Şimdi Ara

Oyuncu Ekipmanları(MOUSE) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
388
Cevap
2
Favori
54.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • nacizane benimde şöyle bir önerim olabilir


    Cem Ozeryoutube
    Selam Teknoloji Düşkünleri bugün sizlerin karşısına Oyuncu ekipmanlarımla çıkmaktayım.Oyuncu ekipmanların kutu açılımı, tanıtımı, incelemesi, ve uzun kullanım tecrübeleri ve fiyat performans incelemesi yapmaya çalıştım. Ürün Linkleri; İnca RGB li Mouse Pad : https://www.hepsiburada.com/inca-imp-022-empousa-rgb-7-farkli-led-isikli-gaming-oyuncu-mouse-pad-p-HBV00000ZG5E3?magaza=Teknopcsarf&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.18.5 Rampage Kulaklık Standı : https://www.gittigidiyor.com/tv-ses-goruntu/rampage-rm-h66-guard-kulaklik-icin-stand-rgb-isikli-2-usb-port-kulaklik-stand_pdp_547076474?utm_source=akakce&utm_medium=ocs&utm_campaign=standard&utm_content=standard&v=1.98.8 Gamepower Oyuncu Mouse : https://www.n11.com/urun/gamepower-devour-optik-oyuncu-mouse-1569035?magaza=teknolojimarketim&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Rampage Hydra R6 klavye : https://www.n11.com/urun/rampage-hydra-r6-full-color-rgb-led-gaming-pro-blue-switchmultimedya-mekanik-q-klavye-623174?magaza=ligorin&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel Bu açıklamayı okuyorsan sen de bir teknoloji düşkünüsün demektir. Öncelikle ben teknolojinin her türlüsüne âşık biri olarak kanalımda teknolojinin her türlüsünü sizlerle fiyat performansı ele alarak ürünleri tanıtacağım. Ama sadece tanıttığım teknolojik ürünlerle kalmayıp o ürünlerin rakipleri kimler, neden tercih edilmeli ya da edilmemesi gerektiğini kendi fikirlerimle objektif olarak sizlerle paylaşacağım. Ve tabii ki bunları yaparken tüm sorularınızı yanıtlamaya çalışacağım. iş birliği için: cemozer86@gmail.com Beni sosyal medyadan da takip etmek için Youtube : https://bit.ly/3sKuaw3 İnstagram: https://www.instagram.com/cemozer.86/ Tiktok : https://www.tiktok.com/@cemmozer?lang... Twitter : https://twitter.com/CemOzer86
    https://www.youtube.com/watch?v=ZGsu484lTVI
  • IŞIL IŞIL! RAMPAGE SMX-R28 RGB OYUNCU MOUSE İNCELEMESİ
    https://youtu.be/XWEBLGgzpi0

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Güzel bir konu teşekkürler.

  • arkadaşlar selam oyuncu ekipmanı almak isteyen varsa clickmelive diye bi uygulama var bir girin bakın acayip iyi fırsatlar oluyor mouse, kulaklık vs tüm ekipmanlarda. ama kaçırmamak için tam saatinde online olmanız lazım canlı yayında kısa sürede gidiyor çünkü. markalar çok iyi hyperx, msi falan hem de indirimli

  • Oyuncu olmasam da ofis de işim gereği tuşlara komutlar atağımdan Logitech G300S kullanıyorum.


    3-4 yıldır kullandığım Logitech G300S son günlerde sorun çıkarmaya başladı sol tık tuşu teklemeye başladı. Tek tık yapıyorum çift tıklıyor çekip bırakmada sıkıntı oluyor.


    Yeni bir mouse arayışına girdim. En az 7- 8 tuşlu programlanabilir atama yapabileceğim tıklama sayısı ömrü uzun olan F/P bir mouse arayışındayım. Bütçem maksimum 500 TL. Bu doğrultuda önerilerinizi rica ediyorum.


    Teşekkürler.

  • qarakedi kullanıcısına yanıt

    Sırf switchi bozulmaya başladı diye fare çöpe atılmaz. Yazıktır. Elimde fare switchi mevcut. İstanbul'daysan değiştirebilirim. Veya da kendin internette switch alıp bir elektrikçiye taktırabilirsin.


    Yeni fare almak istiyorsan al tabi. Ama switchi bozuldu diye g300s'i çöpe atma derim. Yaptırıp ihtiyacı olan birine verebilirsin.

  • can_celik kullanıcısına yanıt

    Bunu bilmiyordum. Aslında elim yatkındır DS4 tamirini kendim yapabiliyordum. Değiştirmeyi deneyeyim. Sağolun bilgi için

  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.