık Garanti kapsamına girmekte olup Fiziksel Müdahaleye Maruz kalan Alanların Hasarları Garanti kapsamına girmemektedir lakin Üretici olmızdan dolayı Yedek Parçaları Ofisel.com veya Xprime.com.tr sitelerimizden kolaylıkla sahip olabilirsiniz.





    OFİSEL OLARAK BİZLERİN ÜRÜN İNCELEME VİDEOLARI VE MÜŞTERİLERİMİZİN YOUTUBE'A YÜKLEDİĞİ OYUNCU KOLTUĞU İNCELEME VİDEOLARI AŞAĞIDA YER ALMAKTADIR.




    Xprime King Extra inceleme Videosu;

    Xprime One Oyuncu Koltuğu Ürün İnceleme Videosu

    OFİSEL KİMDİR ? ÜRETİM TESİSİMİZİN BİR BÖLÜMÜ VE DETAYLI XPRİME OYUNCU KOLTUĞU İNCELEME VE KUTU AÇILIMI



    Youtube 2 KAFA TV Kanalından Xprime King Oyuncu Koltuğu İnceleme Videosu; Teşekkürler Xprime Oyuncu Koltukları 


    CAN AHMET GÜLÜM'DEN GELEN YENİ İNCELEME VİDEOSU. TEŞEKKÜRLER Xprime Oyuncu Koltukları 


    Xprime Oyuncu Koltukları


    Hemen Xprime Winner Terletmez Oyuncu Koltuğu Modellerimiz için Tıklayınız: https://xprime.com.tr/405-xprime-winner-oyuncu-koltugu


    Terletme durumlarına; Yüksek Sıcaklıklar, Fazla Kilolara bağlı metobolizme durumları için geçerli değildir. Normal 25-27 Derecelik oda sıcaklıkları için geçerlidir.


    Ayrıca Twitch Medya Lab Kanalından da Referans Alabilirsiniz. Linki. MEDYA LAB


    DONANIM HABER FORUM ZİYARETÇİLERİNE ÖZEL 1 AYLIK SÜRELİ GEÇERLİ 100 TL İNDİRİM KUPONU.


    İNDİRİM KUPON KODU: DH-XPRİME - (İNDİRİM KODU SON GEÇERLİLİK TARİHİ 31.12.2021)


    İndirim Kuponu ile www.ofisel.com veya www.xprime.com.tr sitemizden siparişinizi oluşturabilirsiniz.


    Önemli Not: Sadece Xprime ürünlerimiz için geçerlidir. (1200 TL ve üzeri Xprime Model Oyuncu Koltuklarında geçerlidir.)


    İNDİRİM KODU SON GEÇERLİLİK TARİHİ 31.12.2021






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 10 Nisan 2021; 21:30:26 >



  • Bir aya yakındır düzgün bir koltuk almayı düşünüyordum bu konuya rastladım.
    Ürününüzü güzel övmüşsünüz ve uslubunuzuda açıkcası çok beğenmedim.
    Forum için yaptığınız indirimi de kesinlikle çok düşük buldum.
    İndirim miktarınızı ilk okuduğumda konuyu direk terk edesim geldi.
    Yorumlara bakmak amacıyla aşağı indiğimde, fake profilden cevap vermek, önerileri değerlendirmekten ziyade zıt argumanlar sunmanız üstüne üstlük iğneleyici ve küçük düşürmeye yönelik cevaplarınızda tuzu biberi oldu.
    Ayrıca yazınızda 60 densite sünger diyorsunuz fakat fotoğrafınızda 65 densite yazıyor.
    Bir diğer durumda kolçaklar için geçerli, yazınızda ve fotoğraf 3d kolçak olduğunu belirtmişisiniz fakat tanıtım videosunda 2d olduğu söyleniyor.
    Kendinizle çelişiyorsunuz ve bu durum gözümdeki değerinizi bitirdi.
    Umarım kendinizi geliştirir ve global bir marka olursunuz.

    Ekstra : İade politinızda ürünün kullanılmamış olması gerektiği ve paketinin hasar görmemiş olması gerektiği yazıyor.
    Paketini hiç açmadan ve koltuğu kullanmadan bu ürünü nasıl deneyimleyeceğimizide yazsaydınız çok yardımcı olurdunuz.

    *İade edeceğiniz ürünü eksiksiz orijinal faturasıyla, paketi hasar görmemiş, kullanılmamış, kullanım hatası sonucu zarar görmemiş haliyle, sipariş numarası ve xprime.com.tr’ un doğru adresini içerecek şekilde geri gönderdiğinizden emin olmalısınız.

    **Orijinal ambalajı zarar görmüş, bozulmuş, açılmış, tahrip edilmiş, herhangi bir şekilde denenmiş, kullanılmış, kullanımdan dolayı zarar görmüş veya orjinal faturası bulunmayan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.




    Size para gökten yağıyor olabilir, o para için ne emek veriliyor ve karşılığında düzgün bir ürün almayı istemek en doğal hakkımız.

    Dolandırıclık konusu olsa idi "Adam zaten çelişkili açıklamalar yapmış, bir dediği diğerini tutmuyor. Bundan alışveriş yapan salaklar dolandırılmayı hak etmiş." dersiniz. (Kesinlikle konu sahibine veya satıcıya ithamda bulunulmamıştır. Söylem meclisden dışarıdır.)
    Online alışverişlerde dikkat edilmesi gereken hususlar vardır, herkes kendi yöntemi ile satıcıyı önyargıya alır.
    Satıcıyı dinledim çıkarımlarım ve önyargılarım bunlar.
    İyi forumlar.

    İki sayfa eleştirye bile tahammül edemiyeceğinizi bilsem sizden ürün almazdım. Müşteri hizmetleri olarak ilgili olmanıza ve satış sonrası destek konusunda çoğu firmanın yapmadığı şekilde ürünün arkasında durmanıza rağmen. Şeffaklıkta önemli bence yorumları sildirtmenizi yakıştıramadım.

    Bir koltuğa ihtiyaç duyuyordum ve şöyle bir baktım sitenize. Oyuncu koltukları değil de çalışma koltukları hoşuma gitti, zevkler ve ihtiyaçlar farklıdır tabi.

    Yanlız kafama takılan bir soru var;
    XPrime markasını sadece burada adını verdiğiniz iki site satıyor.
    https://www.google.com/search?q=XPrime+King+Extra&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    Fiyat ve indirim neye göre belirleniyor?

    XPrime king mesela, 2099 lira yerine 1199 lira yazmışsınız, 900 lira indirim var. Ama bu neye göre, bu koltuk başka bir yerde 2099 liradan mı satılıyor?

    9555TR modeli için de 2.299,90 lira iken 900 lira indirim sonrası 1.399,90 lira fiyat belirlenmiş.

    Merhabalar,


    Bu konuda son durumu yazmak istedim.


    Ürün ile ilgili üretim şefi Barış Bey çok yardımcı oldu. Önce mekanizma kaynaklı bir sorun olabilir diye düşündük ve yeni mekanizma yollandı fakat o mekanizma ile de sorun çözülemedi. Daha ayrıntılı görüştükten sonra üründe birden fazla problem olabileceğini kanaat getirdi ve sıfır ürün göndereceğini iletti. Ürünü de ilk iş günü gönderdi ve ürün hızlıca elime geçti. Yeni gelen ürünü kurunca, eski üründe üretim kaynaklı sorun olduğundan emin oldum.


    Burada bahsedilmesi gereken nokta ise; hem her konuda çok hızlı cevap alabilmem, hem de tamamen müşteri memnuniyeti kapsamında hareket edilmiş olması. Elimdeki ürünü önce kargolayıp, ürünü incelemek isteyebilirlerdi fakat önce sorunumu çözebilmek adına bana yeni ürün gönderildi ve elimdeki ürünü sonra teslim etmem istendi. Bu süreci, özellikle günümüz Türkiye'sinde, bu şekilde yönetebilecek pek fazla firma olduğunu düşünmüyorum.


    Koltuğa gelecek olursak; bence koltuk oldukça rahat ve mekanizmaları oldukça iyi çalışıyor. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı anlaşılıyor. Terletmez kumaş konusunda pek beklentim yoktu çünkü ben çok terleyen bir insanım. O yüzden koltuk bende çok bir fark yaratmadı ama ufak da olsa katkısı olsun diye öyle aldım.


    Burada firmaya yöneltebilecğeim tek eleştiri, kargoladıkları ürünlerin paketlenmesi olabilir. Daha özenli ve sağlam şekilde paketlenebilir.

  • Bir koltuğa ihtiyaç duyuyordum ve şöyle bir baktım sitenize. Oyuncu koltukları değil de çalışma koltukları hoşuma gitti, zevkler ve ihtiyaçlar farklıdır tabi.

    Yanlız kafama takılan bir soru var;
    XPrime markasını sadece burada adını verdiğiniz iki site satıyor.
    https://www.google.com/search?q=XPrime+King+Extra&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    Fiyat ve indirim neye göre belirleniyor?

    XPrime king mesela, 2099 lira yerine 1199 lira yazmışsınız, 900 lira indirim var. Ama bu neye göre, bu koltuk başka bir yerde 2099 liradan mı satılıyor?

    9555TR modeli için de 2.299,90 lira iken 900 lira indirim sonrası 1.399,90 lira fiyat belirlenmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirim kodunun miktari arttirilsa iyi olabilirdi. Bu fiyatlara alternatifler mevcut.
  • xdrive da kullanılan süngerlerden farkınız nedir acaba, aynımıdır daha mı iyidir samimi bir şekilde cevaplarsanız memmun oluruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oklawa

    Bir koltuğa ihtiyaç duyuyordum ve şöyle bir baktım sitenize. Oyuncu koltukları değil de çalışma koltukları hoşuma gitti, zevkler ve ihtiyaçlar farklıdır tabi.

    Yanlız kafama takılan bir soru var;
    XPrime markasını sadece burada adını verdiğiniz iki site satıyor.
    https://www.google.com/search?q=XPrime+King+Extra&client=ms-android-xiaomi-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8

    Fiyat ve indirim neye göre belirleniyor?

    XPrime king mesela, 2099 lira yerine 1199 lira yazmışsınız, 900 lira indirim var. Ama bu neye göre, bu koltuk başka bir yerde 2099 liradan mı satılıyor?

    9555TR modeli için de 2.299,90 lira iken 900 lira indirim sonrası 1.399,90 lira fiyat belirlenmiş.
    Merhabalar;

    Tüm Koltuk Modelleriniwww.ofisel.com online sitemizde bulabilirsiniz.

    Fiyatlar Ürün Kalitesine istinaden piyasada yer alan muadillerine ve bizim indirimli fiyatımız olarak belirlenmektedir. ürünlerin bir kalitesi ve Malzeme yoğunluğu vardır. Xprime Oyuncu Koltuklarında Maximum Kalite ile Lansman Tanıtım fiyatı yer almaktadır. Piyasa ürünleri ile karşılaştırmak doğru olmaz. Üst segment Oyuncu Koltukları arasındadır ve piyasada görebileceğiniz bir çok jenerik üründen kalite olarak üst düzey olup Ofisel olarak Satış Sonrası Hizmetlerimiz de Kaliteli seviyededir.

    Teşekkürler;
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melek12345

    Bu mesaj silindi.
    Merhabalar;

    Ürünlerimizi kullanmadan ve Bilginiz dahii olmadan satış yapmak için türlü oyunlar demeniz doğru olmamış. Yerli üretim olan Xprime Oyuncu koltuklarına Yapıcı yorum yapmanızı bekleriz.

    Genede Nazik Fikrinizden dolayı Teşekkür ederiz.

    İyi ki Varsınız
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TH3ROCK

    Indirim kodunun miktari arttirilsa iyi olabilirdi. Bu fiyatlara alternatifler mevcut.
    Merhabalar;

    Ürünlerimiz extra Kampanyalı olmasından dolayı Donanım Habere özel bir indirim uygulanmıştır. Daha fazla imkanımız yer alsaydı sizlere sonuna kadar destek olmak isterdik.

    Değerli Fikirleriniz için Teşekkür ederiz.

    Saygılarımızla;
  • Hem isim hem görsellik olarak çakma nasıl olur onu gösterdiğiniz için sağolun efendim
    Özgün birşey sakın düşünmeyin aman çakma olsun bizim olsun mantığı çok iyi devam edin böyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TURKISH-HANDERE

    xdrive da kullanılan süngerlerden farkınız nedir acaba, aynımıdır daha mı iyidir samimi bir şekilde cevaplarsanız memmun oluruz.
    Merhabalar;

    Xdrive ürünleri ile kıyaslamak pek doğru olmaz; Sonuçta bizim ilham aldığımız bir marka olmadığı gibi daha evrensel markalar bize ilham ve heyecan vermektedir.

    Sorunuza sanırım şu şekilde cevap vermek daha doğru olucaktır, Sonuçta Xdrive da aynı sektörde olan Meslektaşımız konumundadır, Onların ürünlerini yermek ve bizim ürünlerimizi yüceltmek bizim ticari etiğimize pek yanaşmayan bir durumdur.

    Kısaca Söylemek gerekirse; Kalitemiz Paralel seviyededir.

    Bizlerin Müşteri desteği ve Satış Sonrası Hizmetler gibi alanlarda iddialı olduğumuzu söyleyebiliriz.

    Değerli Fikirleriniz için Teşekkür ederiz.
  • gently weeps G kullanıcısına yanıt
    Görsellik olarak ne bekliyorsunuz bilmiyorum 🙂 ben aldım gayet rahat ve kaliteli fiyatına göre hiçbirşeyden kaçınmamışlar şaşırtıcı. Terletme yapmıyor odam biraz dar ama camımı full açıyorum sıkıntı olmuyor. Almanızı öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EmceaN

    Görsellik olarak ne bekliyorsunuz bilmiyorum 🙂 ben aldım gayet rahat ve kaliteli fiyatına göre hiçbirşeyden kaçınmamışlar şaşırtıcı. Terletme yapmıyor odam biraz dar ama camımı full açıyorum sıkıntı olmuyor. Almanızı öneririm.
    Ayne usta katılım zamanı bugün mesaj sayısı 1 😄
    Bana cevap yazmak için üye oldun sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gently weeps

    Hem isim hem görsellik olarak çakma nasıl olur onu gösterdiğiniz için sağolun efendim
    Özgün birşey sakın düşünmeyin aman çakma olsun bizim olsun mantığı çok iyi devam edin böyle.
    Merhabalar;

    Öncelikle XPRİME Markasının Hangi Marka Çakmasını veya Anlam Bütünlüğü ve Harf benzerliği olduğunuzu önce bizimle paylaşmanızı rica ederiz. Bunun Yanı Sıra Çakma Dediğiniz XPRİME Markası Tarafımızca MARKA PATENTİ yer alan bir markadır. Çakma veya Benzerlik durumlarında Marka Patent işlemi yapılmamaktadır.

    Ürünlerimizin Görselliği ile alakalı Çakma diyorsunuz lakin İlgili Ürün Görselimizin Tasarım Patenti tarafımıza ait olup 3D Vektörel Çizimleri mevcuttur. 3D Vektörel Çizimleri ile birlikte Tasarım Patenti alınmaktadır.

    Görsellik olarak bize çakma diyene kadar Bizim Modelimiz hangi model ile birebir olduğunu tarafımıza gönderirseniz seviniriz. Hukuk Departmanımız gerekli işlemi elbette yapacak olup sizde benzer olduğunu düşündüğünüz markanın sonraki hukuk önündeki süreçlerini takip edebilirsiniz.

    Çamur At İzi Kalsın yorumunuz için Teşekkür ederiz Lakin Yapıcı Eleştirel Yorumlarınıza daha çok önem veriyoruz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofisel -- 1 Eylül 2020; 1:4:41 >
  • https://secretlab.eu/collections/titan-series#titan_2020_napa-black adresindeki gibi ayarlı bel desteği olan bir koltuk modeli çıkarmayı düşünüyormusunuz ileride? Bel desteği için en verimli yöntem o gözüküyor kaydırılan bel yastığı yerine çok daha rahat ve işlevsel olur. Bir de dikkat ettiyseniz oturma kısmı daha düz yan kısımlarında sizi oturduğunuz yere sıkıştırmaya çalışan çıkıntılar yok. Bacaklar çok daha rahat hareket eder.

    Ayrıca PU deri seçeneğinin yanında verdiğim linkteki modelde olduğu gibi kumaş ve nappa deri seçenekleri sunabilirseniz ilerki zamanlarda müşteri portföyünüz daha da artar diye düşünüyorum. Bu nappa deri lüks arabaların koltuklarında kullanılan malzeme ve PU ya göre daha dayanıklı.

    Bu PU deri müsibetinden bir çok kişi çekmiştir eminimki. 1-2 sene içerisinde pul pul dökülmeye başlıyor özellikle çok terleyen bir yapıya sahipseniz. Çok terlemiyorsanız biraz ömrü uzuyor fakat yine de dökülüyor. Dökülmeye başladımı da iş bitti. Nolcak idare ederim bir süre daha dökülürse dökülsün derseniz o parçalar parkeye sakız gibi yapışıyor. Temizlerken çok büyük zorluk çıkarıyor. Hem benim hem kardeşimin koltuğu aynı şekilde derileri döküldü 2 sene içinde. Gittik koltuk kaplayan bir işletmeye, gerçek deri kaplattırdık üzerine. Eminim ki bu da çok kaliteli bir gerçek deri değil sanırım onun da kalite seviyeleri varmış. Şimdi 4. senesinde bu gerçek deri. Oturma kısmında çatlamalar ve kırıklar oluştu. Cünkü çok terliyorum bu kaçınılmaz bir şey. Fakat en azından dökülmüyor pul pul. Çatlıyor ve kırılıyor. Olduğu yerde çatlak bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Herkese tavsiyem bu PU deri illetinden uzak durun ya da 1-2 sene sonra döküleceğini kabul ederek satın alın.

    Dökülünce nasıl bir hale geldiğini görmek için aşağıdaki videoyu izleyin. Benzer bir sürü video bulabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=LzeYGqJBuCg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namor -- 1 Eylül 2020; 5:59:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namor

    https://secretlab.eu/collections/titan-series#titan_2020_napa-black adresindeki gibi ayarlı bel desteği olan bir koltuk modeli çıkarmayı düşünüyormusunuz ileride? Bel desteği için en verimli yöntem o gözüküyor kaydırılan bel yastığı yerine çok daha rahat ve işlevsel olur. Bir de dikkat ettiyseniz oturma kısmı daha düz yan kısımlarında sizi oturduğunuz yere sıkıştırmaya çalışan çıkıntılar yok. Bacaklar çok daha rahat hareket eder.

    Ayrıca PU deri seçeneğinin yanında verdiğim linkteki modelde olduğu gibi kumaş ve nappa deri seçenekleri sunabilirseniz ilerki zamanlarda müşteri portföyünüz daha da artar diye düşünüyorum. Bu nappa deri lüks arabaların koltuklarında kullanılan malzeme ve PU ya göre daha dayanıklı.

    Bu PU deri müsibetinden bir çok kişi çekmiştir eminimki. 1-2 sene içerisinde pul pul dökülmeye başlıyor özellikle çok terleyen bir yapıya sahipseniz. Çok terlemiyorsanız biraz ömrü uzuyor fakat yine de dökülüyor. Dökülmeye başladımı da iş bitti. Nolcak idare ederim bir süre daha dökülürse dökülsün derseniz o parçalar parkeye sakız gibi yapışıyor. Temizlerken çok büyük zorluk çıkarıyor. Hem benim hem kardeşimin koltuğu aynı şekilde derileri döküldü 2 sene içinde. Gittik koltuk kaplayan bir işletmeye, gerçek deri kaplattırdık üzerine. Eminim ki bu da çok kaliteli bir gerçek deri değil sanırım onun da kalite seviyeleri varmış. Şimdi 4. senesinde bu gerçek deri. Oturma kısmında çatlamalar ve kırıklar oluştu. Cünkü çok terliyorum bu kaçınılmaz bir şey. Fakat en azından dökülmüyor pul pul. Çatlıyor ve kırılıyor. Olduğu yerde çatlak bir şekilde kullanmaya devam edebiliyorsunuz. Herkese tavsiyem bu PU deri illetinden uzak durun ya da 1-2 sene sonra döküleceğini kabul ederek satın alın.

    Dökülünce nasıl bir hale geldiğini görmek için aşağıdaki videoyu izleyin. Benzer bir sürü video bulabilirsiniz.
    https://www.youtube.com/watch?v=LzeYGqJBuCg
    Merhabalar;

    Öncelikle bu kadar faydalı bie geri bildirimde bulunduğunuz için en içten dileklerimiz ile teşekkür ederiz.

    PU olarak geçerli olan deri modellerinde de kullanılan bir Polüretan oranı yer almaktadır. Xprime Ürünlerinde kullandığımız Polüretan Oranı yüksek olup Yanlış bir Bakım ve Temizleme yapılmadığı takdirde Pullanma veya atma yapmaz. Pullanma ve Atmayı en çok etkileyen faktör ise Islak bez ile silip Güneş gören bir yerde koltuğun kalmasıdır. Bu tip durumlarda sadece deri değil, Kumaş Dahi Yıpranma gösterir. Xprime Modellerimizde kullanmış olduğumuz deri modelini Call Center gibi Müşteri Hizmetleri birimi olan yerlerde farklı koltuklarda özellikle kullanıyoruz. Vardiyalı sistem ile çalışmalarından dolayı nerdeyse 7/24 kullanımda olan koltuklardan bahsediyoruz. Bu alanlardaki tüm deneyimlerde Başarılı bir not almış Deri Kalitesinden bahsediyoruz. Xprime Modellerinde yanlış bakım haricinde bir sıkıntı yaşanması muhtemel olarak görmemekteyiz.

    Bunun yanı sıra göndermiş olduğunuz modelin aratmayacak yakın bir tarz projesi yer almaktadır lakin sırt alanındaki ayarlanabilir durum mekanizmalar sadece gösteriş amaçlı ve yurtdışında da pek istenileni karşılamış denilemez. Çünkü Bel yastığı aslında bel boşluğunuz için tasarlanmıştır fakat gönderdiğiniz modelde yer alan Bel ayarı sadece küçük bir bel desteği sağlamakta olup bel boşluğunu doldurmamaktadır.

    Göndermiş olduğunuz model 3582 TL'ye gelmektedir ve bahsi geçen deri kalitesi sizinde belirttiğiniz gibi çok kaliteli bir deri olup Türkiye'de bu deri malzemesini kullandığımızda 3.000 TL altına maliyetler çıkmamaktadır. Buda biraz açık konuşmak gerekirse Alım gücünü oldukça zorlayan bir koltuk olmasını sağlamaktadır lakin Bu değerli önerilerinizi en titiz şekilde notlarımız arasına aldık ve kesinlikle değerlendiricez.

    Önümüzdeki 6 aylık periyot içinde Bu tarz kaliteye sahip bir model çalışması olacak. Xprime olarak zaten En Üst Segment çok yakında satışa çıkacak.

    Tekrar Değerli geri bildiriminizden dolayı Teşekkür ederiz.
  • Ofisel kullanıcısına yanıt
    Call centerda 24 saat aralıksız kullanılsa dahi ev kullanımından daha uzun süre dayanıcağını düşünüyorum. Çünkü orada bizim evde oturduğumuz gibi şort ve atlet kullanamıyorlar. Direk nemli,terli vücudumuz PU deri ile temas halinde. Bu özellikle bacak bölümü için en geçerli durum. Kimse yazın uzun pantolon ile oturmuyor. Dikkat edin yurtiçi, yurtdışı olsun farketmiyor ilk bu oturma kısmından başlıyor dökülmeler dediğim sebepten ötürü. Ev kullanımında bahsettiğiniz nemden ıslaklıktan uzak tutmak imkansıza yakın, 24 saat klima kullansanız dahi şort ile direk ten ile temas ettiğinde o temas eden bölge nemlenip hafifte olsa terliyor.

    Dünyadaki ergonomik koltuklar bu ayarlı bel desteğinden kullanıyor. Tabiki bu gerçek ergonomik koltuklar çok pahalı yurtdışında. Fakat bu size linkledigim titan modelindeki bel desteği de uydurma değil, kendilerinin bir alt modelinde de yastık kullanıyorlar ve bel desteği bu yastık yerine gerçek ayarlanabilir, kaymayan bir bel desteği sağlıyor. İnternette kullanıcıların çoğunluğu bu bel desteğini yastığa göre daha çok sevmiş gibi gözüküyor. Çok daha rahat olduğunu ve bir kez ayarlayıp işin bittiğini söylüyorlar. Yastık yukarı aşağı kaydı tekrar uğraş derdi yok. Sonuçta çok istenirse buna da yastık satın alıp kullanılır. Sizin de bu tarz kullanıcı geri bildirimi araştırmaları yapıcağınıza inanıyorum.

    Yeni model çalışmalarınız olduğunuzu belirttiniz. Umarım kullanıcıların değişik tercihlerde bulunacağı opsiyonlar sunabilirsiniz. Bahsettigim ayarlanabilir bel desteği,nappa olmasa bile gerçek deri kaplama imkanı ve oturma kısmının biraz daha düz olması gibi. Sipariş üzerine ürettiğiniz için satılmazsa stokta çürüme gibi bir derdiniz de olmaz.
  • Xprime King modelinin tasarımı güzel ancak 1.70 civarında birisi için önerdiğiniz One modelinin tasarımını onun kadar beğenmedim, aynı agresif hatları sırt ve kafa bölümünde görmek isterdim.

    Bir de oturma bölümünün sert olduğunu belirten bazı yorumlar var, bu konuda da bilgi verirseniz seviniriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: namor

    Call centerda 24 saat aralıksız kullanılsa dahi ev kullanımından daha uzun süre dayanıcağını düşünüyorum. Çünkü orada bizim evde oturduğumuz gibi şort ve atlet kullanamıyorlar. Direk nemli,terli vücudumuz PU deri ile temas halinde. Bu özellikle bacak bölümü için en geçerli durum. Kimse yazın uzun pantolon ile oturmuyor. Dikkat edin yurtiçi, yurtdışı olsun farketmiyor ilk bu oturma kısmından başlıyor dökülmeler dediğim sebepten ötürü. Ev kullanımında bahsettiğiniz nemden ıslaklıktan uzak tutmak imkansıza yakın, 24 saat klima kullansanız dahi şort ile direk ten ile temas ettiğinde o temas eden bölge nemlenip hafifte olsa terliyor.

    Dünyadaki ergonomik koltuklar bu ayarlı bel desteğinden kullanıyor. Tabiki bu gerçek ergonomik koltuklar çok pahalı yurtdışında. Fakat bu size linkledigim titan modelindeki bel desteği de uydurma değil, kendilerinin bir alt modelinde de yastık kullanıyorlar ve bel desteği bu yastık yerine gerçek ayarlanabilir, kaymayan bir bel desteği sağlıyor. İnternette kullanıcıların çoğunluğu bu bel desteğini yastığa göre daha çok sevmiş gibi gözüküyor. Çok daha rahat olduğunu ve bir kez ayarlayıp işin bittiğini söylüyorlar. Yastık yukarı aşağı kaydı tekrar uğraş derdi yok. Sonuçta çok istenirse buna da yastık satın alıp kullanılır. Sizin de bu tarz kullanıcı geri bildirimi araştırmaları yapıcağınıza inanıyorum.

    Yeni model çalışmalarınız olduğunuzu belirttiniz. Umarım kullanıcıların değişik tercihlerde bulunacağı opsiyonlar sunabilirsiniz. Bahsettigim ayarlanabilir bel desteği,nappa olmasa bile gerçek deri kaplama imkanı ve oturma kısmının biraz daha düz olması gibi. Sipariş üzerine ürettiğiniz için satılmazsa stokta çürüme gibi bir derdiniz de olmaz.
    Merhabalar;

    İtalyada bir Fuarda Titan Modelindeki Bel desteğine rastadım ve inceleme fırsatım oldu. Öncelikle Bu bel desteği yukarı aşağı değil sadece İleri geri olarak hareket etmektedir. Yani bi koltuk alıyorsunuz ve bu koltuk 1.75 Boy ve üzerine uygun oluyor fakat bu sistemdeki bel desteği sadece 1.75 ile 1.78 için uygun olmuş oluyor. 1.80 ve üzeri için bel desteği altta kalabiliyor. Yukarı aşağı bir hareketi olmamasından dolayı çok fazla tercih edilen bir ürün olduğunu düşünmüyorum fakat bazıları için kesin tercih sebebi olabilir. ben 1.70 Boyundayım ve açıkçası benim bel boşluğuma gelmemişti Yastığı yukarı aşağı hareketinin gene daha çok işlevsel olduğunu düşünenlerdenim. Eğer koltuğu sadece bir kişi kullanıyor ve sürekli düştü ve ayarı bozuldu derdi var ise yastığın ilgili yüksekliğe çektiğinde kayışının ilgili yükseklikte bir sıkıştırma parçası takarak bir daha düşmesini engellemiş olursunuz.

    Deri Konusunda Napa deri düşünülebilir. Fiyatının Yüksek ve Ülkemizdeki alım gücünü hesaba kattığımızda belirli bir Üst Segmentte bu deriye yer verilebilir. Gerçek deri maliyetinin çok yüksek olması yanında şiddetli koku yapmaktadır. Bu sebepten dolayı en lüx araçlarda dahii gerçek deri kullanılmaz.

    Değerlendirme ve önerilerin için teşekkür ederiz. Hepsini dikkate alarak yeni modellerimizde bize uşık tuttuğun için sana minnettarız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: lunarstrain

    Xprime King modelinin tasarımı güzel ancak 1.70 civarında birisi için önerdiğiniz One modelinin tasarımını onun kadar beğenmedim, aynı agresif hatları sırt ve kafa bölümünde görmek isterdim.

    Bir de oturma bölümünün sert olduğunu belirten bazı yorumlar var, bu konuda da bilgi verirseniz seviniriz.
    Merhabalar,

    Dediğiniz gibi tasarımsal olarak KİNG Modelinin Sert hatları daha çok beğenildi diyebiliriz. 1.70 Boya sahip bir çok kullanıcı King Modelini rahatlıkla kullanabiliyor diyebilirim. One Modelinin de seveni çok ayrı bir kitle var, tarzları farklı fakat her ikisininde kitlesi mevcut efendim.

    Oturma alanındaki sünger Sert diyenler olmaktadır lakin Dökme Sünger Ortopedik Sünger olarak geçmektedir ve normal Parçalı süngere göre daha serttir. Ortopedik bir koltuk veya yatak da alsanız aynı şekilde bi sertlik yer alır. Bu Bahsi geçen sertlik ise tamamen göreceli bir kavram. Şahsen sert olduğunu kesinlikle düşünmeyenlerdenim. Ayrıca Xprime King ve One Modellinde kullanılan 60 Dansitelik dökme sünger rahatlık ve Konfor yanında çok uzun yıllar çökme ve sünme yapmadan kullanacağınız bir malzeme kalitesi sunmaktadır.
  • EmceaN E kullanıcısına yanıt
    Bu forumu seviyorum ya
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.